Přejít na výpis diskuzí
První trailer na Cyberpunk 2077 naznačuje další RPG od CDP
11.1.2013 | Petr Poláček
93 příspěvků
-
polonaha kraska pro adolescenty dobry, ale je to laciny spusob prezentace
-
Hudba upne divna, vobec sa tam heodi. Zena/kybork s nozami, vykradacka Molly?. Pan policajt lovec kyborgov? Deckard/Batou ? .. meh.
-
-
Heh, proste kde sa to bere ze cokovelk cyberpunk musi byt vykradacka gibsona, gits a bladerunera ? To sa neda vymyslet nic vlastne?
Este logika videa. Zena/robot sedi, strelaju na nu z automatickych zbrani, milon nabojov leti, trafia ju az tri (!) [urcite maju v buducnosti strasne zle zameriavacie systemy a ty policati tiez uricte nemaju ziadne robo vylepsenia], zatial co v tu samu dobu ako na nu strelaju, stoji za nou ich kolega policajt a mieri jej na hlavu. Naco nanu strelaju to za prve ak uz tam davno je a ma ju spacifikovanu, za druhe to im nevadi ze mozu zabit svojeho kolegu? Ak ho zabit nemozu lebo su tam seci taky overpowered roboti tak naco vobec ty policajti maju take neucinne zbrane.
Potom sa zrazu z maso robotky stane asi tiez policajt...
proste jedno vele WTF, a seci fapuju natom ako besny.
Spevak tej kapely co tam spieva by mal skoncit pretoze ten hlas je nehorazny humus. -
-
Preco hned vykradacka? Ved predsa Gibsonove diela su zakladnym kamenom cyberpunku a Bladerunner je vzorovy film s touto tematikou. Hra ma vychadzat z "deskovej hry" ktora urcite bola tiez inspirovana Gibsonovymi knizkami takze nevidim dovod preco by sa nemohli inspirovat kralmi zanru. ved kvalitna predloha = predpoklad kvalitnej hry. ci nie?
K logike videa...ta zena moze sediet preto ze ako cyborg alebo robot (ci augmentovana osoba) mala koli tym upravam zachvat v ktorom zabila tych ludi a teraz nechape co sa deje...pride policia a zacnu po nej strelat kedze vidia tolko tiel okolo nej a vidia ze ma "upgrady" a je takmer nezranitelna policia moze mat strach a z toho sa im mozu triast ruky a tak strielaju na slepo v obrane a niektore gulky ju zasiahnu a niektore nie ...ten "chlap" co nad nou potom stoji nieje ziaden policajt ale rovnako modifikovany "clovek/robot" ako ta zenska a je clen specialneho komanda na spacifikovanie takychto "augmentovanych" ktory dostanu takyto zachvat..ktory nasledne po chyteni su preprogramovany a stavaju sa clenmi tejto jednotky..dalsia vec ten clen komanda moze mat augmentaciu ktora mu dovoluje sa rychlo pohybovat lebo na zaciatku videa pri nej vobec nestal a pri lete tych nabojov to mohlo byt len par ml sekund takze ho policia vobec nemusela vidiet....a k tomu ze su taky overpowered...policia predsa riesi ludi nie "stroje" takze myslim si ze ziaden clovek by nemal sancu proti niecomu takemu.
K tej kapele.... 100 ludi 100 chuti neviem co riesis nikto ta to nenuti pocuvat to a niektorym moze prist ako humus to co pocuvas ty ale nitko ti tvoj nazor neberie. -
-
"Pribeh" toho prostredia/sceny poznam, stale som ale nenasiel jedinu rozumnu odoved nato, preco policajti stirelaju na osobu, ktorej na hlavu meri ich kolega v uniforme. Je tam od zaciatku, prvy viac odzoomovany zaber na nu je 1:04 a jeho noha tam uz je vidno. Cely zaber su len letiace gulky, za dobu co letia zo zbrane ubehlo len par miliseknud takze je logicke predpokladat ze sa chlapik nepohybuje rychlostou svetla ani nema ziadny teleport (myslim ze to uz je trocha mimo tento specificky zaner imho) a je tam od zaciatku zaberu, teda ho vidia a napriek tomu to tam palia.
Dalej polonaha zenska. Preco neni oblecena normalne? To stale este sme sa neprehupli cez Lary Prsatky a Nordske bojovnice na dalekom severe v ocelo-plavkach ?. Ak je to komplet robot tak tam pipinu nema tak nemusi mat oblecene nic, to by ale uz dostali naky nepristupny rating ze...
Hudba - pocuvat ma to teda nuti, je to vo videu, je to upne mimo zaner a totalne zabija atmosferu, chlapik ma nechutny odpudzujuci hlas, a este aj zaujimavy text je rozpravany (ani nespieva) neuveritelne divne. Sto krat zasebou zopakovat jednu vetu, gg.
Nehorazne som sa nato tesil, mam precitane a prezrete snad vsetko co zapada do zanru, ale tento megahype a mega fapping nad zpackanym videom hry ktora tu bude minimalne za dva roky... Grafika je parada, ale zabery na tu zenu su upne zpackane, v jednom zabere jej koza vyzera realne, ludsky, a v zabere na ulici je jak plastova figurina. Tak co teda, je to shitozny povrch alebo realna umela pokozka?
Nechapem absolutne to nadsenie, len preto ze to robia zlate poslke ruciciky?
-
-
no největší erekci jsi tady zatím vypotil ty...
-
-
Ja viem ze kriticky sa na nieco pozret a nezozrat to aj s naviakom je neskutocna drzost.
-
-
-
-
Omg Cd projekt má úplně úžasnej tým na artworky a filmečky. Udělat trailer bez sebemenší zápletky takovým hle způsobem... :-)
-
-
To dělá externí Platige Image, ne přímo CD Project.
-
-
Jo tak proto je vždycky Trailer tak dobrej a hra stojí za prd...
-
-
Mluvis o zaklinaci? Nejdriv si to zahraj a pak o tom mluv.
-
-
hral sem jedničku i dvojku. Nic pro mě. Geralda nesnášim, ani nevim proč. Jednička naprosto dementní system všeho, neschopnost vylezl na 10cm vysokou překážku (např dřevěný ochoz okolo domků u řeky) a ty kreténský animace.... Lol
Dvojka na tom byla trošku líp, ale pořád tam hraje ten bilovlasej rádoby hustej retaard...
-
-
-
A dělali i tak ten trailer na Zaklínače 2 s královrahem? *4*
-
-
Jo.
-
-
Stejně si myslím, že na to mají signifikantní vliv :-)
-
-
Tak je jasné, že to s CD Projectem konzultují.
-
-
-
-
-
-
Tak tohle vypadá hodně dobře. Jako hodně hodně dobře. *2*
-
Ach *14* *5*
-
Vyoadá to perfektně, i když inspirace Blade Runnerem je více než zřejmá.
-
-
Já tam vidím spíš Neuromancera, ale ono jde o to, že pokud už začneš rejpat v cyberpunku, prostě to jako Blade Runner či Neuromancer do jistý míry vypadat musí.
-
A to je jako špatně?
-
-
Nejdřív v roce 2015? Mě trefí :(
-
-
Si čekala, že to vyjde zítra?
-
-
Ano.
-
-
-
hmmm:)..to by mohlo bejt dobrý.
-
myslim, že EA by se mohlo učit, jak se má udělat trailer...Crysis 3 je vůči tomu parodie
-
Tohle mi připomíná GITS :D, Cyberpunk mám jako takový rád takže se i těším na tuhle hru :) klidně bych uvítal i krátkometrážní CGI film před vydáním protože teaser trailer je nádherný.