Přejít na výpis diskuzí
První video z Company of Heroes 2 vyučuje historii
29.6.2012 | Adam Homola
39 příspěvků
-
Mam od nich všechny originálky... těma patchema .. nikdy nebyl pořádnej balanc klokan (britský transportér) silnej jako tiger wtf ? atd.
-
Vypadá to naprosto úžasně a doufám že ti vojáci nebudou tak nepřesní jak v jedničce :D medic vběhl doprostřed mé armády a vyšel ven zatímco 30 vojáků po něm střílelo samopaly.
-
Pro kompenzaci by jste museli dodat někoho ke Spojencům a to nemám tušení koho
-
No, je pravda, že bitva v oblasti Tali-Ihantala by do období hry (1944 - 45) zapadala, a byla by to jedna z mála bitev, ve které síly Osy v té době porazily Rudou armádu. Já bych ji bral. *3*
-
1 sniper a je po problému?
-
Nejspíš po něm chtěli aby za ni zaplatil *3*
-
Finové? A jejich slavný ostřelovač ;-)
-
U jedničky jsem strávil hodně času, ale dost mě štvaly některé nerealistické věci - je jasné, že pro vyváženou hratelnost to nebylo kdovíjak realistické, ale AT děla byly kolikrát téměř nesmrtelné
-
No jsem aji docela rád že to zasadili do ruska, protože ty spojenecký bitvy ve francii to byli vlastně přestřelky jako třeba bitva o Arnhem a bitva o Stalingrad to je zatracenej rozdíl. Tak doufám že hráč bude moct kontrolovat víc jednotek
-
za Zergy přeci
-
Ty bys chtěl hrát za Italy nebo Rumuny? *4*
-
zajimalo by me jak ji posrali?
-
datadisk nebo dlc... nebo (doufám) blitzkrieg mod
-
Doufám, že nebudou jenom 2 frakce a to Němci a Rusové. *8*
-
Jedna z mála strategií, co mě bavila po State of War, těším se :)
-
Tak hl. ať to neposerou oni ... jednička mě hodně bavila ale pak ji pos.... a zachránil ji starý dobrý Blitz mod.
-
Jo Východní fronta bude super. Doufám že to bude kvalitní jako předchozí díly a vývojáři to nepo.... !
-
Už se těším!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
1:56 Sean Connery ! *1*