Přejít na výpis diskuzí
První trailer z DotA 2 vás vyzývá k volbě
16.8.2011 | Petr Poláček
196 příspěvků
-
Rád bych upozornil na fakt, že v turnaji je nakonec i cz/sk klan SGC !!! Takže zítra koukejte fandit, holoto ! *1* *14*
-
-
No ted na to cucim, ze hrajou zitra v deset rano. Co se teda me tyce, tak ja sedim u monitoru a fandim :-D. Ti kluci hrajou snad uz uplne od prvopocatku doty v cz/sk, pro me teda docela srdcova fanouskovska zalezitost :-)
-
-
Ten trailer nič moc teda : D Som zvedavý na gameplay video.
-
No pokud gameplay nenabídne nic jiného než to samé jen v lepším grafickém pazlátku a v novém enginu, tak to bude stát za hovno,zatím si krásně vystačím u LoL :)
-
-
Super, my si zase vystačíme bez LoLařů.
-
-
Ale notak, jestli mate radi Dotu, tak mejt radi i jeho dva parchanty HoNa a LoLa :)
-
-
Nebýt F2P tak mi nevadí ani jedno.
Mě se vždycky hrozně líbí jak si hráči LoLu myslí, že o ně někdo stojí. Naprostá většina jsou no-skillové a hráči líní se cokoliv učit nebo se zlepšovat.
Na druhou stranu docela doufám že se přidá pár lidí z HoNu, tam se ta úroveň drží i přes ty otřesné pokusy o originální hrdiny. A komunita je tam stejně příšerná jako v originální dotě :)). -
-
paci sa mi ked ''skillery'' ako ty pisu podobne kraviny sa stavim ze v lol mas elo 50 a pises ako keby si bol na 2000:D:D
-
-
-
-
-
Cháááá už se to blíží ... trailer povedený. Jen doufám že se dočkáme všech hrdinů, včetně posledního přírustku, Rubicka.
-
-
Icefrog na http://www.playdota.com/forums/ psal ze se vsichni hrdinove postupem casu pridaji a tez se bude neustale updajtovat jako sme zvykli z puvodni doty. Jedinyho co me stve je ze si hrdinu volis v menu. Tak sem se tesil na ty baracky. :)
-
V tom traileru mi spadla pusa když jsem viděl Dragon Knighta :O, ten je prostě awesome *8*
-
-
vyborny trailer, jenom jsem cekal ze u "strong" se tam objevi Tiny a zadupe Traxku do zeme :D
-
Ach kezby Valve otevrelo betu hnedka po skonceni GC. Sakra uz jenom 17hodin do streamu, nemuzu se dockat.
-
-
kde se to streamuje?
-
-
Jediný co mi trochu kazí radost je představa, jak se budu zase přeučovat z terminologie HoN na názvy v DotA. Ať už je to tady, sakra *1* *5*
Mimochodem - to video není nic moc. Nostalgie mě sice i tak posadila na zadel (ten Axe je totální bad-ass *14*), ale řekl bych, že potenciální nováčky tohle moc neosloví. -
-
Jo a navíc jsem si celkem zvyknul, že se to odehrává ve světě Warcraft. Takže tady z toho nového zpracování mám trochu rozporuplné pocity. I s tím CGI trailerem si mohli přecejenom trochu víc pohrát.
-
-
Ano hají se že posuzuje kvalitu pouze s ostatními CGI ale vzápětí porovnává a argumentuje s cenami aneb jak se mu to hodí. K obrázku, stačilo napsat facepalm.jpg
-
-
Jedinej, kdo tu rozpoutává flame, a tím pádem trolluje, jsi ty. Já jsem pouze napsal, že hodnotím vizuální kvalitu traileru. Na to mi Zayl napsal, že to nemůžu poravnávat s trailerama od velkejch firem, ježto se výroba jejich traileru pohybuje v jinech cenovejch relacích. Na to jsem reagoval s tím, že když výsledný produkt stejně většinou stojí 50 dolarů jako většina ostatních her, nechápu , proč bych to nemohl porovnávat. O nic víc nešlo, vůbec nevím z čeho jsi usoudil na to, že si řečním, jak se mi to hodí. Ostatně k tomu ani nemám potřebu, jelikož nenadávám na hru, nesnažím se jí shodit ani pomluvit - pouze a jenom jsem si dovolil vyjádřit svůj názor na z mého pohledu mizernou kvalitu traileru. Asi jsem si dovolil opravdu hodně, ježto jsi musel jako rytíř na bílem koni přijet své milované na záchranu a obviňovat mě tady z nějakých komplotů proti samotné hře.
Hlavně mi tu prosím tě neopakuj, že je tomu tak kvůli použitým technologiím, případně šetření penízků. Znovu ti opakuji, že je mi to jedno. Když se podívám na podprůměrný obraz, a někdo mi vzápětí vysvětlí, že ho namaloval slepý člověk se třemi prsty na rukou, tak sice uznale zakejvám hlavou, ale nic to nemění na tom, že obraz bude stále podprůměrný. Končím s diskuzí na tohle stupidní téma. -
-
u mad?
-
-
To zas smradi odněkud odkoukali novou frázi...
-
Neumíš česky? *11*
-
-
-
Reakce na Jakub
-
-
Tenhle trailer postrádá epický ráz Blizzardovských trailerů, ale Valve je v tomhle typu hry neotesánek.... takže na poprvé to újde :)
-
Já si počkám, až to vyjde na xbox, pak to bude pořádná hra... :)
-
-
Sorry, ale toto je hetero hra *2*
-
-
Tím chceš říct, že jí taky nehraješ? :D
-
-
To jseš hodně naivní jestli si myslíš že tohle bude na xbox :D. Ono jedině dobře, čím víc PC exclusive her tím líp, aspoň pochopíte co je lepší :P :D
-
-
To už jsme dávno pochopili, proto hrajeme, kde hrajeme :D
-
-
Hraj si s cim chces PC je lepsi a konzole jsou na nic :D
-
-
Prestante se hadat nebo tam na vas vlitnu!
-
-
-
-