-
Zaklad je pouzit tvrdu metalovu muziku (najlepsie znova Fear Factory), poriadnu fyziku a destrukcny model a hektolitre krvy! Ak sa budu drzat tohoto, nemozu nic pokazit!!!
-
-
Jojo, jak moc nemusí heavy metal, tak Maideny z druhého dílu si poslechnu vždycky rád. Ale radši ne za volantem... :D
-
přesně tak, na grafice ani tak moc nezáleží dřív taky žádná nebyla a hrálo se, jde o hratelnost. Ona ta grafika už dneska ani vyloženě hnusná být nemůže. Hlavně aby to bylo dost úchylný a vybočilo to z šedi "závodních" her *3*
-
-
Tak počkať, toto sledujem už od začiatku na ich webe a:
1. Toto nie je finálne verzia Eagle-a, ale len jedna z možností
2. Obrázky "z hry" nie sú ešte ani len poriadne tech demo -
Jaj, snad to nepokazia. Mne sa to auto az tak zatial nepaci, ale ktovie ako bude vyzerat finalna verzia. Jednotka bola super a Red Eagle mk1 proste super. V dnesnej dobe to dostane tak PEGI senior. *1*
-
Nevím, nejlépe na mne působí obrázek 5.. Ten novej vzhled Eagle se mi pak nelíbí skoro vůbec. To mohli udělat jako jedno z dalších aut na výběr ale Eagle bych nechal tak jako bylo dřív protože to je prostě- poznávací značka té hry..
Na hru jsem jinak hodně zvědavej, nicméně to vypadá že do výdání bude ještě poměrně hodně daleko. -
-
Až na to, že Eagle vypadal v každé Carmageddon hře jinak :D
-
-
Ale prostě, dost podobně. A o to mi jde.
-
-
-
Nostalgie na me dychla :) jestli to eliminuje pocet agresivnich ridicu a budou radit na tomhle tak musi byt i dopravaci pro :D
-
Hmm to bude keců až někoho rozmázne auto a všechny media budou hýkat že řidič hrál carmageddon a můžou za to hry *1* Jinak ať už to je venku a jak už tady pár lidí zmiňuje zvuky můžou zůstat stejný protože na to se nezapomíná. Jestli to bude nějaká 300Kč záležitost tak si to snad i předplatim *3*
-
Ach jo... to je článek plnej disinformací... Tyhle screeny "propašoval" jeden z vývojářů, aby ukázal fanouškým na jejich stránkách (carmageddon.com) jak vypadá JEDEN Z ADEPTŮ na nový Eagle. Mapa, na které je předveden je v extrémně ranné fázi (prý už jsou se hrou mnohem dál, ale ještě nepřišel ten správný čas ukázat pravé prostředí).
Na stránkách jsou i koncepty dalších aut a prostředí z první/druhé hry, které se objeví i v nejnovějším díle. Doporučuju zkouknout! -
Oh pekne tesim se je mi jedno i kdyby to ve finale vypadalo jako na tom prvnim obrazku (samozrejme vic lidi) ale jinak se na to stejne tesim podle toho co je zaitm videt to podle me nebude moc narocny a tim lip.
-
to je nějaký hodně early techdemo, ni? je to ošklivé, ale na druhou stranu jsou tam vidět pokročilé technologie.
a bez schoolbusu ani ránu! -
ta textura auta je v rozliseni 800x600 ne? takovy kostky jsem videl naposled ve Skyrimu pri ultra nastaveni *7*
-
-
Ty vole, ty jsi buzíček. Co je to za trapárnu s tím Skyrimem? Takhle blbej nemůžeš bejt ani ty.
-
-
Ty internety delaj z lidi hrdiny :D
-
-
Jaké hrdiny? To mám upravovat to, co bych řekl kdekoliv jinde, aby to nějakému vocasovi jako ty neznělo náhodou "na těch internetech" (tohle už je trapný) jako hrdinství?
-
-
-
existuje jen jedna horší věc než být Jindrův otec..... a to je chytnout kapavku na Medarda...
-
Ale no tak, Jindřichu, je to Carmageddon, ne nějaká béčková volovina pro bethesdrony... Trocha úcty k velikánovi! *4*
-
-
Počkat, on je Carmageddon něco jinýho než béčková volovina?:-o
Jako nic proti němu, taky jsem ho chvíli hrál, ale zase bych z něj nedělal nějaký veledílo. -
Prosím ťa, to on nepozná... Carmageddon vyšiel dáááávno pred tým, než ho mamička vyprdla *3*
-
-