Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Lidi, polovina problemu co tu mate vyresi nejtezsi obtiznost...hrajete na obtiznost pro casual nooby a pak skuhráte...
    • Magister_Peditum
      No, AI ani na nejtěžší obtížnost není žádný velký myslitel a problémy technického rázu obtížnost nevyřeší... *15*
      • Miserius
        Na nejtezsi obtiznost to ale aspon neni jako hrat proti zombíkum
        • ale strategie s tímhle tématem by mohla být dobrá.
          • Miserius
            Hraj ROme 2 na Easy a máš to *1* Akorát by to znamenalo v tahovy casti ze kazdej narod zombiku ma jednoho "inteligentniho" vudce
  • Radši milion updatů, než výmluvy a lenost. Steam to rychle a snadno stáhne automaticky, takže není potřeba sypat si popel na hlavy a máchat vývojáře v dehtu a peří.
  • A už jste objevili krásu vlajek na bojišti?

http://forums.totalwar.com/showthread.php/77544-Victory-flag-Big-Nuisance
  • Je to strašně zvláštní, na taktické mapě mi přijde, že se hra palzí skoro až šnečím tempem (než všichni odehrajou a tak), ale bitvy, i když se dušovali, že budou trochu pomalejší než v Shogunovi, jsou jenom o tom, kdo hodí do boje chargem víc jednotek, protože do minuty už není s čím bojovat. Morálka taky funguje celkem zvláštně a další věc, co mě dost sere je, že v armádě nejde měnit generál, jednou tam prostě je a jde buďto zavraždit nebo si můžu chuchnout a prostě tam bude, s tím by podle mě taky mělo něco udělat. Nebo jsem teda nepřišel na to, jak se to dá udělat. A co jsem hrál za Icény, tak mi počet jednotek skoro vyrazil dech, jedni bojovníci s mečem, dva s oštěpy, prakovníci, vrhači oštěpů, dvě jízdy a charioti a to je všecko? Nedostal jsem se zatím moc daleko, kvůli tempu hry, ale překvapilo mě, že jsem ani neviděl, že by se někde ještě daly nějaké jednotky nakoupit (myslím pěchotu, nepochybuju, že tam budou i nějaké obléhací mašinky).
    • Generála zmeníš keď klikneš na armádu a pod slovíčkom Details sú tri malé polýčka - prvé reprezentuje légiu/armádu a druhé generála a tretie agenta pokiaľ niakeho v armáde máš. Klikni na políčko generála a otvoria sa ti jeho poisok vlastností,črtov, schopností atď. Za jeho menom v prvo hore je potom tlačítko replace. Ano v českej verzii hry to je celé anglicky. Tu klikneš a možeš generála vymeniť. Ale pozor môže to mať politické dôsledky v senáte.
      • Aha, dík. No jak já jsem viděl tu češtinu, tak jsem to radši přepnul na angličtinu. Nesnáším, když je něco hybrid - napůl české, napůl anglické. Navíc v češtině jsem našel celkem dost chyb a to jsem je ani nechtěl hledat.
    • jo obléhací mašinky tam jsou, a aby se vyrovnal fakt že lučistníci jsou zcela k ničemu tak katapulty naopak zabíjí celé jednotky jedním výstřelem *1*
      • Toho som sa najviacej bál. Inak lučištníci sú kničomu kôli naspeedovanosti jednotiek i tých špeciálnych zrýchlovacích schopností. Proste jednotky sú tak rýchle,že ani poriadne nestihnú vystreliť. A obliehacie zbrane sú kapitola sama o sebe,keby som tam mal moderné delá nestíhal by som rýchlejšie páliť než stíhajú balisty.
  • Vzhledem k tomu jaky dělali hype jsem nečekal tolik problému, optimalizace, AI nefunguje - v bitvě si nechají obsadit město, nepřítel stojí zády při útoku atd. stačí se podívat na gameplay.
  • ja mam štesti že jsem predtim žadny tw nehral takže když to v recenzi moc zdrbou tak si koupím odladeny shogun nebo napoleona *3*
  • Chci se optat jestli to je nastavením grafiky a nebo to je čistě tak ve hře? Prostě mám jednotku legionářů a vůbec není vidět že by měli oštěpy v ruce za štítem nebo tak.. najednou zaútočí a hle oštěpy lítají ...
    • Magister_Peditum
      U legionářů a dalších jednotek s podobnou funkcí nejsou oštěpy vidět už od dob Rome 1.
      • Mě přijde dost velká škoda....
    • neni to zadny bug proste to tak je, neco takoveho bylo i v rome 1 ale tam ty ostepy nesly hazet za pohybu myslim
  • Keyz
    Co to je za šílence? Tolik Total War her již existuje a stále nejsou schopni vydat hru ve stavu kde je OK. Tohle bych nechtěl hodnotit.
    Tohle je rozhodně špatný. Nedivím sem rozhořčení hráčů apod.

"Obdivuji" lidi co tohle kladně hodnotí. Firma co vydá po několikáté takovou věc. Jako kdyby jednou teklo namísto vody moč a jindy zase voda. Je to vlastně normální.
    • mě by spíš zajímal ten tvůrčí proces jak k některým věcem došli, jako že někdo při brainstormingu navrhl udělat z vojáků naspeedované zombíky z 28 dní poté a všichni ho začli plácat po zádech jaký je to super nápad *1*
      • Jednoducho. Normálne to vidím. Prezentovali bitku kravaťákom a tý rozhodli,že bitky sú dlhé a treba rozmýšlať nad umiestnením a pohybom jednotiek a nudné pre mainstreamového hráča. A tak prišli ako riešenie capture pointy aby bolo jasné čo musíš brániť a nelámal si hlavu nad tým , že preca je lepšie svoju málopočetnú armádu rozostaviť na kopec alebo umiestniť pri moste alebo brode lebo tak budem mať výhodnú pozíciu. A naspeedovaný vojaci aby to netrvalo dlho aby sa všetko rýchlo rozhodlo a bol pokoj.Načo sofistikované obchvaty, poslanie jednotiek do prielomu netreba.
        • já jsem tu výhodnou pozici na kopci zkoušel a přijde mi že to na hru nemá prakticky žádný vliv *7*
          • Tak neviem, v minulých dieloch mali strelecké jednotky dlhší dostrel a to myslím stále platí. Potom tí dole by mali byť skorej unavený bojujú do kopca a podobne,ale toto stiera tá naspeedovanosť jednotiek i bojov -únava sa nestíha prejaviť.
            • mám dost vážné podezření že únavu jednotek tam nakonec vůbec nedali, není tam žádný ukazatel, pohyb do kopce je ani trochu nezpomalí a na bojových vlastnostech se to taky nijak neprojevilo. delší dostřel je fajn, ale stejně díky rychlosti jednotek stihnou lučištníci maximálně dvě salvy mezi maximální hranicí dostřelu a tím kdy mají jednotku v sobě kopec nekopec
    • Magister_Peditum
      Přitom u Rome 1, Medieval 2 to takové problémy nedělalo. Pak přišel Empire, s tím problémy vskutku byly, ale Napoleon a Shogun 2 zase byly celkem vyladěné. A teď zase Rome 2... Shogun 1 a Medieval 1 jsem hrál už před tak dávnou dobou, že už si na to pomalu nepamatuju, ale taky mi nějak neutkvělo v paměti, že by měly nějaké technické chyby.
      • Máš asi krátkou paměť. Já si velké záplaty pamatuji i u Medievalu 2, ten byl taky dost nevyladěný....
        • Magister_Peditum
          To je možný, vanillu jsem nehrál, no od vydání... *1*
      • Keyz
        O to víc to nechápu. Mají zkušenosti s poděláním věcí i nepoděláním věcí nějak a nejsou schopni ukočírovat.
  • Tisíce testerů? Děláte si legraci? Být vlastníkem CA tak je všechny na hodinu vyrazím. Protože i člověk s půlkou mozku zjistí po zahrání první bitvy obrovské průsery. Na druhou stranu, abych nebyl jenom negativní, tak myslím, že to půjde poměrně dobře odstranit. Snížit razantně rychlost, zvýšit pořádně odolnost jednotek a jejich morálku a ty caputer poinst někomu narvat do....špic. Pak to bude velmi vydařená hra. Zatím, jak někdo trefně podotknul na foru TWC je z toho STarcraft *7*
    • jj uz vidim jak budou rusit jejich ubber cool novou feature capture pointy, na ktere sou velice pysni a ktere obohati nas gameplay o 42. rozmer
  • Neni se cemu divit, nekolik tydnu pred vydanim hru hypujou jak blazni a pak ti, kteri si to spusti a jede jim to alespon trochu hratelne, zjisti, ze AI najede s generalem do stojicich kopiniku.
    • to mi přesně taky udělal *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit