Přejít na výpis diskuzí
První video ze Stronghold Crusader 2 ukazuje i multiplayer
22.8.2013 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Ta grafika je fakt hnus, jednička vypadala 10x tak líp.
-
už to prostě není ono :(
-
já se snad dalšího plnohodnotného pokračování nedočkám *9* u mě jsou Stronghold Crusader a Heroes of might and magic 3 zatím nepřekonatelné hry, které nasadili laťku hodně vysoko *14* no uvidíme, ale upřimně očekávám propadák
-
Kdyby nevysla nikdy jednicka a tohle ukazali pred cca 7 lety, tak bych to zcela jiste bral, ale dnes uz mi to prijde kapanek vysle z mody, navic zvuky porad ty same, bitvy a vojsko arkada jak vysita a grafika uplny hnus.
-
OMg, zase ta hnusná macatá 3D grafika :/ *11*
-
První dvojice Strongholdů pořád čas od času zahraji. Pěkná a detailní (i když už trochu prťavá) 2D grafika, skvělá hudba a hratelnost bez technických chyb. Ale po dvojce jsem přestal Firefly věřit. Měli šanci si spravit reputaci trojkou, ale teď už jim prostě nevěřím ani tohle.
-
-
řekl bych, že poslední díl, byl tak špatný, že se můžou, jen zlepšit.
-
dej jim šanci! ;) vem si příklad z fanoušků série ArmA... ta je zabugovaná každý díl jako pra.se a vždycky se na nový díl fanoušci těší :)
-
-
U Strongholdu nejde úplně o zabugovanost, ale o to, že šla do kopru hratelnost. V Armě se bugy alespoň opraví, ale hratelnost se už patchem zlepší těžko.
-
-
To je ono. Arma, pominu-li bugy, je dobře hratelná hra. Ale poslední dva Strongholdy mě prostě odpuzují tím jak vypadají, jak se hýbou a jak (ne)fungují.
-
-
-
-
Občas mám pocit, že postavičky vypadají jako z Age of Mythology, vojska působí lehce arkádově a vůbec se mi nezamlouvají ty prapodivné skupinky vojáků s praporci. Doufám, že se nebude rekrutovat po četách...
-
-
Tohle bylo užasně udělaný ve staičkém Cossacks 2: Napoleonic Wars, tam byly dvě možnosti, buď si naverbovat jednotlivé vojáčky a ty pak posílat do boje a nebo si k nim naverbovat velitele, bubeníka a vlajkonoše a udělat z nich prapor kterej byl co se tkalo morálky mnohem odolnější než jednotlivci a dokonce měl i nějaký bonusy. Jenže je otázka jestli tenhle starej model ve firefly využijí nebo ne, pokud ne tak děkuji, ale raději si budu posouvat bojové formace v sérii Total War než ve strongholdech..
-
-
Proč bych měl hrát tohle, když si na Tunnglu, či GameRangeru muzu zahrat po netu jednicku. To same plati u generalsu.
-
-
Ono to neni tak jednoduche, jednicka mela neustale problemy s protokolem a porty, me se nikdy takto nepovedl rozjet multiplayer.
-
-
Tak hra vypadá pěkně, jen si stále myslím, že se k žánru RTS 3D grafika moc nehodí, ale to je věc názoru. Jestli bude hratelnost alespoň tak dobrá, jako v půdodním SHC, tak to snesu.
-
Nehápu proč se tolik tvůrci tak bojí té 2D grafiky, vždyť byla v prvních tak kouzelná! Ve 3D to už zkrátka není ono a to platí jak pro sérii Stronghold tak pro Heroes of Might and Magic.