Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm to bude keců až někoho rozmázne auto a všechny media budou hýkat že řidič hrál carmageddon a můžou za to hry *1* Jinak ať už to je venku a jak už tady pár lidí zmiňuje zvuky můžou zůstat stejný protože na to se nezapomíná. Jestli to bude nějaká 300Kč záležitost tak si to snad i předplatim *3*
  • Ach jo... to je článek plnej disinformací... Tyhle screeny "propašoval" jeden z vývojářů, aby ukázal fanouškým na jejich stránkách (carmageddon.com) jak vypadá JEDEN Z ADEPTŮ na nový Eagle. Mapa, na které je předveden je v extrémně ranné fázi (prý už jsou se hrou mnohem dál, ale ještě nepřišel ten správný čas ukázat pravé prostředí).

Na stránkách jsou i koncepty dalších aut a prostředí z první/druhé hry, které se objeví i v nejnovějším díle. Doporučuju zkouknout!
  • Krtecek-GT
    Neřeším grafiku atd. je to přece jen ukázka toho, že vůbec něco vzniká. Problém je, proč? Carmageddon jsem hrával a strávil u něho nespočet hodin. V tom vzpomínání bych ale rád zůstal. Nevím jestli mají představu prodávat to za plnou cenu nebo jen jako odvar na SEN (PSN) nebo XBL za pár stovek, ale skončí to tím, že hra dostane nízké hodnocení, pokud bude stejně krvavá jako předchůdce tak ji v půlce světa zakážou nebo aspoň budou chtít hru zakázat a na závěr se za půl roku objeví někde ve výprodeji v Tescu a všichni nad ní mávneme rukou. Za mě říkám NE
    • Mechwarrior_bw
      "Za mě říkám NE"

nerozumiem takýmto postojom, ak by sa aj hra nevydarila (čo sa sazmozrejme môže stať), vždy tu bude Carmagaddon 1 a pre nikoho sa nič nezmení (možno iba Stainless G. definitívne prídu o zbytky svojho lesku) ... a pokial sa vydarí budeme všetci spokojní. V každom prípade mi ako hráči môžeme iba získať ...
  • No už sem myslel že se toho ani nedožiju. Doufám že použijí i nějaké původní zvuky, ten řev těsně před nárazem a potom to mlaskání masa pod koly mi zní v hlavě dodnes. Takže, babičky s chodítkem, těhule, krávy a jiná havěti, těště se :D
    • Gurman, to se pozna ;-). Nezapomenu do dneska, jak stado 50 ovecek udela "splouch" pod kolama eaglu :-D
  • a nech to daju na CryEngine3 nech ta krv aj poriadne vypada :D
  • Tak počkať, toto sledujem už od začiatku na ich webe a:
    1. Toto nie je finálne verzia Eagle-a, ale len jedna z možností
    2. Obrázky "z hry" nie sú ešte ani len poriadne tech demo
  • Zaklad je pouzit tvrdu metalovu muziku (najlepsie znova Fear Factory), poriadnu fyziku a destrukcny model a hektolitre krvy! Ak sa budu drzat tohoto, nemozu nic pokazit!!!
    • Jojo, jak moc nemusí heavy metal, tak Maideny z druhého dílu si poslechnu vždycky rád. Ale radši ne za volantem... :D
    • přesně tak, na grafice ani tak moc nezáleží dřív taky žádná nebyla a hrálo se, jde o hratelnost. Ona ta grafika už dneska ani vyloženě hnusná být nemůže. Hlavně aby to bylo dost úchylný a vybočilo to z šedi "závodních" her *3*
  • Oh pekne tesim se je mi jedno i kdyby to ve finale vypadalo jako na tom prvnim obrazku (samozrejme vic lidi) ale jinak se na to stejne tesim podle toho co je zaitm videt to podle me nebude moc narocny a tim lip.
  • No snad se to povede, hru jako Carmagedon v dnešní době potřebujeme, není nad to to pořádně rozkalit po měste v rychlým autem s radlicí na čumáku a dormasakrovat dav lidí na chodníku no ne? *5* Ale podle tech obrázků upřimě zatim teda nic moc.
  • Zdá sa mi to, alebo tie najväčšie klasiky oživujú vždy najmenšie štúdiá bez peňazí a bez skúseností?
    • dolecm
      exprt :D
    • Jak bez zkušeností? Stainless Games vytvořili Carmageddon, oni jsou jeho autoři.
      • *1* *1* nice... krasny zasah do cerstvyho.
      • Mechwarrior_bw
        na druhej strane žial Stainless G. patria k štúdiám, ktorým ako sa hovorí, ušiel vlak .. a dnes sú niekde na úrovni lepších moderov, poloprofesionálov. Očakávať hru ktorá bude odpovedať súčasným trendom nie je možné, na druhej strane ani C1 nebola vo svojej dobe žiaden technologický zázrak a išlo predovšetkým o hratelnosť... napriek tomu mnoho ľudí bude určite rozčarovaná :)
      • Owned *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit