Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Harshday
    Vůbec jsme netušil, že se nějaký remake bude konat. Opravdu pecka, to bude jasná koupě. *2*
  • klidne bych si to umel predstavit o neco tmavsi. vic stinnych zakouti, at je poradna atmoska.
  • Hanzales
    Za mně hip hip hurá a ještě 3x hurá :)
  • kdo hral 1 dil, 2 dil a pak znova tak samozrejme vyta remake a ceka na 3 dil, ten kdo to uz ted prohlasi za pjuser a podobne at de hrat tanky a neotravuje
    • "víta" - děsna hrubka *8* *8*
  • Zmena barevneho vyzneni se mi nelibi.
  • Ze dvou obrázků startovní pozice se fakt těžko něco soudí (je to přesaturované jak LCD televize ve výloze obchodu)...

Ale podle mě to může skončit jedině pjůserem...
    • mozna by sis mel postelovat svuj Ezio Foris, ty klaune.
    • proc?
      • Jde o princip, těžko prekročíš stín legendy jakými byly System Shocky, pokud chceš zároveň komerční úspěch - tolik nástupcům (NDS za sebou navíc nemají žádnou původní hru)...

A k remaku - sytost barev na zde zveřejněných obrázcích vyvolává pochybnosti, ale když se posuneme dále - těžko zvládnou plný přechod do zcela nové technologie bez výraznějších změn v hratelnosti, tohle není jen kosmetický remaster, tohle je remake a to neznamená jen překreslit grafiku...
        • Ano, System Shock 1 i 2 se neprodavaly nijak zavratne, spise naopak. Zejmena ve srovnani s Doom, respektive Half-Life, aj tituly te doby. Legendou se tak staly zpusobem jaky dnes asi mozny neni.
          • Možné to je, ale prakticky jen na okraji s menší produkcí - crowdfunding, indie scéně. Velký vydavatelský dům o hardcore hru ani nezavadí pohledem. U prvního System Shocku to nebylo tak markantní, ale v době vydání druhého dílu už se to začalo opravdu lámat (masovost, náklady)...
            • Souhlas... Levin jestli vtrhne na Kickstarter, tak s největší pravděpodobností "utrhne strop"...
            • Co ted dela pan Levin? Ta "legenda" by mozna na kickstater konecne prodala to co neprodala pred 20-ti lety ;)
  • Super zpráva a moc se těšim! Hejtuju jen The Witcher 3....a budu ho hejtovat do tý doby, dokud budu v diskuzích číst 600 oslavnejch výblitků od 12 letejch dětí, který mektaj něco o RPG roku....
    • Tobě je zřejmě 60 a jsi nudnej otravnej starej smredlavěj zaprděnej dědek, kterej do všeho prudí.

Witcher 3 je RPG roku bez debat. Pokud se veme jak funguje jako celek těžko najdeš hru, která by se tomu vyrovnala.
    • Jako taky nejsem moc zastánce Witchera, ale nikdo jiný mě zrovna na rpg roku nenapadá...
    • Co je to za blba? Co má Witcher 3 co dělat se Systém Shockem? Moc slabý...
    • Tak jo pane prezidente "výblitků" s dlouhým ý, preju hodne uspechu.
  • Jo, jo... takhle je to asi optimální, protože kdyby to hodili do grafiky na dnešní úrovni, tak by museli udělat úplně novou hru a i by změnili dost atmosféru. Takhle to bude pořád retro, ale o dost hezčí, než původní SS dnes. Takže se opatrně těším.
  • duležita otazka. pojede to v 4k 60 fps? jinak to bude pro mne nehratelne
  • kubi-wan
    Podle mě to vypadá super. A hlavně mě to snad konečně přiměje si první System Shock zahrát, protože do tý starý verze jsem prostě nebyl schopnej proniknout...
    • Mě System Shock 1 v době své slávy minul, ale v téhle podobě bych mu dal šanci.

V té původní ne, protože jeho grafika bohužel hodně utrpěla zubem času a musím přiznat, že bych se na to asi nevydržel dívat :) .
      Ale to se mi stalo i u spousty mých kdysi oblíbených her (například na Incubation se dnes už nezvládnu ani podívat a přitom jak mě kdysi bavil a líbil se :) ), holt 3D grafika a zvlášť ta nekreslená rychle stárne.
      • kubi-wan
        Já právě u původního System Shocku nemám ani tak problém s grafikou (s tou často nemám problém, teď třeba hraju prvního DooMa v jeho vanilla verzi a má to graficky pořád koule), jako s - pro mě - těžkopádnýma a možná dnes už překombinovanýma herníma mechanismama. A ta hudba je tam vtipná.
        • si dej radsi brutal dooma, tam se da postelovat i obtiznost, ze je to vyzva (kdyz jsem kdysi cistyho dooma daval i na klavesnici, tak to musi bejt snadny s mysi)
          • kubi-wan
            No právěže to hraju jen na klávesnici, přesně tak jako kdysi... Byly doby, kdy jsem to spouštěl přes různý vylepšováky (doomsday engine třeba), ale to už mě nebaví... třeba HD textury a 3D modely potvor mi teď přijdou mnohonásobně hnusnější, než ta původní grafika... a já už dospěl do stádia, kdy tyhle starý hry chci hrát tak, jak se hrály tenkrát (a to zapříčinilo, že je pro mě SS1 nestravitelnej) :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit