Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A o PPŠ-41 jsem celkem jistě přesvědčen, že bylo lepší. Na východní frontě se MP-40 moc neosvědčily. Komandéři dokonce dávali předost svým Lugerům protože MP-40 měla tendenci zasekávat se v nejnepřijemnějších situacích. Dále pak PPSh-41 měl volbu palebného režimu, vyšší efektivní dostřel a výkonnější náboj. A SVT-40 bylo nejenom častější než G41 ale i lepší v mnoha ohledech. Ohledně pěchotní výzbroje si myslím že Rusové na to byli lépe (a to včetně kulometů protože německý tehdy ještě MG-34 nedokázal dobře fungovat v ruské zimě).
  • S příchodem T34/85 se vše změnilo
  • Tikov
    Naopak v období stalingradské bitvy začali Sověti technologicky ztrácet. Na začátku VVV totiž ztratili celkem velké množství moderní výzbroje a hlavně vycvičených mužů. Německé PzIVG/H dokázaly nejen konkurovat, ale i přestřelovat T-34, Němci už zvládli jakžtak zavést aspoň omezené množství poloautomatických pušek. Úspěšnost likvidace německých tanků protitankovými psy se snížila pomalu na nulu.
    PPŠ nebylo nutně lepší, ale bylo dostupné.
  • Ne, to se nestalo. Obzvláště to s těma Rangerama je příklad naprosto vymyšlenej.
  • Hairy_Ass
    K čemu Němcům byly motory, když jim v ruské zimě zamrzly a Sověti je pak umlátili bramborama? *15* Nehledě na to, že německé tanky zas o moc lepší než sovětské nebyli, stačí se podívat na to, jak si dlouho naříkali, že nemají proti T-34 (a později vylepšenou T-34/85) konkurenci. Teprve až s nástupem Pantherů a Tigrů, ale těch měli zoufale málo a navíc byly oproti "téčkám" dost poruchové.
  • Já bych si z nich až takovou srandu nedělal. Ze začátku měli možná brambory ale ve Stalingradu byli v mnoha ohledech vyzbrojení lépe než Němci. Třeba vojáků se samopaly měli MNOHEM víc. Nehledě na to že jejich samopal PPSh-41 byl o tolik lepší než ten německý, že ho Němci začali používat a zařadili ho do výzbroje.
  • Tak jsem si opravil co jsem napsal dobře :D no to je jedno. Každopádně doufám že Rusové budou mít ISU-152 zveroboy. Ti co hráli Eastern front ví o čem mluvím :D.
  • Pardon.. za Rusi =)
  • Prý jen za Rusy =(
  • tesim tesim,, bude to pecka, ale dufam ze to nebude kampan len za jednu frakciu to by mohla byt celkom nuda
  • Walldstein
    to je lepší *15*
  • Hairy_Ass
    Nuže dobrá, v roce 1944, kdy se bude hra odehrávat, to spíš budou Rusové, co masakrovali Němce po stovkách. *3*
  • Vidlec
    Nemůžu se dočkat! Němci, železo a motory. Sověti brambory a čepice. Co více si přát. Snad jen Francouský tanky, co mají 2 rychlosti vpřed a 6 vzad :D
  • Walldstein
    Mwdic dokázal přežít (dost často) i výbuch V1 =D
  • Walldstein
    je fakt, že občas bylo trapný když jednotka rangers s přehledem bojovala a téměř zničila jeden Königstiger + 2 Panthery +2 Panzery IV..to mi připadalo trapný, nebo když Sherman s přehledem vydržel i 3 (a více) zásahy od Panthera či Panzera IV a ještě oběma jmenovaným dokázal zatopit.
  • Walldstein
    Proč se v každý diskuzi musí najít minimálně jeden pakoš, kterej reaguje na překlep a vůbec nereaguje na obsah příspěvku???
  • lol fail Wehrmacht psal jsem to v rychlosti.
  • Hairy_Ass
    Za "Wermacht" těch Rusů moc nezabiješ.
  • Nemuzu se dockat až budem rusy zabijet po stovkach za Wermacht.
  • na Coh mi vadilo len nerealisticke ucinky strelby aby vam minutu kosily zblizka do jedneho vojaka a on ne a ne lehnut v tomto by to mohlo byt lepsie neco ako v Men of War inac to bude supa gejmska myslim :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit