Přejít na výpis diskuzí
První svezení v GRID Autosport - čeká nás nejlepší díl série
7.6.2014 | Ondřej Švára
40 příspěvků
-
Tak pokud hodnocení preview nebylo přehypovaným výplodem ale reálným popisem pocitů z hraní, tak se víc než těším a možná pořídím hru při launchi, což se doposud z mojí knihovničky povedlo je u ME 3. Žánr "simcade" který by se pro tenhle díl dal nejspíše použít, mě totiž osobně baví nejvíc. Co jsem se nahrál všech TocaRaceDriverů, nebo prvního Shiftu. BMW M3 GTR na večerní Nordschleife... Pak jsem koupil v akci na Steamu Assetto Corsa a i když autencicita a pocit z chování auta je luxus, přesto mě to nějak neba, není tam co dělat. AI je většinou stupidní, takže klasické závody proti téhle bandě po startu z posledního místa v závodě vypsaném na 5 kol je utrpení. Proto mám radši arkádovitější model (ale takový, který má ještě smysl hrát na volantu) v kombinaci s bohatější kariérou, střídáním různých sérií a vozů, jako byli například emailové pozvánky od šéfů různých týmů v TRD. A na tuhle omáčku jsou přece jenom v Codies odborníci. Takže za mě osobně tleskám jejich výkonu a doufám, že se mi tu klube nástupce mého oblíbeného Shiftu...
-
Grid je byl bombový, Grid 2 jsem hrál cca 30 min - nejhorší závodní hru jsem snad nehrál
-
Jsem forever alone chudák *13*
-
-
Těsně vedle, hochu.
-
-
no nema smysl to hodnotit jelikoz ty samy reci atd. byli i kolem Grid 2 a jak kravsky ta hra dopadla. Pockam si primo na hru
-
Tak 1 díl jsem hrál 2 roky v kuse každý den, ale dvojka mě sklamala na celé čáře. Už slibům nevěřím *10*
-
Tohle zní hodně zajímavě. :) První GRID jsem koupil kdysi ve výprodeji, ale nechytnul mě a dvojku jsem preventivně (vzhledem k ohlasům) už ani nezkoušel. Na druhou stranu, oba díly Shift mám rád, takže novou závodku bych si nechal i líbit. *4*
-
Oproti autorovi článku mám asi dost rozdílné požadavky na automobilové závodění a na balanc arkáda/simulátor obecně.
První díl mi v tomhle právě přišel perfektně vyvážený. S každým autem se člověk musel sžít. Nedalo mu nic zadarmo. A i přes investovaný čas a ujeté kilometry, když už měl hráč jízdu v ruce, tak jej drobné zaváhání a přepísknutí hodilo do nekontrolovatelného smyku či rovnou do svodidel.
Z článku mám pocit, že hra se dost výrazně posunula k simulaci, což mně osobně příliš nevoní. Nechci aby mě hra šikanovala příliš -_- -
Hmm...zaujímavý článok, prevládali skôr pozitívne pocity. Ja ale stále nie som presvedčený o kvalite hry, určite si počkám najprv na recenzie a potom zhodnotím, či sa to fakt oplatí.
-
Tak to je celkem fajn preview. Jsem zvědav jak si nová "Toca" povede. Nepřeháněl bych to s tím odklonem od arkády, přeci jen Shift taky jen jako simulátor vypadá, ale po pár hodinách už auta nemají moc čím překvapit. Každopádně mi toto připomíná ze všeho nejvíc Tocu 3, což je dobré znamení. Alespoň titul, který mě zajímá, oproti třeba předešlým pokusům Gridu a hlavně Dirtu.
-
*1* *1* *1*