Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě, někdy je důležitý si přečíst daný článek. No nic, stejně je to jenom spekulace. Nikdo si nemůže být jist co EA ve spolupráci Bioware vymyslí.LEQ
  • Endingove stigma ej jen diky trollum , kteri to nedokazou pochopit a prijmout tak jak to je ... vsak si taky vybreceli letni DLC
  • My totiž nejsme hloupý ovce! Já to EA teda nežeru.Jestli si myslí že pár DLC zadarmo jim zlepší pověst tak se dost pletou *7*
  • jejdasek je prostitutka *1*
  • Prosím ban pre tohoto zasr*ného flamera *10*
  • tak minimálně třeba edice kterou dávali zadarmo k DA2 neměla ani prd :-P
    A promin, fakt nemas pravdu, Kasumi zadarmo nebyla.
    http://masseffect.wikia.com/wiki/DLC
  • O žádných edicích ME2 bez Cerberus Network kódu jsem nikdy neslyšel, ale všechny DLC, který byly součástí CN (Zaed, Kasumi, Firewalker, Normandy) dostali hráči zdarma. Za ty tři ostatní (Overlord, Shadow Broker, Arrival) se platilo.

BDtS bylo zdarma pro majitele PC verze, na X360 bylo zpoplatněný.
  • Bring down the sky bylo zadarmo?! Já jsem přesvědčenej že jsem za to platil :-D a u toho ME2 je to dost zjednodušenej pohled, pozdeji vysla spousta edici kde uz ten kod na cerberus network nebyl a musel sis to dokoupit. A Kasumi je uplne jiny DLC, to bylo v dobe kdyz ta hra vysla taky zadarmo?
    Kazdopadne chci rict, ze tohle nebyl vstricny krok aby lidem dali neco zadarmo, ale pojistka proti lidem co si pujcujou konzolovy hry, aby jim takhle dali aspon nejaky prachy pokud chtej kompletni obsah.
  • Že by EA musela začít leštit pověst, když ji uživatelé zvolili nejhorší americkou společností pro tento rok?
    Nežeru jim to. Až to tak budou dělat jeden, dva roky, možná se uvidí.
  • Tu je zas niekto múdry *7*
  • Nojo, tak tímhle gestem si EA/BW moc fanoušků zpět nezýská ale body za to že je to zdarma mají. No snad to SP DLC bude za něco stát. Žel bohu ME si tohle endingové stigma už ponese navždy.
  • huhi na dohratie nie ale na posledné dva konce ano. A to je trošku podraz. Ja sa osobne neviem stotožniť s myšlienkou že prežitie Sheparda závisí od toho či hrá multiplayer. Keby to záviselo od nejakého zásadného rozhodnutia v SP hre nepoviem... Bioware tvrdili, že najlepší koniec sa dá dosiahnuť aj bez MP čo je samozrejme klamstvo jedine že by prežitie Sheparda nepovažovali za najlepší koniec. V tom prípade ale neplatí že viac WA = lepší koniec. Otázka: Prečo sa potom snažiť o WA? Where is the logic?

P.S: Čo by to aj bolo za hru ktorej SP by nešiel dohrať bez multiplayeru?
  • Sejka
    A bude tam Marauder Shields? *6*
  • Myslis si, ze jedno male DLC zdarma dokaze zmenit komplexni nazor nespokojeneho konzumenta? Pokud tobe staci zamavat burtem jen proto, aby si obratil nazor, tak potes koste:-)
  • Ze se ea na vas nevykasle, kdyz da neco zdarma cd projekt aby nahnal stado na svou sluzbu, tak vsichni jasaji, kdyz da neco ea zdarma, tak vsichni stejne akorat drzkuji :-).
  • Popravdě tuhle informaci jsem zachytil ve vztahu k Extended Cutu, možná platí i pro tohle DLC. Nekontroloval jsem to.
  • Já Ti to neberu. Jenom jsem si přečetl článek: píše se v ní, že nabídka pro DLC zdarma platí do 12. dubna 2014
    Ale jinak jsi dobrý pes obranář...
  • Jo, jenže na přežití Sheparda potřebuješ minimálně 4 000 EMS a tu vezmeš kde, když se dá v SP nabrat max něco přes 3 000 EMS (pro nechápavé - v SP se dá nabrat max nějakých 7 300 TMS, bez MP děleno dvěma kvůli 50% readiness dělá přibližně těch 3 000 EMS, při kterých se Shepatd ani náhodou neprobere. Že nejlepší konec bez hraní MP byla vše lež od Bioware snad ani nemusím zmiňovat.
  • Batarian Sentinel :O
  • Přehled FREE DLCs pro ME hry (PC verze)
    ME1: Bring down the sky
    ME2: Firewalker, Kasumi, Zaed, Normandy Crash Site

Vidíš trend? A tohle DLC bude zdarma pořád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit