-
A Ty jsi nas Vudce .)
-
pane bože vy jste debilove uplně všichni
-
ne
-
Ale prosimtě, konzole sou to co drží herní průmysl na PC naživu, tohle nadávání na konzole od zapřísáhlích pcčkářů nesnáším...
-
Chudak jsi bohuzel ty:)) a lito mi te neni, jsi jen dementni konzolista
YHBT -
Chudáčku... Podobně vypatlaných jedinců jako jsi Ty je mi od srdce líto...
-
Tak to vypada, ze hraci budou padat stejne teple jako realny kluci... Takze se na to uplne stejne nebude dat koukat :)
-
Zas***é konzole. at si konzolisti hrajou svojeho Maria a u toho zustanou a neprebiraji puvodni hry z PC.
kaslu na vas ze tady zacinam flame, proste konzole jen ukradla hry z PC, hlavne zlodejska Playstation. preju ji at ji hackeri znici, delaji v tom dobrou praci a snad jednou Sony dostanou, protoze takhle kaslat na PC hrace... -
no nevim,fifa 11 mě moc nepřesvedčila a stále povazuji za nejlepší fotbal na pc sérii pes,jsem hodně zvědavý na letošní souboj *3*
-
Naopak mě třeba příspěvek vyloženě pobavil. Tleskám za pěkný vtip uprostřed diskuze o ,,superubermega" novém indžajnu z dílen ÍEJ šprot!
-
Facebookovská generace...aneb ,,každý názor musí být vyjádřen a slyšet", i když je to sebevětší konina, která za A) nikoho nezajímá, za B) cíleně někoho provokuje. Hodně lidem opravdu závidím jejich množství volného času.
-
Zatím velká spokojenost, plánuji pořídit, jen se trochu bojím aby těch lítaček a kutálení tam nebylo až moc, protože z videa to tak trochu vypadalo...
-
napíšeš že tě mrzí že to nebude na PC pak napíšeš že máš xbox čili to nevadí a pak napíšeš že tyhle hry nehraješ?nemáš nádor?
-
Pokud dobře vidím tohle téma si nakousl ty, já jen objektivně reaguju, všechno co sem napsal je pravda :) A mezí náma Real je na tom ještě hůř ;)
-
Potom tě to nemá co mrzet, je pěkný že máš k témstu názor když si ho další větou dementuješ :D
-
Důvodem je co? Jsem si jistý, že člověk může vyjádřit svůj názor na danou věc nebo snad ne?
-
V tomto případě je tvůj příspěvěk teda uplně zbytečný, tak se zdržuj hlasování ano?!
-
Hodně mě mrzí, že nová "mechanika" nebude na PC... Ještě že mám doma i xbox. Ale ještě důležitější věcí je, že tyto koniny nehraji.
-
stejně jako real,united,chelsea...jako každý větší klub .)
já chápu že si * a nevíš co dál tak začneš odskakovat od tématu :) -
Jo tak to chápu když si fanoušek Barcelony, ti mají herců celej sbor :)