Přejít na výpis diskuzí
První obrázky a informace z DLC Dragonborn pro Skyrim
15.11.2012 | Petr Poláček
122 příspěvků
-
Dokáže mě někdo, z těch co tvrdí, že Skyrim je blbost říct jedno lepší open world RPG? Pravda Skyrim není dokonalý a má své chyby, ale s módy ta hra nabízí prakticky nekonečno zábavy. Jo a pro ty z vás které to zajímá. Nějak jsem hledal a pro každou část světa Tamriel už je ve vývoji nějaký mód, který tyto lokace do hry dodá. Morrowind, Cyrodiil, Hammerfell.. zdá se, že časem si budeme moct zahrát ve Skyrimu v celém Tamrielu. Mód jménem Moopath to Elsweyr (dodávající, jak již název napovídá tropický domov Khajiitu Elsweyr) je již ke stažení =)
-
-
Skyrim miluji(a stale hraji),ale za o tridu lepsi open world RPG povazuji napriklad Fallout:New Vegas. Mam to dohrano 5x a pokazde jsem nachazel nove lokace,nove reseni jednoho a toho sameho questu,partaci jsou zajimavi...
-
-
já bych si fallouty tak rád zahrál, ale vůbec se mi nelíbí ten příběh, svět a tak
-
-
Tak to je dost zasadni. Pribeh jak pribeh(stejne je to porad dokola),ale pokud te nebere postapo svet... Ono u F:NW spoustu lidi odradi i grafika. Jede to na enginu F3 a ten nebyl nic extra uz v dobe vydani,natoz ted.
-
-
Což o to post-apo mi nevadí, třeba metro mám rád. Co jsem to zkoušel hrát tak mi vadilo že jsem tomu světu prostě nevěřil
-
-
-
Serii TES mam rad.Ale dost me stvou s tema DLC kdy clovek musi leta cekat aby mel hru komplet.
Modifikace celeho sveta tamriel byla ve vyvoji pri kazdem dilu TES a nikdy to nikdo nedokoncil , takze u Skyrimu to nebude jinak. Dokonce nekdo tenkrat tvoril Oblivion v enginu crysis a podobny ulety ktery nikdy nedosly do nejaky hratelnejsi faze.
-
-
-
Tuhle hru s DLC si koupim jen z lasky k Morrowindu
-
Už se těším na další skvělý datadisk k této super hře. Oba předchozí se mi velmi líbí. TES V hraju už od vydání a stále mě nepřestal bavit a zkoušet hrát za různé postavy.
-
-
DLC =/= Datadisk. Feel the diference bro. *7*
-
-
WTF? Trapná hra pro Trapné hráče
-
-
Pro trapáka každý trapný. *1*
-
-
*1* Hodně dobrý. Fakt jsem se i zasmál.
+1 samozřejmě
-
-
-
Dawnguard měl překvapivě silný scénář a důraz na postavy (ve srovnání se Skyrimem) a co jsem pročítal fóra, komunita na to dobře reagovala. Snad se toho bude Bethesda držet i zde. Určitě to zkusím (až to tu nás v dubnu příštího roku vyjde *1* ).
-
-
Pesimisto, v březnu to tu máme *15*.
Já to spíš vidím na vánoce 2013 ze Steamu společně se všema dalšíma DLC a hezký zimní výlet do Skyrimu čistě od nuly s novým charakterem. V tu dobu to snad bude na Steamu otevřené i pro náš region. -
-
S tím steamem nevím, každopádně to, co říkáš, praktikovala Bethesda, resp. Cenega už s Falloutem 3. Zní to tedy dost pravděpodobně.
-
-
Právě díky skutečnosti, že později byl odemknut Fallout 3 i F:NV doufám, že stejně to bude i u Skyrimu. Když odemknou i Rage, tak přibalím i Rage. Tou dobou už budu mít nejspíš nové PC s Win7, tak to aspoň testnu.
A když nebude, tak se nepo*eru. Skyrim jsem si užíval přes 300 hodin a na další hraní s komplet DLC si klidně počkám rok dva až třeba bude GOTY krabicovka za dvě stovky. Herní nouze nebude a až vyjde Project Eternity tak budu mít o zábavu vystaráno minimálně na půl roku *1*.
-
-
-
-
Ja som si Dawnguard kupil len ako kluc a aktivoval ho uz davno predtym, ako sa Cenege uracilo datadisk vydat.
Neviem nakolko je to legalne, ale v konecnom dosledku mam origo kluc, za ktory som normalne zaplatil...
S Dragonbornom to zrejme urobim rovnako... -
No až konečně bude Skyrim na Steamu+všechna DLC, vesele si ho koupím. A tím na Steamu myslím to, že bude dostupný pro naši zemi a nebudu muset jak blbec psát někomu, aby mi to koupil. Toto mě taky odradilo od koupě. Ačkoliv jsem byl 100% rozhodnutý ho koupit, navíc ve slevovém týdnu, kde jsem i pro tu slevu hlasoval.....Takto máte ode mě nic a myslím, že nejsem jediný, kdo takto rozmýšlel....
-
-
ještě že je to do civilizace kousek. *1*
-
Jo skyrim bych asi taky koupil kdyby byl na steamu ... ale od cenegy s tím jejich přístupem ani sirky.
-
-
Tady je zas ubohá diskuze. *7*
Aha, cody, tak to je jasné... -
-
Moje řeč.
-