Přejít na výpis diskuzí
První trailer na Game of Thrones onlineovku nepotěšil
12.7.2012 | Aleš Smutný
25 příspěvků
-
Jestli myslíš lord of the rings online tak si vedle jak ta jedle, s filmem to nemá nic společného až na univerzum..
-
gutt
-
Proč hned děláte závěry? Nic to na vašem oblíbeném seriálu nezmění, dívat se můžete dál, čist knihu také, tak nač to vzrušení? Já jsem na to docela zvědavý, ale nepředpokládám, že by to byl nějaký wow-killer. Co se mi na tom líbí je to, že konečně je tady mmorpg z relativně reálného středověku, tzn. žádné svítící 8m meče apod.
-
you win or you die -> YOU WIN OR YOU DIE -> 2x YOU WIN OR YOU DIE -> 3x YOU WIN OR YOU DIE - 4x YOU WIN OR YOU DIE.
Myslím ,že jsem umřel. *16* -
až příští rok a vzhledem k tomu, že autor se zatím dopsal jen do 5. knihy ze 7, tak bych na to ani tak moc nespěchal. (Ať radši dopíše ságu a až pak seriál)
-
Koukám, že se opakuje scénář z Pána prstenů. Vývojáři opět kašlou na knižní předlohu a ubírají se pouze po stezkách kopírování looku z televizních obrazovek.
-
Najlepsia cast videa bol ten zakradajuci sa chumaj co zozadu zabil toho blba v strede luky a nabehla tam ta hlaska Betrayal, to som si oprskal mineralkou cely monitor xD
-
co třeba pořádnej mod do mount and blade na téma GoT
-
já bych to hned nezatracoval
bsg online taky nevypadalo nijak úchvatně ale získalo si mě otevřeným a nenalinkovaným světem založeným na pvp na rozdíl od většiny ostatních mmo který jen klonovali wow -
no dyť to taky bude F2P maximálně pro 4 Hráče:-D
-
Poblit se muzu ihned nebo musim do fronty ?
-
NAprosto výborný seriál (ať už je tu 3tí serie!) se všemožně snaží zpizdit debilovinama okolo jako je tohle.
-
Age of Conan je prostě best *4*
-
Nejvíc mě pobavil velký nápis WAR a pak záběr na 4 postavičky mlátící se mezi sebou.
-
já se necháp překvapit, nebo zklamat pěkně popřádku
-
Hmm kdyz uz Game of thrones hru tak si zahrajte Crusader kings 2 s game GOT modem
-
Ten střih hudby ve 30. vteřině *1* .
-
Hm, tak ze co to vlastne bude? Neco jako civilizace?
-
Říkal jsem to hned, jak jsem viděl spojení free to play, bigpoint a browser, že to bude jen vyžíračka peněz pro fandy
-
Sex Villa 3 je ne cestě, ta bude šlapat. Tato frenčíza snažící se vytlouct maximum z díla GoT bude vše, jenom ne šlapat.