Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byla to sranda fotbal hraju 9let jsem fanda barcelony 8let ale sleduju každý dobrý fotbal...a c ose týče válení to byla sranda ale často je to bohužel tak
  • Asi tak no... Fotbal je super sport, ale na Basket to nema *2*
  • vasekveselej
    Koukám že si fotbal nikdy nehrál, a ani ho nesleduješ, každej si z toho pytle argumentů vybere jen ten kterej se mu hodí, jako ty sis vybral to válení fotbalistů, že ? vůbec to není pravda ;) A nezapomínej že tenhle engine je ještě v plenkách a určitě ho vybrousí :)
  • vasekveselej
    Ale jsou to klasicky jen pomalá, normálně, rychlá. A jak bych to řekl, když si nastavíš pomalá, tak máš ten pocit že o něco přicházíš, o tu autenticitu a podobně, chápěš ?
  • ale 3:06 je trochu nereálný že hned vstane po takovým faulu...za 1.fotbalisty vždy leží ještě 5minut (pardon :D) a za 2.je ta animace divná
  • souhlas ale rychlost hry se dá vždy nastavit :)
  • vasekveselej
    Moje první poznatky - hra mě přijde nereálně rychlá, nevím jestli je to pouze můj subjektivní názor nebo jestli to tak opravdu je. Dál je pěkný vidět že nový fyzikální engine pracuje pěkně i mimo účelový trailery. Video moc ingame záběrů hraní neukazuje, proto sem zvědavej jestli přijdou i nějaký jiný novinky... :)
  • nešlape to!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit