Přejít na výpis diskuzí
První trailer a informace o Prey 2 naznačují zápletku
16.3.2011 | levis
26 příspěvků
-
Jednicka byla zajimava tim ze sem tam nehralo za nakyho namahrovanyho amicka, ale obycejnyho indiana. Deckam se to asi moc nelibylo takze se musi uspokojit ve dvojce. *6*
-
-
Já bych neodsuzoval předem - i policejní maršál může mít indiánské předky, jen ne tak okaté jako Timmy *3*
A osobně se mi nejvíce na hře líbilo inovativní využívání "teleportačních portálů" či ci to bylo *7* které následně Portal dotáhl do extrému a udělal z FPS logickou hru. -
-
Pokud je ten marsal onim typkem co je jiz ke shlednuti na titulni strance jednoho casopisu v souvislosti s Prey 2, tak bych se moc divil..:)
-
-
viz: http://www.zing.cz/novinky/3580/strilecka-prey-2-se-inspirovala-u-sama-fishera
-
-
Doufam ze vznikne nakej mod aby se dalo hrat za Tommyho. Tenhle je fakt jak Sam Fisher na vandru.
-
-
ty vole to je hroznej čuník *8* jedině Tommy
-
-
-
-
-
Mam z toho stejny pocity - prave ze indian Timmy a ten jeho dedula, respektive celkove indiansky podtext prvniho dilu, ktery chvilkama zachazel az do duchovni roviny (viz. ta Zeme Otcu ci Starych) melo neco do sebe a diky tomu byla tahle sci-fi akce necim jinym oproti ostatnim. Dost se bojim, aby to nebyla jen bohapusta rez emzaku bez kousku prave te atmosfery, co delala jednicku jednickou. Uvidime, treba to ale dopadne dobre.
-
-
dodatek: krome toho dost nerozumim, proc vytvari nejakou novou postavu jakehosi "marsala", ale nepokracuji v ramci zcela otevreneho konce dilu prvniho v cele s Timmym. Rad bych se pletl, ale necim mi to smrdi..
-
-
-
Me video nefunguje - Video not found..... S ostatnimi nemam problem. Nekde se asi stala chyba.
-
-
Tak uz mi to jede, asi to byl nejakej chvilkovej vypadek. Nejlepsi na celem videu je ta slecna, jinak nic moc :-)
-
-
Jen kroutím hlavou, co za šílené blbosti to pořád vznikají. *7*