-
j, jednoduse je to skoro to samy jak dota, akorat to je samostatna hra. HoN moc neznam, vim jen ze je dote podobny vic jak LoLko, myslim gameplayem. LoLko tu mechaniku trosku pozmenilo
p.s. HoN = Heroes of Newerth, LoL = League of Legends a obe jsou momentalne free2play -
Docela fail celej prenos :) Nejenom ze zacali pozde, ale obcas jim to lagovalo, pak chvilku nejel obraz ... hra se cela natahla na 2 hodiny. Dota jako takova je pekna, ale na sledovani hodne velka nuda, protoze ta automaticka kamera dost casto zabirala nezajimavy veci a obcas vetsi odzoomovani by neuskodilo.
-
Co je to prosimvas furt to HoN a LoL, HoN sem si ansel na googlu a vyskocila na me stranka s nakou free registraci atd....je to ted nakej klon doty ke keremu neni potreba W3?
-
nuda.. trh je plnej..
-
Na grafiku si zvykej.Jiná už dnes*nebude.
-
kto nehral dotu sa podľa mňa nechytí... každopádne keď to má teraz pod palcom valve tak je isté že sa hra posunie do iných výšok... možno sa čoskoro dočkáme aj nových herov...
-
velmi sa mi ta grafika nepaci... Honko mi vyhovuje.. ale ked bude moznost si to zahrat tak si to zahram a potom spravim zaver... *12*
-
Jina grafika (nerikam lepsi, nekomu se ten styl nemusi libit), jinak je to uplne to samy. Fakt jsem doufal ze se to v ramci toho zanru, kterej dota vytvorila nekam posune. Kdybych chtel jen dotu jako samostatnou hru a v lepsi grafice nez je engine W3, tak bych hral HoNko, kde je polovina hrdinu stejnych jako v dote akorat prejmenovanych...
-
Sledoval sem to a nak jim to zaclo lagovat ke konci kola :))