Přejít na výpis diskuzí
První verze Garriottova RPG Shroud of the Avatar startuje 12. prosince
7.11.2013 | Ladislav Loukota
28 příspěvků
-
Taky mám radši přístup Brabena. Z toho, co předvádí Star Citizen je mi nějak divně.
-
Tak jde o to jak se k tomu přistupuje ... pokud máš klasickou indie hru, kterou budou dělat dva lidi v garáži, tak kromě náklaďáku vietnamkých nudlí a dvou PC nic nepotřebujou.
Ale pokud se k tomu přistupuje jako právě k Star Citizenu, Elite, Shroud ... tak na těch chrách pracuje team, lidí stejně jako na každé AAA hře. Jen místo vydavatele jim peníze dají lidi.
Ještě jedna věc k přemýšlení ... Co jsou náklady u výroby her? Technicky si 100% z těch vybraných peněz strčí do kapsy. Oni sobě a svým zaměstnancům vyplání normální výplatu. Fungují jako normální společnost a jejich cíl je vydělat peníze. Všechno co se vybere jde na hru ... což znamená do kapes lidí co na ní pracují za normální US mzdu
A po vydání se bude Star Citizen prodávat za 60$ a všechno půjde do kapes CIG. -
Extrémně ošklivá hra.
-
Konecne neco "offline". *4*
-
jeste abych to upresnil tim kosmickym cestovatelem nemyslim tohodle ale toho virtualniho
-
se mi to zda nebo posledni dobou nehorazne stouply pozadovane castky na tyhle projekty? :D Z nejakych 250 000 - 500 000 USD ted kazdej lacni po milionech a za nekolik miliony pridavaj funkce ktery ani tolik stat nemuzou ani nahodou (to si 50% ctech strcit do kapsy?)
(ano narazim taky na naseho jednoho milovaneho kosmickeho cestovatele kvuli kteremu by si jedni fanoucci urezaly stestim nohy a on jim za dalsi milion doda novou lodku a za dalsi novou frakci...) -
Zpristupnovani her po castech, at uz early acces (zajic v pytli) nebo DLC(tahani dalších penez) nebo tohle co vymyslel British je problem, a osobne nechapu proc se porad kazdej tvari ze to je v poradku.
-
Hurá, tak všichni šup šup přispívat, ať může zase do vesmíru. Já jen doufám, že se to alespoň přiblíží UO a nakonec to nedopadne jako (má oblíbená) Tabula Rasa.