Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • furt bf3 a mw3 hen to a pak zas toto....... Furt dokolecka, proc si tady nikdo nevzpomene treba na jine soucasne FPS? Napr. Tribes:Ascend.. co ?
  • Ja chcem vojenský tetris
  • počkej a to že si pořídim novou GPU a 7+1 audio tak to mě přidá na zábavě? Tady jde o to jak je ta hra zábavná ne kolik má zbytečnejch featurek a dalších sraček který stejně každej vypne protože jenom překážej
  • ja chci vojensky skyrim :/
  • Stejně jako BF3 a taky lidi papkali a moc rádi
  • Proč si myslíš že každej kdo hraje cod je dítě? Já znám hodně dospělech lidí i přes 40 který hrajou cod a jsou hodně dobrý. A naopak znám i hodně dětí co hrajou BF.
  • Ne mapy jsou poměrně rozsáhlý (na to že to je cod), ale lidi je hrajou tak, že vypadaj malý.
  • No COD melo vzdycky male mapy, ale obcas se tam jedna ci dve vetsi s otevrenym prostranstvim nasly. Tady jsou vsechny male a tuneloidni. Ja je zkousel jen v Survival modu a rekl bych, ze s kempery moc problem nebude. Na kazde misto vedou vetsinou tri cesty a ze zadneho mista nemas sanci prehlednout celou mapu. Podle me ale male mapy pro ciste Infantry hru patri. Nikdo nechce pobihat po mape a hledat nepratele.
  • Odulin
    Nějakou větší mapu do MW3 bych asi uvítal, i když teď mě dostal ten novej mod Drop Zone a tam na velikosti ani nezáleží. Sice je to strašně přimočarý, ale prozatim mě to baví.

Jinak opravdu mám rád obě hry...když si chci dát vojenskýho quaka tak pustim MW3 a když vojenskej unreal tak pustim BF3;)
  • Podívej se na profi videa z Quaka 3 nebo UT, malé mapy, maximální skill. *14*
  • Ámen. Dnešní generace kouká jen na blyštivou grafiku, ale tak to je :).. Každopádně ten screen nevypadá na hru z letoška, to je zase fakt :)
  • maly skill = male mapy
  • jak mi nová grafika a lepší GPU ( mmimochodem k čemu mi to je když to hraju na konzoli ) pomůže zvýšit možnost pohybu po mapě nebo zvýšit destrukci okolí prosim tě ( tim chceš říct že ti co na to nemaj grafiku tak maj tu hru o tyhle možnosti osekanou? to je trochu divný nemyslíš? ). Jen by mě to tak zajímalo. Nejdřív si ten muj příspěvek pořádně přečti zamysli se nad nim a pak teprve reaguj *3* O grafice jsem psal že je samozřejmě lepší, ale pokud má být to obrovské lákadlo pouze to tak mi to přijde trochu málo. Pokud tobě u hry stačí pouze pěknej vizuál a lepší zvuky pak prosim, ale lidi co hrajou trochu dýl maj trochu větší nároky řekl bych *3*
  • jesli nekdo nevidi ten obrovksej rozdil mezi BF a MW tak at za a) uz to nehuli, b) poradne se vyspi, c) koupi si poradnou GPU, d) poridi si poradnou 7+1 audio. Je to jako porsche a trabant. jasne , obe jsou to auta....
  • DLC k DLC ... DLCeption *5*
  • Jj BF a COD jsou lautr to samý, stejně jako jsou úplně stejní Activision a EA. Kašlete na Modern Warfare a podobný ptákoviny a radši pojďte podpořit Trine 2 :)
  • prej tři díly ty jsi pesimista od přírody ne :) Fantasy Warfare 1,2,3, Fantasy Ops a Fantasy Offensive
  • Já nevim proč se pořád hádáte když COD a BF3 jsou až na grafiku skoro to samé. To včem byl BF jinej než COD už dávno neplatí a hodně vidět je to třeba na destrukci kterou BF vždycky pyšnil v BF bc mohl člověk zničit cokoliv v BF 3 tak maximálně sem tam nějakou zeď nebo balkon.To samé velikost map mapy v BF 3 na první pohled vypadaj obrovsky, ale při hraní najednou člověk zjistí, že tomu tak neni. Ve městech jsou dvě nebo tři ulice zbytek je v polovině zastavěnej zdí bitvy na ostrovech jsou zas limitovaný šířkou ostrova a největší sranda je když v rushy chcete nepřátele obejít ze zadu jako by od jejich respawn pointu abyste mohly tu ulici vyčistit odzadu a ono vám to v pulce cesty napíše jste mimo vyhrazený prostor vraťte se nebo jste mrtvej takže asi tak to je z velikostí map. Jediný co má navíc je už opravdu jen to ježdění ve vozidlech ( v městských mapách hodně omezený ) a grafiku a ta mi zase nepřijde u COD zas tak hrozná. Tak o čem se tu pořád hádáte.
  • Tohle bude zase dlc pro MP pár map a zbraně......... a za plnou cenu samozřejmě :)
    *12* noooo jenom to hezky papkejte za plnou cenu...
  • Nebo spíš alternativní universum... to by znamenalo, že by se nemuselo skoro nic měnit na engine, zbraních a vubec by to stačilo alespoň na další tři díly !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit