Přejít na výpis diskuzí
První z pravidelných updatů pro Total War: Rome II vyjde v pátek
4.9.2013 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
promiň, ale hra nemůže za to, že někteří ani po 50 hře nepochopí, že si prostě musí snížit detaily a rvou to tam na plno jen co to jde...hlavně ať to vypadá lépe, ale že si nezahraji a zkazím hru je už jedno
-
Přesně tak, mám stejný problém.
Konfigurace mého PC daleko převyšuje nároky na tuto hru a přes to se vše "seká" a je zpomalené a to na Extreme i Low... Nerozumím k čemu to nastavení potom je?! Shogun 2 mi jde na plné detaily naprosto plynule.
Mám AMD processor 4jádrový 3,4GHz a grafiku ATI Radeon 7770 s 1GB a paměti 8GB, na tom to prostě zaručeně musí fungovat a ono prostě nic...
Máte ještě někdo takovýto problém? -
Asi jo, každej má svůj vlastní úsudek a i tady platí, že čím víc se člověk těší, tím víc je pak (většinou) zklamanej :) jinač já patřím mezi ty skalní fanoušky TW. Jediný, co jsem nehrál byl první Shogun a oba Medievalové, jinak u všech ostatních mám hromady hodin nahraných. A asi je to i tím, že se o antický Řím zajímám už nějakou dobu, takže jsou mé smysly prostě ošáleny aty chyby prostě přehlížím no :D
-
Mělo by se to stáhnout samo - pokud ne - klikni v knihovně pravým na hru - nastavení - aktualizace - udržovat hru aktualizovanou..... *3*
-
Kde se dá ten patch prosím stáhnout? Nebo se to přez Steam downlouduje samo? ... Díky za pomoc
-
Tak ono nejde čím se řídí většina ale většina tady je třeba skalní fanoušci co to hrajou od Shogun 1 a hráli stovky modů. A když někdo vidí jak poslední díly Napoleon a Shogun 2 jsou tal dobře propracovaný udělaný slast pro hráče a pak se těší na ROME 2 a to je odfláknuté až je to pět na oko tak jsou hold lidi naštvaní.
Je to plivnutí do tváře fanoušků vezmi si to takhle skalní fandové co to hrají 1000 hodin hráči které baví těžká ekonomika a reálné boje tihle hráči proslavili Total war a udělali z této hry legendu. Teď vyjde ROME 2 osekaná zjednodušená boje nereálný styl "arkáda jak prase" tohle je plivanec do tváře skalních fandů.
Tak se potom nediv neznám tě takže nevím ale dejme tomu svátečnímu hráči který je spokojený s tím že něco nějak postaví a nějak se tam panáčci mydlí. Tak se nediv že je hodně lidi našváno :D -
Sám seš k pousmání. Nechápu, proč tady každýmu vadí to, jak tu hru beru já. Já se holt neřídím tím, co říká "většina" :O ale mám svůj vlastní názor
Ale jak tak koukám, pokud tu RTW 2 neznemožním a nebudu na ní nadávat, tak as inejsem hráč, co tomu rozumí a absolutní noob :) ok -
a čo su potom Darth Mod patche pre Empire, Napoleona a Shoguna ? ved to pridáva do hry jednotky, variacie farieb atd ... ako mod ktory ma okolo 1 GB pred rozbalenim je trošku pecka podla mna ....
-
není zač :) ked som to objavil tak som sa smial od ucha k uchu, v pondelok/utorok ma ten človek vypustit ofik recenziu, podla toho o čom hovorí mal skory pristup ako kritik k preview verzíí a aj to bola hroza, tak neviem čo potom hrali hráči na Gamescome ...
-
http://www.youtube.com/watch?v=SGFcUWzzO-8
Pokud jste hráli hru a jste nespokojeni pusťte si to...."Wait a minute, don't attack us, Bob needs to get off the ship." *1* *1* *1* Děkuji anonymnímu zadku, díky němu jsem se k touhle dostal.... -
Tohle mě zpravilo náladu :D Ale to bude tím mým oblíbeným Angry Joem :D hlavně začátek mě odrovnal....ironicky si jako první vzal Spartu a hoplity - kteří jsou k ničemu....
-
další k pousmání..:o)
-
Patch notes:
http://www.ibtimes.com/total-war-rome-2-patch-1-patch-notes-released-1403136 -
No já si zase občas přidávám rychlost hry, aby to uteklo rychleji a já už mohl bojovat :D jinak jsem asi fakt blázen, ale rád si vychutnávám pohled na dupající vojsko řísmké armády :D já fakt nevím, ale mě ta rychlost bitev přijde prostě ok :D asi mám jiný chutě :D a jednotky mám na max, takže snad 160 :)
-
Ti peltasti mají fakt moc dlouhej dostřel, až jsem se sám divil, to by měli nějak snížit, hned by to bylo lepší :) a jak říkám - mě rychlost bitvy i vyhovuje :) to je ale zase takový, že tisícovce hráčům se to líbí a další tisícovce zase ne :) sem zvědavej, co s tím dnešní patch udělá :)
P.S. námořní bitvy v Empire a Napoleon byly fakt skvělý!! :) Rome je v tomhle zaostalej :) -
tam jsem to zkoušel ale až těd když jsem místo rome total war dal total war rome to našlo co jsem hledal
-
Jo, na modování mapy atd, ale komplexní modifikace typu Third Age od dob Medievalu 2 na Total War nevyšla. Hmm. *1*
-
Magister: takže nie su ? fíha lebo koncom minuleho roka vyšli oficialne nastroje na modovanie Shoguna 2, a to ked uz autor podporuje modderov ... tak asi fakt sa nedaju ... hmm *1*
-
No, měl jsem nutkání tě odkázat na e-shop Tiscali se hrou, kterou prodávají v cz, nebo na Steam. Ale co třeba kouzelné ulož.to? Potřeboval jsem k tomu asi tak 5s času...
-
ak sa chcete pobavit a pozriet ake zle to naozaj je, pozrite si to tu :
http://www.youtube.com/watch?v=VdpIENG0Y2k
P.S: jemu to aspon nelaguje !