Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anal.S
    Nechápu podle čeho soudíte že je to post-apo. *8*
    Jinak jestli je to real-time, tak to může být mňam, ale počítám že to je spíš target-render. *13*
    • rancor1223
      Proč postapo? Já sám nevim, prostě je to první co se mi při pohledu na ten obrázek vybaví.
      A real-time to určitě neni. Spíš bych řek že je to jen poupravenej nákres.
  • rancor1223
    Další postapo? A od Bioware? To si nechám líbit! S RAGE to úplný terno nebylo tak by nějaká náhrada přišla vhod!

EDIT: Teda jestli to postapo bude...
    EDIT2: Jen doufám, že tam nebudou žádný připitomělý závody nebo že budou mít alespoň pořádnej (čti zábavný) jízdní model
    • Jo. Taky mi to tak pripadne. Vyprahly hory a to auto (hlavne dvere a narazniky). Ale kdo vi. ID delali Rage tusim sedm let, v Borderlands dost ulehcili grafikou a zjednodusenim nekterych hernich mechanismu. Treba to bude jen linearnejsi rpg - svym zpusobem mass effect 2.
      • pardon. jeste ta zbran na aute.
  • Borderlands/RAGE ... neee, další hnědý post-apo závoďno/rgp/střílečky ...
    • Jazz
      Kéž by střílečky
      • Já už jsem těhle hnědejch blbostí fakt přecpanej ... nevadí sem tam, ale mám dojem že každý hra tak vypadá ... to jestli to bude dobrý už je věc jiná, ale mě to nezajímá a Bioware se bude muset setsakramenstky snažit aby si mě získala ...
    • *rpg
  • že by FlatOut 3 ? :D
    • grinderman
      Taky mě to napadlo jako první. :)
    • Danieledl
      FlatOut 3 s ozborjenýma vozidlama *1*
  • Danieledl
    Podle obrázku to vypadá na podobný titul hry Uncharted, ale uvidíme co BioWare vymyslí.
    BioWare má pěkně tituly a neuškodilo by, kdyby se odtrhli a začali s něčím jiným.
    Počkám si, co přinese čas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit