Přejít na výpis diskuzí
První záběry z českého dungeonu The Keep připomínají Dungeon Master
2.6.2014 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Netopýýýýr!!!
-
-
Líbí se mi jak se u Inquisitora řeší netopýři a přitom nejslabší potvora ve hře :)
-
Máš to mít: https://www.youtube.com/watch?v=lbJKWbd12FI#t=30
-
-
Krokovaci dungeony moc v oblibe nemam - hraval jsem je jako malej, nerozumel ani slovo anglicky, dostaval od nepratel porad na budku. Pockam na recenzi a pokud to dopadne dobre, tak tomu sanci dam - vyzkousim si, jestli jsem porad dungeonova lama a podporim koupi cesky studio. Dve mouchy jednou ranou, no neber to *1*
-
On každej dungeon vypadá víceméně jako DM. Možná zde ještě ty runy. Těžko soudit, když člověk neví jak moc současné záběry určující.
Ale odvaha autorům zřejmě nechybí. -
Pripominaji to, co kazde rano nechavam v zachodu.
-
celkem fajn ale zatim žadne PC ? tak tim to uplně zabili
-
ty 3D modely vypadaji strasne.
-
-
To je zas jeden mudrlant který místo toho aby se kouknul jaká je grafika na DS tak hned napíše jak je ta grafika hnusná. Náhodou mě se to líbí i graficky má to svoje kouzlo a na DS nadstandard. *1*
-
-
Jen jsem napsal svuj nazor. Navic me tam hrozne odrazuji ty HP bary a letajici cisla s DMG. Dungeony jsou castecne o atmosfere a tohle ji vazne nepridava. Proto jsem nehral ani M&MX.
-
-
Ok já tvůj názor respektuji ale chtelo by se nad tím zamyslet než něco napíšeš. A druhým komentem jsi to úplně zazdil. Jak píše A7 létající HP bary přece nemají s atmosférou nic společného a je to trochu out. Navíc v prvním komentu jsi psal přímo o 3D modelech. Je taky třeba si uvědomit, že je to alpha sakryš trochu nadhledu by to chtělo. A tu atmosféru to podle mě má (koukali jsme vůbec na stejně video?)
-
Letajici cisla / HP bary ubiraji dungeonum atmosferu? *facepalm* To jsi zrejme nehral nejen M&M X, ale temer jiste zadny z tech nejlepsich dungeonu...
-
-
-
-
ten konec byl luxusni... snad to bude na pc, nebo to pude nejak naemulovat, takovejch her je malo, ted drtim M&M-X a bavi me to velmi
-
-
první věta článku:
"V únoru jsme vás informovali o tom, že pražské studio Cinemax (Inquisitor) chystá pravověrný dungeon The Keep pro 3DS a v budoucnu i pro PC."
-
-
Co ja viem, ako mam rad stare hry a aj retro je fajn ale tak nejak prave u dungeonov sa mi to retro nejak k tomu nehodi. Je fajn ze je to kreslene a chcu mat svoj vytvarny styl ale potom zasa jednoduche 3d modely posobia ako pest na oko. A jedna vec ktora ma vecsinou v dungeonoch otravovala, lebo bola vecsinou divne spracovana a to kuzlenie. Kuzlenie cez runy proste ne. Ale inak super, som rad za kazdy navrat dungeonov.
-
-
Věc je, jak ty modely budou vypadat na 3DS. Většina trailerů pro 3DS hry vypadá strašně a pixelovitě, ale na samotném 3DS vypadají fakt nádherně. Řekl bych, že ty modely bydou na 3DSku a hlavně ve 3D fakt super.
-
-
je fakt ze 3DS nemam a ani netusim aka je uroven grafiky vo vecsine hier na 3DS alebo coho je samotne 3DSko maximalne schopne. Skor sa na to pozeram z hladiska grafiky na mobilnych zariadeniach, aj ked dnesne telefony a tablety su uz dalej ako 3DSko (vykonovo). Skor mi proste nieco na tej kombinacii vadi a fakt neviem co. Asi mozno to se postavy su 3d a ja mam zafixovane postavy/nepriatelov ako sprity. Asi to sa mi tam nehodi, v rucne kreslenom prostredi divne 3d postavy.
-
-
-
Přeju jim ať se to povede ale musím konstatovat že ta grafika je otřesná. Je to sice alfa ale líp vypadá i 21 let stará legenda Dungeon Master II. Znova hraju Legend of Grimrock a to je podle mě důstojnej nástupce DM, nemůžu se dočkat dvojky.
-
-
Musim sa priznat ze Almost Human ma po vydani Grimrocku trosicka nasrali. Povodne slubovali ze spravia port aj na IOS/Android, co by bola supa pretoze tam poriadne dungeony ani niesu. Ale kedze uspech Grimrocku bol asi vecsi ako predpokladali tak sa rovno vrhly na pokracovanie :-()
-
je to primárně na 3ds, ukaž mi grimrock na 3ds(to by byla fakt bomba! ale možná tak na příští generaci tohodle handheldu) to spíš rozjedeš crysis 3 na kalkulačce než grimrock na 3dsku
-
Legend of Grimrock není špatná hra, ale dle mého názoru je tam málo změn v prostředích, málo monster. Pro mě zůstane nejlepším dungeonem Lands of Lore, hned po DM 1.
Lands of lore melo uzasny pribeh, prostredi se stridalo a vsechno krasne do sebe zapadalo. Melo to hezkou myslenku a vyvazeny bojovy system. Magie tam byla urcitym zpusobem zjednodusena, ale mela rozhodne sva pozitiva. Treba i to, ze clovek mohl zmrazit na chvili mocal. :)
-
-
Smrdí to Grimrockem - protože exteriéry a velikost kobek !