Přejít na výpis diskuzí
První obrázek z DLC k Modern Warfare 3
22.12.2011 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Případné chyby v narychlo napsaném komenáři neřeším. Kdybych měl psát nějakou recenzi tak si dám záležet.
-
to je ze spidermana z roku 2006 :)?
-
Evidentně jsi také zanedbával školu.
-
Kdyz si lama hrajes jakoukoli fps rambo stylem. Kdyz jsi torchu rozumny hrajej i takovy cod takticky spolu s lidmi pres komunikacni kanal (chapej ts, ventrilo, skype...).
-
Můžu se zeptat co čekáš od CoD?
-
Tak ani v BF3 nejsou ty mapy dost velke pro 64 hracu (i kdyz je to mozne), ale v tech 64 hracich je to hrozny chaos a pripadate si jako byste hrali Q3
-
Tak jasně i na malých mapach se da taky zakempit. Ale baví mě to více..
A nějaký 15letý smrad allias vymáčkutý jebák. mi chce vysvětlovat něco co vím BF3 sem hrál a vím jak to tam funguje. Když mi jsme pařili v 90. letech Unreal po lanu, tak si tahal kačera a žužlal páčky od gamepadu. Bež si za tátou pro pohlavek za toho za kripla. -
Nobelovka za nový vynález FPS střílečky nejsou o zabíjení ale o spolupráci !!!
Potlesk pro Fanboye s idiotským jmémen...
EDIT: nééé já byl ztrollován /-: -
Dľa tvojho vyjadrovania usudzujem že tebe taktiež nie je > 15..
-
a nebo si ho pěkně v klidu obejdeš a pozdravíš ho nožem :)
-
ty baraky vypadaji jako ze stareho SIM CITY
-
Já ti rozumím, ale tím, že jsou velké to není, protože i na nějakých menších mapách v black ops se dokáží zakempit a znepříjemnit celou hru... po několikátem oživení to vypínám a jdu radši na BF3, protože tam si s takovýma lidma co kempí vytřeš zadek jednou dobře mířenou střelou z M1A2 Abrams
-
když někdo hraje ve 32 hráčích na conquest large tak se nediv...
-
Jenže Battlefield není o killech ty kriple - ten je o týmové spolupráci, tam se musí i trochu přemýšlet....
Počkat tohle ale hráči CoD (dítěti) nevysvětlím -
Mále mapy více zabíjení více zábavy. *1* Pořád lepší naž si hrát na schovku s těma kemprema v Battlefieldu co jsou všude poschavávání na obrosvké mapě.
-
sry, - z principu.
-
ty baraky v pozdi vypadaj jako z nejaky Wii verze *1*
-
MW 3 má prý neskutečně malé mapy... je to tak?
-
Aspon kdyby udělaly nějaký pořádný přídavek k singlu. Už je sice příběh uzavřený, ale nějaký prequel by bodl. Tohle bude zase dlc pro MP pár map a zbraně.