Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kr.Pa
    Doufám, že ve videu je zobrazena grafika na střední detaily (aby z toho na nízké nebyl blivajz ala 2. díl). Hratelnost vypadá jako ve SHC. Vojáci konečně ničí zdi krumpáči! A děkuji, že je napadlo dát do hry roty vojáků (kupovat je po jednom a pak nemít žádné formace??!!). Ještě příznivou cenu, možnost nákupu na GOGu a jdou bouchat šampáno!
    • Walldstein
      Ono se to ve středověku s formacema ale moc nepřehánělo...uvědom si kdo byla tehdejší pěchota, žádní profíci (když pomineme rytíře, ale ty většinou jezdili na koních) a lukostřelce anglické armády, to byla jen lůza, sedláci, žoldáci, v podstatě se armády svolávali pouze pokud byla válka nebo nějaké tažení..tak co by jsi chtěl formovat?
  • Konečně už pěšáci nebourají zdi pomocí svých mečů.
    Jiná inovace se zde asi nekoná, což mi ale vůbec nevadí. Crusader byl skvělý, no ne? *4*
  • Tak hra vypadá pěkně, jen si stále myslím, že se k žánru RTS 3D grafika moc nehodí, ale to je věc názoru. Jestli bude hratelnost alespoň tak dobrá, jako v půdodním SHC, tak to snesu.
  • Slava, konecne nejaky plnohodnotny Strongholdu! Jen doufam, ze upravi mechaniku ktera totalne zruinovala celou jednicku - zoldacky tabor. Cela kampan byla jen o tom, kdo nakoupi co nejvic zoldaku, s tim ze nejrychlejsi vyhrava..

Jeste udelat noveho Caesara a budu moct umrit spokojen. :)
  • OMg, zase ta hnusná macatá 3D grafika :/ *11*
  • GlaDOS
    První dvojice Strongholdů pořád čas od času zahraji. Pěkná a detailní (i když už trochu prťavá) 2D grafika, skvělá hudba a hratelnost bez technických chyb. Ale po dvojce jsem přestal Firefly věřit. Měli šanci si spravit reputaci trojkou, ale teď už jim prostě nevěřím ani tohle.
    • Kallessin183
      řekl bych, že poslední díl, byl tak špatný, že se můžou, jen zlepšit.
    • FeebeEWN
      dej jim šanci! ;) vem si příklad z fanoušků série ArmA... ta je zabugovaná každý díl jako pra.se a vždycky se na nový díl fanoušci těší :)
      • U Strongholdu nejde úplně o zabugovanost, ale o to, že šla do kopru hratelnost. V Armě se bugy alespoň opraví, ale hratelnost se už patchem zlepší těžko.
        • GlaDOS
          To je ono. Arma, pominu-li bugy, je dobře hratelná hra. Ale poslední dva Strongholdy mě prostě odpuzují tím jak vypadají, jak se hýbou a jak (ne)fungují.
  • No paráda tohle vypadá konečně jako plnohodnotný nástupce crusaderu, 3x hurá a nezbývá než těšit se ;)
  • Super, vypadá to jako původní Crusader, akorát v novým kabátě, těším se :)
  • Kdyby nevysla nikdy jednicka a tohle ukazali pred cca 7 lety, tak bych to zcela jiste bral, ale dnes uz mi to prijde kapanek vysle z mody, navic zvuky porad ty same, bitvy a vojsko arkada jak vysita a grafika uplny hnus.
  • Nic od Crusaderu nečekám, může jen příjemně překvapit. Poslední dva "díly" se skutečně vytáhly. A ani online verze nedopadla moc dobře. Co se týče designu, hezké, ale 2D by bylo účelnější. Hlavně ať se poučí z těch nesmyslných půdorysů ve trojce a dementní inteligence - nezklam mě, Firefly!

Teď hraju pro ukrácení volné chvilky obě Trails. Je to sakra těžké, ale přesto stále zábavné. A ten dabing!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit