Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně akorát přišel strašně mega, až zbytečně velkej, něco jako původní xboxovej ovladač. Nechápu proč v MS dělaj ty gamepady vždycky o tolik větší než Sony nebo (jelikož jsem PC hráč) třeba Logitech.
    • oktavius66
      Prý se to lépe drží... Já nevím proč, ale mě to taky příjde sakra velké. Je to pouze o zvyku *3* . Taky záleží, který ti víc padne do ruky. Mě padl více Sixas Dualshock 3 než XBOXový. Mě u bezdrátového ovladače u Xboxu vadila ta "krabička" na baterie zespodu. Nějak jsem tam nemohl narvat prsty, protože jsem byl zvyklí na PS. S drátem mě to nebaví, protože nemám svobodu pohybu...
      • ja bych naopak ocenil jeste vetsi, muj predchoziho laciny gamepad (http://i.joszamitogep.hu/ter/manta_warrior_game_pad__mm816_-4615.jpg) se mi v ruce drzel mnohem lepe nez microsofti ovladac, mohl sem ho poradne chytit a oprit si poradne vsechny prsty :).
  • NumberFiveAlive
    porad nechapu tu jinou uroven umisteni joysticku :D v ruce jsem teda vzdycky drzel maximalne PS ovladac ale stejne...
  • Na puštění televize, filmu nebo StarWars Kinect přece není potřeba vibrující ovladač ne? *2*
  • MrSanta
    Kurník, já si zrovna koupil X360 ovladač. Ale co, když to bude mít opravdu pozitivní reakce, tak přikúpíme *1*
    • Ten tak jako tak neni kompatibilni s novym xboxem.
  • mohli by radeji vymyslet takovou podlozku do kresla...neco jak jsou ty masazni podlozky, ale tahle by vibrovala v reakci na herni situace ;]
    • to bych koupil hned :) u střileček by me to aspon poradne namasirovalo :D
  • Doufam ze bude bez problemu fungovat i na PC jak stavajici Xbox ovladac, na zavodni hry naprosto nej.
  • Maarta
    Vidím, že zdejší komunita opravdu neumí nic pochválit...
    Podle mne to je vynikající drobnost, která trošku doplní atmosféru ve hře. Tak proč hned na to nadávat??
    • InfidelBro
      Vibrace v olvadači je užitečná asi jako akcelerace pohybu na myši ...
    • O to nejde, gamepad na x360 byl super, bojím se zbytečných vylepšeních kterýma se to snaží vyhypovat. Hlavní představení naprostá hrůza, proč? Protože herní konzole není o TV... ani o tom že něco (kinect) je povinnou součástí, ale o hrách. O hrách který zatím nebyly nijak odprezentovaný, nechápu, MS PR odd by měli vystavět znovu - myslím že tohle je zářnej příklad toho jak představení nového produktu nedělat, ostatně ohlasy jsou přesně v tom duchu.
      • Zatím se všude šíří solidní negativní reklama :-D z MS si dělají lidi dost velkou ( )) a SONY se na tom jen přiživuje...rozsekne to až E3, protože rozhodující budou tituly, ale zatím se opravdu královsky bavím při sledování těch PR keců z obou znepřátelených stran *1*
  • spoock
    já mám vibrace rád, ale v únosné mezi, rozhodně mi příjde nový gamepad v pohodě, ale na nový Dualshock jsem taky zvědavý, ta dotyková ploška mě dost zajímá, doufám, že ji tvůrci budou ždímat víc než nevyužitý Sixaxis.
  • oktavius66
    "V demu FPS prý bylo zřetelně poznat, že střílíte z pistole, protože gamepad převáděl vibrace představující zpětný ráz". A když budu ve hře střílet z Desert Eaglu tak mě ten gamepad trefí do hlavy ne *1* ? Ne vážně... Toto že je opravdová novinka ? I moje PS3 má vibrace. Sice ne takového rázu, ale má je ! To že mi to bude v ruce brnět jak vybrátor na některé páčce mi asi příběh ve hře nezlepší... Snaha se cení, ale toto zrovna důležité není ! *15*
    • A kto tvrdí, že vibrácie majú zlepšovať príbeh? Aj starý xboxový ovládač má vibrácie, ale tento ich podľa tejto správy posúva podstatne vyššie.
      • oktavius66
        Ne já jenom říkám k čemu mi to bude. Ale zase ANO uznávám je to první pozitivní zpráva o XBOX ONE. Už bylo na čase !
        • xnire
          ty by si nepi*oval na xbox jedině, kdyby tam vyšel ten nascriptovaný potrat Uncharted...
          • xnire: tady někdo zapoměl na nejlepší herní sérii všech dob - Metal gear solid, řikej si dále co chceš, ale už jenom název tý hry tě spláchne do hajzlu i s tvejma argumentama
            • xnire
              Hahá já snad říkám že je xbox lepší než PS? Proč mi tady hned vypisujete hry? Každý MGS jsem projel snad 5x, nemusíš mi tady naznačovat, jak je na ní každá hra krátká.
          • oktavius66
            tak za prvé: na PS3 je spousta super exkluzivek.. Ne jenom UNCHARTED ! Je tu i GOD OF WAR, KILLZONE, RESISTANCE a mnoho dalších. A za druhé: já nep*čuji jako ty. Každému vyhovuje něco jiného nebo snad NE ?
    • Jenže jak vylepšovat už skoro dokonalý gamepad? :-) Tohle jsou detaily, aby mohli říct, že něco změnili, i když už Xbox 360 controller nemá moc chyb.
      • Xboxový ovladač mám a na auta je super. Ale bez vibrací. Ty jsou opravdu velmi špatné. Tohle je cesta správným směrem.
  • Zrovna tahle vlastnost ovladače mi přijde celkem na p**u. Doslova. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit