Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tesim se jak malej honzik na prvni gumovou hracku xD
    • a tím byl prezervativ? *1* *8*
  • Kdyz sem videl poprve screen ze hry http://www.dota-two.com/img/articles/dota2-leaked-screenshot-db.jpg tak sem si rikal, jakoze nic moc. No pak sem se na to zadival a myslim ze je to z techto her asi tak nejlepe prehledne viz. http://imageshack.us/photo/my-images/717/5games1.jpg/.
    Kazdopadne ty screeny co jsou venku, maji byt udajne 4 mesice stary a dost se toho pry zmenilo. Take si jeste musime pockat na to jak to bude s gamplayem. Kazdopadne urcite vyzkousim. :)
  • NEkromanT
    stream zajimavej, samy lagy, jinak to fakt vypada jen stara hratelnost obalena novou grafikou... doufal jsem ze se to pokusi aspon nekam posunout
  • Bohužial niektore deti to tu nepochopia. Ťažko im vysvetlovať, že Valve + Dota = kvalitný produkt. :)
    Aspoň, že ostanú pri konzole, alebo v LoLku. :))
    • Sice vim, ze kdyz budu reagovat, tak budu vypadat jako dite, ale nemuzu si odpustit. Valve = kvalita... no ja nevim. Co kvalitniho udelali v posledni dobe? Portal? to snad ne? ultra koridorova hra zalozena na trapnych kecech pseudorobota s nulovou znovuhratelnosti?
      • kostejnesmrtelny
        Portal 2 byl i napotřetí mnohem zábavnější než 90% dnešních her na první zahrání... *7*
      • Ethy
        Hlavně jde o to, že VAVLe má taky dobrou ekonomickou politiku, ne jak ti zm*di v Acvitision a EA. Porovnání: kolik že bylo updatů do TF2? 350 ? Dobře, jen pár jich přidalo mapy, zbraně, věci, ale byly zadarmíko. A co Black Ops ? Pár map, zombie mod a všechno hezky za mastné €...

Jinak si troufám říct, že právě TF2, L4D1,2 a Portal jsou hodně kvalitní hry. A znovuhratelnost ? Máš coop + si můžeš stáhnout mapy od komunity. Btw i zde se plánuje s DLC. První DLC do Portalu 2 měli oznámit teď v létě, že by zítra ? Doufejme. A první DLC má být opět - zadarmo, další asi platit, ale víš co ? Gabeovi to klidně dám, má skvělou image, viz třeba: http://www.youtube.com/watch?v=kexgh2QYra8 teďka je to dost komický páč CS oznámili nedávno :D
      • Zayl
        Portal 2 nebyl vůbec špatný. To že se z něho každý mohl p*dělat je druhá věc, protože souhlasím, má to nulovou znovuhratelnost.

Ale co se týče všeobecně her, myslím že Valve má poměrně dobrou historii a co se týče Doty, myslím že je pro ni optimální.
      • Hairy_Ass
        Když vynechám L4D 1 a 2, tak Portal 2 jsem si rozhodně zahrál podruhé i potřetí s větší chutí než u většiny ostatních her, a je mi sice líto, že ses u něj nebavil, ale to je tvůj soukromý problém, většina lidí se u něj bavila.
  • Lina je sexica a Earthshaker a Axe sou mocní. Jen se zeptám, ten Axe drtil Stryga, že? :) Jinak těším se na to, hraju Dotu nějakej pátek a hrál jsem i LOL i HON a ani jedno mě nechytlo. Nějaký schovávání v křoví nebo tak... není nad to se v Dotě honit kolem tří stromů s 20 HPčkama a vyklikat to tak, že na vás enemy nevidí a utečete :D Navíc denieování creepů mi taky chybělo. A ten trailer bych vůbec neřešil kvalitu, podle mě tam jen šlo o to poukázat na ten zítřejší turnaj.
  • Tak prehlednost je zaklad vseho a lolko tak honko to nesplnuji. Proste tohle bude pecka jenom doufam ze to nebude p2p or f2p to by zazdilo vsechno. Rad si zaplatim klidne i 600kc+ nechci abych hral hru s fake uctama a maphackerama. Jiste maphackeri tam budou urcite tak i tak ale ve f2p kde by jim nic nehrozilo s tim ze si po banu zalozi novy acc je pro me dost otresna predstava. Takze Valve prosim zadne F2P.
    • vidno ze si uplne vytrety v lol ani v hon maphack nemoze byt pretoze netvoris ty server ale pripajas sa na server niekoho ineho ak to tak isto spravia aj valve ze budu len ich servery taktiez nebude mozny ziaden maphack
      • Tak to si hodne mimo, honko a loko davno maphack ma. Sam sem s nim na Lolku hral :D V honku maphack funguje na principu ze si oznacis pres soft v practickym modu mista kde chces mit hacknute wardy, pak normalne v MM nebo pubu vidies kde si je naklikal. Tady mas loko http://hotfile.com/dl/125841768/22a196c/LoL_maphack.rar.html Chces najit i na Honko?
        • Nech ho chudaka slovaka :))))
          • a ty si severny rakusak ci vychodny nemec?:D
          • kostejnesmrtelny
            To není slovák, to je severní maďar *1*
          • pepik co ma maly pipik ...
      • Az na to ze ja lolko ani honko nehraju ty cobole.
    • Řikáš, že nechceš aby to bylo P2P, ale chceš platit 600+ (takže vlastně P2P) XD. Ale obávám se, že to bude F2P.
      • Pochopitelne sem myslel mesicni poplatky a system zdarma. Jednorazova platba, kdyz zaplatim a hraju jak dlouho chci me nevadi.
      • Jednorazova kupa hry ? Nemam zaujem o nejake mesačne poplatky ale hru by som si kupil. A za to by som mal to členstvo. :)
    • f2p sa neboj nejak. Aj v tako LoL ja f2p a funguje to v pohode. A vzlve nieje až take tragicke s anti cheat ochranou. Preferoval bz som nejake VIP učty a nech su f2p učty. Viem si predstaviť členstvo premium kde by mohli byť skiny herov etc. (nič čo neovplivni hru ako posr* runy - to dufam nebude)

Vidime sa v hre. :)
      • Zayl
        Já si myslím že microtransakce by měli zůstat úplně mimo. Skiny můžou vydat jako DLC. Osobně mi model F2P už opravdu vadí, protože je jednak všude a hlavně jsem ho ještě neviděl dobře zpracovaný.
        • TF2 ho má dobře zpracovaný, dostaneš premium za jediný nákup. Což je podle mě fér.
        • kostejnesmrtelny
          Mikrotransakce bych klidně zachoval, a to přesně takovej model jakej mělo do nedávna HoN (než S2 definitivně přeskočilo), čili pouze kosmetický úpravy (account vanity, alt. skiny, hlášení atd.). V žádným případě žádný exkluzivní hrdiny, ani early access a podobné hovadiny.
        • Mno uvidime ako to spravia. Ale je tam nejaka konkurencia, tak ak Dota bude niečo stáť aj tak to nebude horibilna suma. Lebo by nenalakali LoLkarov. :)
  • to nemyslite vážne, veď je ten trailer hrozný :O
  • Najviac ma bavy na tejto diskusii aky su ludia hlupy:). Nie aby boli radi ze cim viac hier takeho to typu bude uspesnych na trhu tym aj vacsia kvalita Moba hier bude. Keby ze su LOL, DOTA a HON vsetky 3 mega uspesne na trhu vyvojari by sa isli potrhat oto kto by priniesol zlepsenia a lepsiu gameplay lebo velka konkurencia bych ich k tomu nutila. Keby tu bola len Dota v monopole tak nam Valve neserie bude to predavat za nenormalne peniaze a niejake spoplatnene DLC aspon raz do mesiaca nic by im v tomto zarabani nebranilo. Ten Valve som pouzil ako priklad to iste by robil aj Riot adt.
    • zabranila by jim v tom existujici dota1
    • Tak to asi Valve moc neznas....
  • Já nevím, DotA mě fakt baví a hraji ji doteď, ale tenhle trailer je prostě a jednoduše hnusnej. Nebudu tady z fanboyství k dotě nebo falešné lásce k Valve psát, jak je to krásnej, atmosféru vystihující a všeříkající trailer, neříkám, že mě netěší, že tam vidím starý xcihty z doty (Dragon knight vypadal moc pěkně), ale jinak je to prostě a jednoduše fakt špatně koukatelnej hnus. *11*
    • Zayl
      Gratuluju, ze všech hrdinů zmíníš zrovna toho který vypadá nejvíc tuctově, obyčejný pěšák v armoru. (neříkám že se mi nelíbí, hlavně jak rushne Vipera, ale to na tom nic nemění).

No jo, tisíc lidí, tisíc chutí. Já se na něj teď podíval znova a líbí se mi. Trochu mi připomíná TF 2 videa, což je asi tou metodou kterou to dělali.
      • Ale možná, kdybych si vzpomněl, jak se jmenuje ten červenej sviňák se sekerou, napsal bych jeho *15* Axe! Myslím, že se jmenuje Axe, po weaverovi jsem za něj hrál nejraději.
      • Nejvíc tuctově? Týpek co se za skoku promění v Draka mi přišel nejlepší, bohužel asi žiju ve špatným městě a takový tuctový bouchače tu nemáme, promiň *6*
        • Zayl
          No jo, holt stěhování tak drahé není.
          • Hmpf, to ne, ale setkání s ním už by drahé bylo.
  • Kde se tahle hra da stahnout? dikyyy
    • Na Blizconu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit