Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na puštění televize, filmu nebo StarWars Kinect přece není potřeba vibrující ovladač ne? *2*
  • MrSanta
    Kurník, já si zrovna koupil X360 ovladač. Ale co, když to bude mít opravdu pozitivní reakce, tak přikúpíme *1*
  • mohli by radeji vymyslet takovou podlozku do kresla...neco jak jsou ty masazni podlozky, ale tahle by vibrovala v reakci na herni situace ;]
  • Doufam ze bude bez problemu fungovat i na PC jak stavajici Xbox ovladac, na zavodni hry naprosto nej.
  • Maarta
    Vidím, že zdejší komunita opravdu neumí nic pochválit...
    Podle mne to je vynikající drobnost, která trošku doplní atmosféru ve hře. Tak proč hned na to nadávat??
  • Jenže jak vylepšovat už skoro dokonalý gamepad? :-) Tohle jsou detaily, aby mohli říct, že něco změnili, i když už Xbox 360 controller nemá moc chyb.
  • spoock
    já mám vibrace rád, ale v únosné mezi, rozhodně mi příjde nový gamepad v pohodě, ale na nový Dualshock jsem taky zvědavý, ta dotyková ploška mě dost zajímá, doufám, že ji tvůrci budou ždímat víc než nevyužitý Sixaxis.
  • oktavius66
    "V demu FPS prý bylo zřetelně poznat, že střílíte z pistole, protože gamepad převáděl vibrace představující zpětný ráz". A když budu ve hře střílet z Desert Eaglu tak mě ten gamepad trefí do hlavy ne *1* ? Ne vážně... Toto že je opravdová novinka ? I moje PS3 má vibrace. Sice ne takového rázu, ale má je ! To že mi to bude v ruce brnět jak vybrátor na některé páčce mi asi příběh ve hře nezlepší... Snaha se cení, ale toto zrovna důležité není ! *15*
  • Zrovna tahle vlastnost ovladače mi přijde celkem na p**u. Doslova. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit