Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale já už vážně nic nemám!!! Všechno jsem poslal fukovým homosexuálním psům...
    • RakeW
      Kterej mimochodem vydělal stejnou částku jako tady na Games.cz za jeden den (i když měl o dvacet platících míň). :).
      • Pan_Klobouk
        Fuka taky vybiral? Chtel oficialne zaregistrovat ty svoje psy, nebo jak?
  • Škoda, že už DA mám, ovšem snaha se cení.
    Takže pokud ho někdo chcete, pošlu ho na první email.
    • Pošleš prosím na matrixhaj3@seznam.cz ? :) Dragon Age nemám , ale je to hra kterou by můj počítač snad mohl utáhnout. díky
      • Alex81
        Máš to tam.
  • nevim. po tom debaklu s Vavrem a Skyrimem bych poslal maximalne nejake prasky *1* stejne jako JDmu na Eurogameru *1*
    • na Eurogameru jsou velcí inteligenti..
      • smejki
        ano, protože IPv6 či další protokoly budoucnosti způsobí nefunkčnost steamu! *1*
  • Pěkná reklama s cílem získat další platby, ale v této zemi bych si moc velké iluze nedělal. Nevím jak ostatní, ale třeba já na zbytečné vyhazování nemám.
    • Ty vole reklama vyzera uplne inak takto zverejnili co nakupili aby hatery nemohli povedat ze to islo redaktorom do vacku...(a ja som im za to velmi vdacny)
    • Trol.diskuzni
      To není reklama, ale transparentnost... Slíbili, že budou čtenáře o všem podstatném v tomhle ohledu informovat, a také tak činí.
      • A zaroven takove male pripomenuti, ze akce stale bezi a kdo jeste neposlal, mohl by teda konecne poslat. ;) 57 lidi mi osobne neprijde moc, na druhou stranu jestli maji Games 100 ctenaru, je to vic jak 50%. :o)))
        • pkart
          No podcast většinou sleduje najednou 350-700 diváků online, takže počítám, že games bude mít aspoň 2500 unikátních pravidelných čtenářů :)
          • 350-700 online divaku? No rikejme teda spis vyzirku, koukat a poslouchat to ano, ale poslat penizky to uz ne. Ne ze by to prekvapilo. Hlavne kdyz nejcastejsi vytky smerovaly prave na spatny zvuk.
            • smejki
              ad BW: Síla iDnes. Jsou to nákuky od lidí, kteří třeba vlezou na jízní řády a dole vidí thumbnail na nějakou bulvární kravinu od Chvalíčka.
            • Mechwarrior_bw
              tomuto jednoducho nerozumiem, ako môže mať Bonusweb.cz skoro 2x viac čitateľov ? čo tam čítajú ? 5-6 rokov dozadu by som to ešte pochopil ale teraz ? a diskusie takisto prezrádzajú že tam moc ľudí nechodí...
            • blixa
              O strukture nebo poctu ctenaru games nemusite spekulovat - docela dost udaju najdete treba tady: http://games.tiscali.cz/design/pdf/gamescz_mediakit_cervenec11.pdf ale treba i na netmonitor.cz
            • smejki
              umím si představit, a ani to nedá moc práce, že většina posluchačů podcastu (i zdejších čtenářů) jsou děcka na kapesném, takže...
  • Docela zvláštní styl podnikání :D
  • froztik
    A umí někdo z vás ty hejblátka používat ? *5*
    • SkillJam
      Myslím, že Lukáš s jeho hudbou a hudební kariérou něco umět bude *3*
      • Stejne to Lukas ve skutecnosti poridil pro svoji kapelu a podcast je jen zasterka. :o)))
        • janchor
          Pst!!!
        • SkillJam
          Hele mě by to ani nevadilo *1* Pokud by to znamenalo nové album, nebo něco podobného, proč ne :)
        • montatatana
          neasi :)
    • 5 mikrofonu = minimalne 5 vstupu = minimalne 5x to samy + vystup, apod.
      Kluci jsou sikovny, to vis ze jo ; )

Jsem teda zvedavej jak se tohle projevi na kvalite zvuku, protoze by me nikdy nenapadlo si na tu stavajici stezovat..? Nevite co s prachama! : D
      • sugyn
        5 mikrofonu rovna se 5 vstupu ne minimalne nebo maximalne.A malo co se nahrava vetsim poctem mikrofonu.Mozna tak bici sestava.

Na kvalite zvuku se projevuje vic veci, at uz samotny nahravani (pouzity hw, mikrofony, kabely, mixaky, zvukovky etc.) pres mastering az pres samotnou mistnost a nakonec jak dotycny umi pracovat s mikrofonem a dynamikou.

kazdopadne nestezoval bych si na ten mixacek.
        • Jaktoze ne minimalne? Kdyz k tomu maji pet mikrofonu, tak je asi i muzou vsechny pripojit, ne?
          Zrovna tak to snad neznamena, ze je tam tech vstupu PRESNE pet. Treba jo, treba ne. Nezkoumal jsem to, ale myslim ze to na obrazku vypadalo klidne i na vic..?
          Nebo co se mi snazis rict?
          • sugyn
            Tohle nesouvisi s mixakem ale s mikrofonama.1 Mikrofon 1 vstup, proto ich tam zapojis presne 5 ne vic ne min.
    • Pokud to nikdo z redakce používat neumí, pak taky dobře.....nezávislé avantgardní nahrávky neidentifikovatelných zvuků bývají taky fajn.....jak MIDI melodie... *1*
    • M.Habarta
      Copak Lukáše nepřezdíváme Mixpult?!
    • Inquisitor
      To bude metodou pokusu a omylu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit