Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz
    U dvojky jsem vydržel nějakejch čtyřicet tři hodin, tak snad tohle bude lepčejší! *4*
  • (...)pokud byly drobné pozitivní rozdíly mezi prvním a druhým dílem brány jen jako příjemný facelift, teď vypukla revoluce. Autosport se vyšvihl na úroveň Need for Speed: Shift, což je víc než dobrá společnost a zároveň i nová cílová skupina."

OK teda...

Bude o té hře psát i někdo jiný?
    • Draken69CZ
      Co se ti nezdá Shift byl po Porsche asi nejlepší díl
      • Nezdá se mi nazývání dvojky "faceliftem", když se zhoršilo řízení a všem těm pěti lidem sebrali pohled z kokpitu. A Shift mi nepřijde zrovna jako uvěřitelný ježdění...a navíc ty zvuky, obří plameny, model poškození, NFSoidní kamera...
        A já neporovnávám Shift s žádným NFS, porovnávám to s prvním GRIDem. Jak pan autor poznamenal, Shift je pro "nové" (jiné) publikum. Nevím, proč by z něčeho takového měli fanoušci prvního GRIDu radost.
        • Já taky nejsem moc nadšenej z přirovnání k NFS: Shift.
          Víc jsem tedy hrál jen Shift 2, ale jízdní model mi nikdy nesednul (přišlo mi, že i silniční speciály se na silnici všelijak houpaly a poskakovaly) + kamera mi přišla vyloženě dementní, ať už pohled z auta nebo za autem.
          Z GRIDů mám radši dvojku, a to hlavně, kvůli podle, mě výborné kameře, díky který jsem měl mnohem lepší pocit odezvy auta, naopak se divim, že tam nedali tu kameru z auta, protože v DIRT 3 a F1 2013, se mi fakt líbila, narozdíl od GRID a DIRT 2, kde to bylo jako řídit loď. Rozhodně to nebyla simulace (90% zatáček se jezdilo smykem), na druhou stranu mi ten arkádovej model přišel mnohem zábavnější než v jakýkoliv NFS sérii.
  • Grid 1 legendarni zavody opravdu hlavne Drifty s japonskym komentem je nejvice husty Grid 2 strasna slatanina a hovadina zadny + ta hra nema ( NFS propad )
    • Pockame si az to bude v akci na torrentech :)

Pak se rozhodnu jestli to ma cenu kupovat ( nejlepsi reseni je zkusit si to na vlastni kuzi tesne pred vydanim :)
      • Ristoro
        Souhlas, vzhledem k tomu, že už se nevydávají demoverze.
        • Ale GRID 2 má demoverzi.....
          • Ristoro
            On teď 27.6. vychází GRID 2? To jsem nevěděl...
            PS: Bral jsem demoverze obecně. Řekni mi, ke kolika velkým hrám vychází demoverze?
            • Píše se o tom v "vzhledem k tomu, že už se nevydávají demoverze". Předpokládám, že odpovíš s tím, že "už" v tomhle případě znamená "letos", nebo tak něco.
            • Ristoro
              A ještě jednou se zeptám: Kde píši čistě o demoverzích pro GRID?
            • Ne... Ne nevychází GRID 2. Ale GRID 2 měl demo. GRID 1 měl demo. GRID Autosport je taky GRID. Víc už ti napovídat nebudu.

Edit: Nicméně rychlý websearch prozradil, že demo neplánují kvůli krátké době na vývoj.
  • Pan_Klobouk
    Jsem na rozpacich. :) Ani ne tak ze srovnani s Shiftem (???) jako spis z faktu, ze autor jezdil na volantu. A co gamepad, klavesnice? Porad je to predevsim arkada, kdo si k tomu na konzolich vezme volant? A kdo si k tomu vezme volant na PC? Abysme nakonec nebyli zklamani, ze se ta auta chovaji jinak nez je popisovano, az to budem ridit na cudlicich, nebo xboxovym ovladaci.
    • Až na formule se mi to na gamepadu možná jezdilo lépe než na volantu. Až ty formule jsem na gamepadu nedával a musel vytáhnout volant, na kterém pak znovu odjzeil všechny závody, abych mohl sepsat své dojmy pro jiný server. Na klávesnici jsem to nezkoušel.
  • teda já nevim, jak pro vás, ale pro mě jsou Shifty docela masakr a kámoši to doknce odmítli hrát, že je to prej moc těžký...což asi i je a jestli má být tohle stejný no tak to potěš koště... :P
  • Podobná akce jako u série sniper elite, kdy dali druhy díl na 24 hodin free na steamu by nebyla špatná i v tomdle případě :) *5*
  • Obrazky z PC verze vypadaji dobre, jsem zvedav na tu konzolovou. Jinak dobre ze hra jiz nebude takova arkada, precijen Grid i Dirt mely jizdni model podobny spise nafukovacim clunum klouzajicim se po pisku nezli zavodnim vozum na asfaltu.. Drive mi to ani tolik nevadilo, pac kdo chtel simulator sahnul po GTcku, Forze, Race Pro ci Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli, ale precijen pise se rok 2014 a serie by se jiz mohla nekam posunout. Uvidime.
  • snad bude konecne i pohled z auta. U dvojky me to sralo,za autem se neda jezdit a ac to zni jako vymluva,z kapoty nebo pred autem nezajedu ani h*vno. Jinak grid1 je zatim best of Grid...diky pohledu z auta,tomu ze to byla prvni hra,kde kolo bylo fakt kolo a ne nejaka rozpixelovana kosoctvercova napodobenina disku. Autosport by mohl dobrej,uz jen koupit g25/27 :))
    • Pohled z auta sice je, ale takový dost na prd. Celé je to rozmazané, bez zrcátek a levý sloupek strašlivě zavází. Shift měl kokpity udělané mnohem lépe. Ostatně se podívejte na gameplay videa.
      • Ostatně velké houno. Hra ještě není dokončená a ty už víš, jak budou kokpity vypadat v plné verzi? Ty nostradáme *12*
  • Jack1947
    čeká nás nejlepší díl série ... leda ve snu. *7*
    • command42
      ty uz si to hral vsak ?
  • JohnyTheZik
    Tak to jsou super zpravy, jsem na to opravdu zvedavej, protoze to muze dopadnout opravdu vselijak.. Codies hry me na druhou stranu vetsinou bavej, tak verim v to nejlepsi..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit