Přejít na výpis diskuzí
První vývojářský deník z Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
25.3.2011 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
btw, kdo ma zajem mrknout se na manual k IL2:CoD tak ho mate uploadvan zde:
http://www.scribd.com/doc/51503478/IL2CoD-MANUAL-UK#
- LuboS -
Po dlouhe dobe snad vyjde poradny simulator, tesim se! Btw hudba na pozadi je vic nez tematicka. *2* Bomben auf England, divim se, ze si to rusove lajznou dat do hry, ikdyz je to beze slov, je jasne o co se jedna. *1*
-
-
to je pekne ale co z toho ked nebudem moct lietat za luftwaffe ? ? ? a ked tam nebude maddox je to vobec este o sturmovikovy ? ? ? podla mna to dopadne podobne ako MAFIA 2 bez Dona Vavru...
-
-
Ja doufam, ze Luftwaffe casem pribyde, to neni mozny, aby ji uplne ignorovali... A nehrnul bych se rozhodne do nakupu prvnich verzi hry.
-
-
-
ale ved pre krista pana to kto si to kupi ak tam nebudu dynamicke kampane a nemozem lietat za nemecku stranu? som rozmyslal o originale a jak som sa toto dozvedel tak to nebudem ani z warezu tahat a to je uz co povedat...pekne som si nahodil 1946ku a valim zatial poslednu verziu Ultrapack...
http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1536.0.html -
-
Díky za odkaz. Taky jsem nedávno znovu rozehrál 1946, na nový Šturmovik si počkám dokud se nevyladí. Mnohem víc ale čekám na krabicovou verzi DCS A-10.
-
-
No mě bohatě stačilo, když sem hrál na x360 Birds of Prey a pak na pc Wings of Prey a byla to naprosto totožná hra :-/ Hudba, menu, mise, kampaň akorát jiný název.
-
-
Toto není původně IL2 ale pokračování Battle Of Britain. Původní název této hry byl Storm of war: battle of britain ale nedávno jej změnili na IL2:cliffs of dover. Navíc toto je produkt od Olega(původní vývojář IL2) narozdíl Od IL2:WOP a IL2:BOP
-
-
Jsem hlavně zvědavý jak bude fungovat dynamická kampaň. Ale už se nemůžu dočkat *2*
-
-
Jaka dynamicka kampan, zadna tam nebude ... po releasu tam bude jen staticka kampan za Brity, nic vic ... Skutecnou dynamickou kampan uplne dropnuli, obdobne jako spoustu dalsich veci ...
- LuboS -
-
Ajaj *8*
-
Myslím, že v této hře půjde hlavně o MP. (viz servry na hyperlobby)
-
-
pojede to pres STEAM ... pokud tahle hra bude zamerena primarne na MP, tak to bude velky fail ... bez poradne SP kampane nema IL2:CoD sanci na vetsi uspech.
Navic je sim v stavajicim stavu velmi problematicky hratelny, posledni vyvoj kolem EFFIT (proti epilepticky flter), jenz zpusobuje znacny drop FPS a znemoznuje podporu SLI, drop dynamicke kampane a dynamickeho pocasi, znacne problematicky zvuk, nepritomnost kampane za Luftwaffe a celkovy rush release stoji v pozadi toho, ze Oleg Maddox odstoupil od projektu a ted to vede Luthier ...
- LuboS -
-
takze to zas uspechali jako treba silent huntera 5, ach jo
-
-
presne ... *10*
- LuboS
-
-
-
-
-
-
pecka
-
Vždycky mi přejede mráz po zádech, když si přečtu, že půjde hru hrát i jako arkádu, protože po mých mnohaletých zkušenostech jde udělat bud arkádu s prvky simulace, nebo simulátor s možností hraní jako částečná arkáda.
-
-
No očividně dle videa to bude fungovat jako v původním videu (tedy simulátor s možností vypnutí určitch aspektů, kdy při absolutním vypnutí lítat arkádově není potíž)
-
-
midi Bomben auf Engeland:) ... uz se tesim na do-17
-
-
neni flyable ...
flyable bombardery jsou: Ju87B-2, Ju88A-1, He111H-2, He111P-2, FIAT Br.20M, Blenheim IV
- LuboS -
-
scheisse:)
-
-
*1* *1* *1*
-
-
-
-
Moc sa neteste,rusaci su nastvany,lebo to ide naprd aj na uberPC,je to proste nehratelne.
-
-
jak uz jsem psal ... stuttering je u vsech nastaveni, nezavisle na HW ...
a to tam jeste nemaji implementovan EFFIT, jako u verze pro zapadni trh ...
- LuboS
-
-
Tak panove(a damy), i na stredni detaily to gtx 580 prakticky nezvlada (CPU se flaka, zatez kolem 30%) a vypada to hnusne jak .... je to "ako ze ceski" (ne to neni bug, takhle nejak to funguje - cast cesky, cast en a spousta chyb).
No zkratka hruza, ktera nestoji ani za vejlet do kramu.