Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    To je ženská nebo chlap?
    • Inquisitor
      Nevim, ale vypadá jako dvanáctiletá holka.
      • BoB.2
        Tenhle japonskej styl moc nechápu chlap má vypadat jako chlap a ženská jako ženská, tyhle zženštilý cosi mě prostě nesedí.
        • Shaker
          Ted nevim, jestli v Thajsku byla ta miss transexualu a musim rict, ze vsichni tam vypadali jako zensky a to opravdu luxusni... mozna tam ta inspirace? Vtipny je, ze za chvili si s tou veskerou uzasnou toleranci k premontovanym chapum (ona je to vlastne zena jenom ma mezi nohama pero) fakt budem muset davat pekelnyho bacha na co sahame. Konec offtopicu...

Chlap ma bejt chlupatej a smrdet i z fotky, tohle je van helsing jak pod na me z boku
          • A ty až se jednou umeješ, tak to taky budeš čumět, ty jeden chlupatej smraďochu :)
            • Shaker
              :D
          • Chudák tvá přítelkyně, nebo manželka.
            • Shaker
              chlapce, ty az jednoho dne pocitnes, ty budes prekvapenej
        • ono bohužel to není jen v asii, ale i u nás, už jsi někdy viděl nějakého ulízance nebo šampona? strašný, hlavně že si lakují hodinu hlavu :D
  • Izmæl
    Tak alespoň díky tomuhle teaseru už teď vím, že si to nikdy nezahraji. Ledaže by na to byly pozitivní recenze... ehm.
  • Heh, na tom trailery neni nic dobre. Hudba je trapna, grafika totalne zastarala, postavy vyzeraju jak z nejakej teplej rozpravky, mec pomaly vacsi ako ten edward s krasnymi ocami. aj nazov hry je na hovno: "Neuveritelne dobrodruzstva van Helsinga" waauuu.
  • Lukyz
    Anime Van Helsing? *1* Co tam v tom studiu hulej? *16*
    • Anime Hellsing je vcelku pekne ;-)
  • Eh? :D Proč vypadá jak z nějakého anime. A vůbec to vypadá jako by to minulo svou dobu o 5 let.
  • Asi jsem byl hodně naivní, když jsem očekával podobnost hlavního hrdiny s filmovým Hughem Jackmanen ... kam se hrabe megameč, u mne vítězí automatická kuše :-)
    • Přesně tak, čekal jsem nějakou řádnou dospělou rubačku a ono tohle *15*
  • heartless_cz
    Na to, že profesorovi Van Helsingovi bylo kolem 60, tak celkem dobrý ;)
    • To ma byt jeho syn, nie, tak nehadz ramena, viz http://games.tiscali.cz/oznameni/z-madarska-k-nam-miri-van-helsing-a-jeho-dobrodruzstvi-59356 , ale vypada to az moc detinske.
  • lipkozzi
    ocividne sa snazia o ziskanie ratingu PEGI 7
    • Shaker
      nikdo nikdy Pegy nevidel, ale kazde vi, ze je jich hodne a vetsinou je jim pod 18 ;-p
  • tyyyyyyy vole , van čing hang (gejza) helsing *8* to snad neni ani pravda ...
  • dendyman
    omg lol wtf gay *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit