Přejít na výpis diskuzí
První trailer na NHL 14 vám přináší bostonští Irové
15.4.2013 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Je to klasické téma, ale jen jako divák mi ta NHL připadá pořád stejná. Jasně herně se to absolutně změnilo a to je samosebou dobře to také nehodnotím ani nemůžu. Moje poslední NHL 2001 vypadá skoro stejně herně realisticky jako aktuální ročník. Jestli nepomůžou nové konzole tak už nic. Alespoň ty diváci by nemuseli už několik let čumět jako vocasové všichni před sebe jako vymyté figury. Když příjde "next gen" NHL 2015 na PC tak možná koupím :)
-
-
"Moje poslední NHL 2001 vypadá skoro stejně herně realisticky jako aktuální ročník." Tys neco pil, vid?
-
-
Zanech keců a podívej se na gameplay na youtubu 2001 a potom 2013. Nádhernej progres za 12 let.. Jestli jseš spokojen tak prosím..
-
-
Schválně jsem se podíval na youtube na videa z NHL 2001. Sám pak doma hraju NHL13 na PS3 a jestli tomuhle říkáš nádherný progres tak mi přijde, že žertuješ. Těch rozdílů tam zase až tolik není. Vypilovali spoustu věcí, ale o nějaký šílený skok se fakt nejedná. Ovšem, jestli jsi s tímto "nádherným" progresem spokojen, tak prosím..
-
-
Jestli si neděláš srandu tak si přečti celý můj první příspěvek ještě jednou a snad zjistíš jak jsem se to snažil podat :D Za dvacet let u NHL, čau.
-
-
sorry, moje chyba, četl jsem jenom poslední reakci ne původní příspěvek :)
-
-
-
-
-
-
Kupoval jsem všechny díly od roku 98. Kdyby to vyšlo budu moc rád, s kamarádem bychom pak hráli proti sobě jako šílení. Alespoň mám malou náplast v Hockey Manager, který dělá malá firma.
-
-
Přesně tak, vždycky jsme hráli fotbálek i hokej. Bohužel teď už pár let jenom fotbal. Možná si i tu novou konzoli pořidim, už jenom pro ty sporty :)
-
-
Tam je škoda, že sice budeš mí hokej ale nebude to vypadat tak dobře jako na PC a to nemluvím o modifikacích atd.
NHL 04 je skvěle upravené. Co teprve nové NHL.
Navíc podle mně hloupost kupovat konzoli aby tam šly hry a pak tam nešly nové hry. Tedy stará konzole na staré hry nova na nové.. 2 krámy doma navíc.
Zlaté PC kde jdou i dosové pařby. -
-
Přesně.
-
-
Pro mě je jedině klávesnice. Mám citlivější prsty :), takže jsou pro mě hry na konzole a ovladač tabu.
-
-
-
Preskocit reklamu sekundu pred jejim koncem..I SEE WHAT YOU DID THERE
-
Každej píše jak by si to koupil a zase by to skončilo jenom u Right Click > Save target as...
kdyby si lidi hokej kupovali, EA by ho jen tak neodstřihlo - proto je do toho ani žádný vydavatel netlačí. *2* -
-
Myslim že by se kupovalo, vždyť fifa se taky neprodává špatně.
-
-
FIFA má výrazně početnější cílovku, než hokej.
-
-
smutné :/
-
-
je to smutne pretoze futbal je debilina
-
-
Hlavně je škoda, že různé hovadiny na PC vydávají které se pak ani podle EA nezaplatí a hokej nevydají. Taky by se možná nezaplatil ale je to sport a není to debilita.
Fotbal a basket mají prostě výhodu, že to je levné a hraje to tedy každý. U basketu je navíc výhoda, že se tam tolik nesimuluje a nehraje to tolik komediantů.
-
-
není to smutné, je to logické. Fotbal je nejrozšířenější sport..oslovuje daleko více lidí.
-
-
-
-
lol really? Důvod proč se poslední NHLka na PC pirátili je zcela jasný! Byla to chyba EA a to neříkám, jenom proto, že EA nesnáším, ale proto, že je to skutečně fakt... Poslední výborné NHL bylo 2004... Ano dnes staré už 10 let wow... 2005 Byla v celku taky dobrá, ale příliš až moc arkádová a co vhození to krosček. A NHL 06 až 09? Hah... Pominu-li ten fakt že tyhle díly měly nejhorší AI jaký jsem kdy v životě viděl, tak ještě všechny tyhle 4 díly byla samá hra jenom nové soupisky a dokonce někdy horší AI. Pokud si dobře pamatuju tak snad nejhorší AI mělo NHL 07. Nebylo žádný problém na nejtěžší úrovni vyhrát 45:0 a to třetina trvala 5 minut... Tak prosím když se snažíš o ubohý troll tak zkus ať je trochu vtipný.
-
-
pamätám si ešte trailer na nhl 98, mimochodom moja prvá originálna nhl hra, to intro som pozeral skoro vždy keď som spúštal hru, pretože bolo perfektné, jak hra tak intro, ale teraz mám taký pocit keď sa ea pár rokov dozadu rozhodli neportovať hru na pc že herná séria aj dosť výrazne upadla herne a graficky vôbec nenapreduje.
-
V jednom z posledních podcastů byla řeč o tom, že EA byla nějak vyhlášena jako nejhorší firma na světě. To, že nedělají NHL na PC mi dává dobrý důvod, abych si to myslel taky *2*
-
Co bych dal za PC verzi, ale pokud to nebude ještě "next-gen" pro nové konzole, tak se s PC verzí sr*t nebudou.
-
POkud to bude na PC tak kupuju.
-
CHCI to na PC
-
Pokud to bude na PC tak kupuju.