Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

Je potřeba vzít v potaz fáze obou her, první sezony v poe byly obsahově taky dost plitké.

• twicer

A to si vem, že bys nehrál nekromanta, který je v součanosti tak trošku přesílený, do konce by ses možná ani neprokousal.

Dokážu pochopit, že hra dnes nemůže být odladěná od vydání, ale že 5 měsíců nebudou fungovat elementární odolnosti, které jsou pro jednu z 5ti postav základní stavební kameny přežití, to mi hlava fakt nebere.

Koupě ultimátní early access edice hry pro mě nabyla úplně jiného významu, jediné pozitivum na tomto cirkusovém vystoupení vidím vtom, že si mohu battle pass aktivovat v dalších sezónách, až to zbytek zákazníků (čti betatesterů) protrpí.

Díky za shrnutí, ty bolavé záda od sebemrskačství si něčím namaž.

• nightborne

Těžko říct, ve trojce to tak bylo a doufám, že tahle první sezóna je spíš jenom trochu renonc a tenhle koncept nějaký přechodný vychytávky, která pak zase zmizí, nehodlaj používat dlouhodobě. 

V současný chvíli si nicméně ze sezóny neodneseš fakt nic, prostě jenom novou postavu. Zároveň teda přibylo pár unikátek (žádná zajímavá) a pár aspektů (žádnej zajímavej), ale ty padaj i v základní hře, nemusíš kvůli nim do sezóny.

• To nema byt jako v PoE, ze to co se osvedci, tak se stane soucasti originalni hry a dalsich sezon ?

Edit: jo koukam, ze by to tak byt melo...no to je klasicky postup

• Hidden

A tak trochu jsem doufal, ze mi unikla nejaka pointa clanku. Tedy opravdu smutne, jak poznamenal kolega nize... ;)

• nightborne

Chápeš to zcela správně =).

• Hidden

Jestli to chapu tedy spravne, jedine, co si ze sezony clovek odnese do "hlavni" hry je nova postava, jeji nasbirany standardni loot a nejake cosmetics z (jen placene casti?) battle passu? A obsah hry je krome srdci vlastne zcela totozny, jako mimo sezonu? To je tedy opravdu dost slabe, oproti treba Leagues v Path of Exile.

• Je to smutne pocteni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit