Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    Kolik votravnejch projektů z LotR univerza vychází prosimtě? X let zpět vyšly poměrně zdařilý strategie, jedna podle všech statistik a ohlasů velmi ucházející MMO hra, pak nezdrařilá lotr variace Battlefrontu, né úplně marná rubačka War in the North... To je vážně otravný proboha. Kolem Star Wars taky vycházelo spousta otravnejch titulů jako třeba Force Unleashed, ale nijak to nesnižovalo kvalitu třeba KotORů nebo Jedi Knight série. Tohle předčasný odsuzování na základě něčeho, co s potenciální kvalitou hry vůbec nesouvisí, začíná lízt krkem zase mně.. A to, že tobě vadí Tolkien, a máš třeba radši ostatní fantasy, který jsou z 90% variací právě na Tolkiena, z toho taky vážně nedělá pochybnou licenci.
  • kdyby ted nějáký nekromancer vzkřísil tolkiena tak se vsadím že by si to namíříl směl Monolith.
  • Je to pochybna licence vzhledem k tomu, kolik projektu se kolem toho vytvari a jak uz je to otravny. Nolfa bych taky ocenil mnohem vic, protoze byl originalni. Tolkien uz mi vazne leze krkem a Veskoslav at si jde mackat bradavky Elrondovi.
  • ja bych rek ze dost mas ty
  • Veskoslav
    V tom se neshodneme. Podle mě to měl vydat jako nedodělané dílo, ne tam dopisovat své poznámky, které jsou mimochodem docela nudné. Ale každý máme jiný názor:) Ale od toho diskuze taky jsou:)
  • Kr.Pa
    A to bylo dobre ?!!
  • MrSanta
    Ale tak proč ne. Zní to dobře. Když se jim povede splnit co slibují, tak by to mohla být velká zábava.
  • Jack1947
    Ja bych tu hru tak snadno nezatracoval, stale je treba si uvedomit ze na tom delaj Monolith. *3*
  • kubi-wan
    Vypadá to parádně... krom zmíněnýho mi to připomíná ještě Darksiders II.
  • Llour
    Nebýt něj, tak ani žádný Silmarilion nebyl
  • Veskoslav
    Naopak. Jeho poznámky k 1. vydání Silmalirionu bylo to nejhorší, co mohl udělat, kdy se snažil navázat na svého otce, ačkoliv na to neměl vlohy. Ten člověk je až v poslední době takový, jaký je. Díky tomu, že se změnil, tak byla uvolněna práva (odkoupena) na díla Tolkiena.
  • Llour
    No to je ale pěkná hloupost, co jsi teď napsal *3* *3* . Já říkám, díky Bohu za Christophera.
  • Veskoslav
    A důvod? Tolkien se spíše obrací z toho, co vyváděl jeho syn s jeho odkazem, to bylo větší peklo. Navíc o hře ještě skoro nic není venku, ale jak je vidno, všichni už ví předem, jak to bude.
  • Veskoslav
    Lotr je pochybná licence? No ty máš dost:)
  • Veskoslav
    Překladač zapnut____Výsledek: neznámy, opakujte sdělení....
  • Hra ze světa LOTR s hratelností jako Arkham hry? Do want..
  • Tak pokud je hra zábavná, má dobrý příběh a hraje se normálně, tak je jedno, jakou má licenci a zrovna LOTR neni úplně marná licence.
  • ale pyču...
  • ...a Tolkien se nám v hrobu obrací rychlostí vrtule letadla.
  • LOTR je pochybná licence? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit