Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne. Serie stronghold pro me skoncila prvnim Crusaderem, hlavne pro to, ze byl jako posledni v 2d grafice, ktera tomu davala fajnovou atmosferu, vlastni ksicht a user friendly ovladani. Cokoliv, co bylo pote, bylo v 3d, ktere bylo osklivy uz v dobe, kdy ta ktera vysla, a tohle nebude vyjimka. K prvnim dvema dilum se castokrat vracim i v dnesni dobe, dalsi dily pro me byly nehratelny zklamani, opusteny par minut po prvnim zapnuti.
    Rad bych se nekdy dozil opravdovyho navratu ke korenum serie. 2d grafika proste nestarne a je kouzelna porad nehlede na zub casu
    • jj Crusader je klasika, před nějakou dobou vyšel HD patch co přidal podporu moderních rozlišení a vypadá to i docela hezky, tady je screenshot ze hry ve 2560x1600 http://s7.postimg.org/v7agmxsgp/crus.jpg
      • Právě že to vypadá dost blbě. Všechno je mrňavé...
        • na 30" monitoru vpoho, rád mám ve hrách přehled *4*
          • Jo, já zas rád přehled ve střílečkách, tak nemám tak přerostlý monitor ;) . Každopádně jak je to mrňavé, nejsou tam vidět ty detaily, které se mi vždycky na starých Strongholdech líbily a které tam byly, protože to bylo kreslené na malé rozlišení... To samé původní Fallouty a ostatní 2D hry s těmahle jakoby highres patchema.
  • Nehápu proč se tolik tvůrci tak bojí té 2D grafiky, vždyť byla v prvních tak kouzelná! Ve 3D to už zkrátka není ono a to platí jak pro sérii Stronghold tak pro Heroes of Might and Magic.
  • MickeyMutant
    1:24 - Altairova smrt
  • Vypadá to graficky stejně hrozně jako stronghold 3 proč to nemohli nechat v původní grafice..jen přidat třeba nové jednotky budovy a tk... a to ani nemluvim o tech vojácích...
  • ty biče *1*
  • lions are attacking my liege! *2*
  • Na první pohled si troufám se vší vážností tvrdit, že to bude maximálně o chlup menší propadák, než Stronghold 3.
    • cr8gg
      nrekl bych... vypadato a chova seto podle videa jako SHC.... i grafika, zvuky, styl je skoro stejnej jen v novejsim plastiku
      • Takže to je stejné jako SHC, jenom to hůř vypadá. To bude sukces *3*
  • Lawliet
    Tohle si snad dokonce i zahraji. Hra vypadá, že zásadně skoro nic nemění a to je z mé strany jen a jen dobře! *15*
  • Hnus, hnus, hnus. Zase tam je nějak moc prvků a zase to není hezky vypadající. Jdu si zahrát jedničku. Zneuctění série (která má sice jen dva díly, ale whatever)!
  • Občas mám pocit, že postavičky vypadají jako z Age of Mythology, vojska působí lehce arkádově a vůbec se mi nezamlouvají ty prapodivné skupinky vojáků s praporci. Doufám, že se nebude rekrutovat po četách...
    • Walldstein
      Tohle bylo užasně udělaný ve staičkém Cossacks 2: Napoleonic Wars, tam byly dvě možnosti, buď si naverbovat jednotlivé vojáčky a ty pak posílat do boje a nebo si k nim naverbovat velitele, bubeníka a vlajkonoše a udělat z nich prapor kterej byl co se tkalo morálky mnohem odolnější než jednotlivci a dokonce měl i nějaký bonusy. Jenže je otázka jestli tenhle starej model ve firefly využijí nebo ne, pokud ne tak děkuji, ale raději si budu posouvat bojové formace v sérii Total War než ve strongholdech..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit