Přejít na výpis diskuzí
První obrázky ze System Shock remaku vzbuzují opatrné naděje
26.11.2015 | Adam Homola
57 příspěvků
-
Vůbec jsme netušil, že se nějaký remake bude konat. Opravdu pecka, to bude jasná koupě. *2*
-
klidne bych si to umel predstavit o neco tmavsi. vic stinnych zakouti, at je poradna atmoska.
-
Za mně hip hip hurá a ještě 3x hurá :)
-
kdo hral 1 dil, 2 dil a pak znova tak samozrejme vyta remake a ceka na 3 dil, ten kdo to uz ted prohlasi za pjuser a podobne at de hrat tanky a neotravuje
-
-
"víta" - děsna hrubka *8* *8*
-
-
Zmena barevneho vyzneni se mi nelibi.
-
Ze dvou obrázků startovní pozice se fakt těžko něco soudí (je to přesaturované jak LCD televize ve výloze obchodu)...
Ale podle mě to může skončit jedině pjůserem... -
-
mozna by sis mel postelovat svuj Ezio Foris, ty klaune.
-
proc?
-
-
Jde o princip, těžko prekročíš stín legendy jakými byly System Shocky, pokud chceš zároveň komerční úspěch - tolik nástupcům (NDS za sebou navíc nemají žádnou původní hru)...
A k remaku - sytost barev na zde zveřejněných obrázcích vyvolává pochybnosti, ale když se posuneme dále - těžko zvládnou plný přechod do zcela nové technologie bez výraznějších změn v hratelnosti, tohle není jen kosmetický remaster, tohle je remake a to neznamená jen překreslit grafiku... -
-
Ano, System Shock 1 i 2 se neprodavaly nijak zavratne, spise naopak. Zejmena ve srovnani s Doom, respektive Half-Life, aj tituly te doby. Legendou se tak staly zpusobem jaky dnes asi mozny neni.
-
-
Možné to je, ale prakticky jen na okraji s menší produkcí - crowdfunding, indie scéně. Velký vydavatelský dům o hardcore hru ani nezavadí pohledem. U prvního System Shocku to nebylo tak markantní, ale v době vydání druhého dílu už se to začalo opravdu lámat (masovost, náklady)...
-
-
Souhlas... Levin jestli vtrhne na Kickstarter, tak s největší pravděpodobností "utrhne strop"...
-
Co ted dela pan Levin? Ta "legenda" by mozna na kickstater konecne prodala to co neprodala pred 20-ti lety ;)
-
-
-
-
-
-
Super zpráva a moc se těšim! Hejtuju jen The Witcher 3....a budu ho hejtovat do tý doby, dokud budu v diskuzích číst 600 oslavnejch výblitků od 12 letejch dětí, který mektaj něco o RPG roku....
-
-
Tobě je zřejmě 60 a jsi nudnej otravnej starej smredlavěj zaprděnej dědek, kterej do všeho prudí.
Witcher 3 je RPG roku bez debat. Pokud se veme jak funguje jako celek těžko najdeš hru, která by se tomu vyrovnala. -
Jako taky nejsem moc zastánce Witchera, ale nikdo jiný mě zrovna na rpg roku nenapadá...
-
Co je to za blba? Co má Witcher 3 co dělat se Systém Shockem? Moc slabý...
-
Tak jo pane prezidente "výblitků" s dlouhým ý, preju hodne uspechu.
-
-
Jo, jo... takhle je to asi optimální, protože kdyby to hodili do grafiky na dnešní úrovni, tak by museli udělat úplně novou hru a i by změnili dost atmosféru. Takhle to bude pořád retro, ale o dost hezčí, než původní SS dnes. Takže se opatrně těším.
-
duležita otazka. pojede to v 4k 60 fps? jinak to bude pro mne nehratelne
-
Podle mě to vypadá super. A hlavně mě to snad konečně přiměje si první System Shock zahrát, protože do tý starý verze jsem prostě nebyl schopnej proniknout...
-
-
Mě System Shock 1 v době své slávy minul, ale v téhle podobě bych mu dal šanci.
V té původní ne, protože jeho grafika bohužel hodně utrpěla zubem času a musím přiznat, že bych se na to asi nevydržel dívat :) .
Ale to se mi stalo i u spousty mých kdysi oblíbených her (například na Incubation se dnes už nezvládnu ani podívat a přitom jak mě kdysi bavil a líbil se :) ), holt 3D grafika a zvlášť ta nekreslená rychle stárne. -
-
Já právě u původního System Shocku nemám ani tak problém s grafikou (s tou často nemám problém, teď třeba hraju prvního DooMa v jeho vanilla verzi a má to graficky pořád koule), jako s - pro mě - těžkopádnýma a možná dnes už překombinovanýma herníma mechanismama. A ta hudba je tam vtipná.
-
-
si dej radsi brutal dooma, tam se da postelovat i obtiznost, ze je to vyzva (kdyz jsem kdysi cistyho dooma daval i na klavesnici, tak to musi bejt snadny s mysi)
-
-
No právěže to hraju jen na klávesnici, přesně tak jako kdysi... Byly doby, kdy jsem to spouštěl přes různý vylepšováky (doomsday engine třeba), ale to už mě nebaví... třeba HD textury a 3D modely potvor mi teď přijdou mnohonásobně hnusnější, než ta původní grafika... a já už dospěl do stádia, kdy tyhle starý hry chci hrát tak, jak se hrály tenkrát (a to zapříčinilo, že je pro mě SS1 nestravitelnej) :)
-
-
-
-