Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.dota2-blog.com/dota-2-beta-sign-up-started.htm
  • Rano to slo na officialnich strankach, uz to tam neni viz http://www.dota-two.com/tournament-schedule-and-dota2-beta-list. Takze kdo nestihl ma smulu a musi pockat na full
  • smejki
    tak schválně. kdo se podíval na Skype, aby zjistil, kdo mu píše? *15*
  • Může mi prosím někdo říct jak se přihlásit do Bety?
  • Jestli se ti moderátoři herních zápasů potom v soukromí sami sobě nesmějou, tak bych se divil... *15*
  • ze by to uz jelo normalne? i komentatori se zeslabili :D jsem prihlasny do bety, jo prosiiim at si me valve vybere hahah :D
  • Páni, graficky a v pohybu bych si to tutově spletl s LoL *15* Ale snad to bude fajn v gameplay a nováčkům příjemnější
  • Tak jako doufam ze tam pujde vypnout jak se udela kolem hrdinu, budov, vezi barevna cara kdyz na ne najedete mysi. Uz aby byla beta
  • Proc se nekdo divi ze dota 2 bude puvodni dota jen s novym enginem? Je malo snad ze aktualni mapu stahnou miliony lidi plus jeste primo od hostu nebo z jinych zdroju... Copak nestaci ze vyresi leavery, nejake bugy, dedikovane hosty a budou vychazet balance updady a sem tam novy hrdina (ale zase at jich neni 200 protoze uz ted je to chaos) jako v puvodni dote... Nebo cobyste tam pridali kdyz jak vidno dosavadni system funguje skvele?
  • heartless_cz
    Tak grafika vypadá v pohybu mnohem lépe než na obrázcích a už jsem si zvykl. První zápas byl bohužel čínská farmařina s občasnou akcí. Těším se na střet Číny se zbytkem světa :)
  • když se dívam na ty hrdiny, tak mi to příjde až nechutný, jak si valve namastí kapsy za minimální práci (Valve mam jinak rád, ale tohle se mi příčí). A ta grafika? W3 má daleko stylovější tohle je takový ponurý prd...
  • Jinak na oficiálních stránkách DotA2.com máš schedule, ve kterým máš napsáno, který zápas je streamovaný. Dnes se hrají základní skupiny, streamované jsou jen vybrané zápasy. Zítra se postupuje do pavouka a streamovaný bude každý zápas.
  • Je to živý, akorát mají zpoždění, páč začali později a první zápas (dosud nejlepší!) se natáh na hodinu a půl. Zrovna teď je síť down *1*
  • Každý Free2Play je placený... Lidi by se měli naučit definice Free2Play a "free". Je to dost velkej rozdíl.
  • kostejnesmrtelny
    Co máš proti hrochům??? *16*
  • HON je momentálně F2P, ale je placenej....F2P je hodně omezené, takže pokud si chcete zahrát plnohodnotně, musíte si to koupit.
    Jinak prosímvás nesrovnávejte LOL a HON. Hon je na daleko vyšší urovni než LOL. Dokonce HON je mírně rychlejší než Dota.
    Jinak graficky je Dota2 teda slabá...na to, že vychází o dost pozdějc než HON, tak mi připadá graficky hroší
  • a co je lepsi je asi predmetem diskuzi co :) tak aspon esli se da rict kde je lepsi komunita protoze ta v DOTE, to je ukazka upadku :)
  • IceFrog již předem avizoval, že budou zachovány herní mechanismy a pokusí se udělat vše pro to, aby hratelnost zůstala stejná jako u klasické doty (což velice vítam). Samozřejmě pokud se to někomu nelíbí je to jeho názor, hrát to nemusí. Já si novou dotu patřičně vychutnám a už se moc těším až si ji budu moct nainstalovat.
  • to muzu sledovaj jen jeden z tech ctyrech probihajicich zapasu?...a to vysilani nebypada zive...v tadytu chvili tam je oznameni na Nirvana.int vs. Nirvana.cn, kterej se mel hrat uz pred dvema hodinama...jak si pustim zapas s SGC?
  • kostejnesmrtelny
    Přesně tak, doslova a do písmene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit