Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to suprově a promakaně, žádný random gameplay jako v předchozích dvou pokusech z izometrického pohledu, kde kostky ovládali všechno. Navíc je to pořádně brutální. A líbí se mi ta těžkopádnost pohybu a vůbec ten pomalý postup. Přeci jenom tohle je Terminátorská zbroj... za mě kupuju i kdyby to nakonec z nějakýho důvodu dostalo i průměrné hodnocení. Stejně jako jsem instat koupil Gothic Armada - to je taky pecka.
  • My legs are ok.
  • flash789
    Jo tak tohle jo. vypada to skvele:)
  • ták nech to neposerkajúúúú,vyzerá to konečne podla mojich predstáv...teším teším.:D *1*
  • Veskoslav
    It´s better to buy for the Emperor, than to save money for yourself!
    • Magister_Peditum
      Lepší než platit svým životem, řekl bych. *15*
  • No jeste porad nejak nevim co si o tom myslet ale fandim tomu. Za me bych si tam asi pral nejakou poradnou pribehou kampan ale chapu ze to bude hlavne rezba ve stylu Vermitide.
    • Haha spíš doufe,j že tam toho příběhu moc nebude. Gav Thorpovi povídky s Dark Angles jsou podle 1d4chan na urovni Twilightu.
      • řekl autista co leze na 1d4chan *11* tjh
      • TheGGG
        řídit se podle 1d4chan je fakt známka inteligence... LoL
        • Ještě, že mě takoví genius jako ty opravil. (taky jsem si přečetl pár úryvků, jen tak pro referenci a většina těch srágor, co tam na 1d4chan píšou, je pravda)
  • Hmm vůbec mi to nepřipomíná ten skvělěj první trailer. Popravdě to vypadá dost strašně.
    • Magister_Peditum
      Na tohle se těším, jen doufám, že tam nebudou jen Tyranidi.

PS: To měl být samostatný komentář...
      • Veskoslav
        Tak jelikož to vychází z deskovky, tak Chaos a spol. tam nebudou, ledaže by se něco zásadně změnilo, co se týče konceptu.
      • XorxoxTalarius
        Tipnul bych si ze tam budou jenom Tyranidi, zbytek prijde spis skrze DLC a podle prodeju, prece jenom GW chce prachy za kazdou rasu a u marinaku kapitulu, takze to nebude levna zalezitost :D
        • Veskoslav
          Poslední dobou GW atd. razí spíše heslo, kdo dřív přijde, ten má zadarmo. Battlefleet Gothic dostane DLC Tau zdarma pro ty, co stáhnout na začátku, DoW II takto praktikuje všechny nové DLC do módu Last man standing, Total War Warhammer nakonec dostane Chaos jako bonus pro všechny, kdo si hru pořídí v preorder a 7 dní po vydání atd. Zase bych to tak černě neviděl. Tady je dobré hry sledovat a zjišťovat, jak to s DLC bude:)
        • Magister_Peditum
          Tak ve Space Marine taky zprvu byli jen Orkové a pak i Chaos, tak uvidíme.
          • Nejvíc smutný- Jo jo pravda, Space Marine byl super.
  • Zdravim, asi to tu uz kolikrat zaznelo, ale zminujete tu knizni predlohu, je mozny to nekde zakoupit v CZ jazyce? Prijde mi, ze by to mohlo byt pekny pocteni.
    Diky
    • Největší počtení jsou myslím "kodexy" k samotné deskové hře. Jsem die hard fan W40K ale přiznám se, že knižní tvorba mě nikdy nenadchla. Ale zato skupuji kodexy a krom žasnutí nad perfektně nabarvených miniaturami z deskové hry se tam člověk dozví lore psané skutečnými autory.
      • TheGGG
        gaunt's ghosts je jedna z nejlepších military sci-fi co jsem četl, že nenadchla tebe neznamená, že ho máš od toho odrazovat...
        • Tanithští první a jediní... jednotka složená s přeživších ze zničené planety... bojuje a bojuje, neustále za těžkých ztrát a pořád ji ne a ne vymýtit... No...pokud nevládne Ibram Gaunt schopností nekromancie, nebo pokud nejsou Tanithští jediní slušnými kanci a neplodí náhrady v pauzách mezi boji, tak už ve světě Warhammeru nemůžou existovat:D Ne knižní adaptace jsou takový nezbytný výplach značky. Lepší je si sestavit armádu, nabarvit a pak bojovat se sousedem do pozdních ranních hodin.
          • TheGGG
            a opět, vůbec nevíš o čem píšeš... kdyby jsi knihy četl tak víš, že už asi ve třetím díle naverbovali vojáky z jiné planety, aby doplnili řady (jednalo se o vojáky a civily z města které bylo zničeno, takže teď byli taky něco jako duchové) a další se k nim postupně taky přidávají... vážně jste vy anonymci bez infa trapní a žalostní...
            • TheGGG
              a další anonymek... nebo možná jeden a ten samí ementálek?
            • Ty mas v hlave hlavne nasr@no...
            • TheGGG
              nebo si spíš možná trapný ty, ty jeden literektální hipstere, četl jsi jen jednu knížku a meleš tu kraviny, jak kdyby jsi četl půlku série... to je alespoň vidět co jsi za kkta a že tvoje rada nemá žádnou váhu. První díl byl docela dobrej, ale od třetího je to naprostá pecka a třetí, pátej a osmej považuju za jedny z nejlepších knih žánru military sci-fi... takže ne, ty knihy jsou dobrý-luxusní, trapný jsi leda ty... a na lexicanum já klikat nemusím, všechny informace mám v hlavě...
            • Ano četl jsem jen jednu a ještě se musel přemlouvat, jsou to slataniny jako ostatně všechny romány k nějakému tématu. Ale ano jsem trapný, taky bych ale mohl hned jít klikat na lexicanium w40k a pak tady provádět laciný vědomostní exterminatus.
    • Warhammer knih jsou mraky, dokonce i těch přeložených. Být tebou tak si najdu Eisenhorna a Gauntovi duchy, to jsou velice dobré scifi kousky sami o sobě a najít je přeložené by neměl být sebemenší problém.
      • TheGGG
        vzhledem k tomu, že už se asi žádné další knihy do češtiny nepřeloží bych mu spíš doporučoval naučit se anglicky, jinak bude mít hodně rozečtených sérií, které si nebude moc dočíst, protože skončil překlad (nová politika těch anglických šašků).
        • Veskoslav
          Vzhledem k tomu, že získali opět práva na Warhammer i Warhammer 40k (po třech letech vyjednávání) a tento rok už jede dotisk+nové knížky, tak zase tak moc spěchat nemusí.
          • Diky za infa, jen co tak sleduju jak pisete, tak je toho asi strasne moc-tech knih. Jde nekde najit s jakou zacit a tak?
            Diky
          • TheGGG
            počkat, takže zase bude překlad?
            • Veskoslav
              Maxíku, jdi spinkat.
            • Jasne, londyn, a ted tu pohadku o karlickovi;)
            • Veskoslav
              Já vždycky, když jsem v Londýně, tak si tam koupím další várku knížek. Ale většinu mám i v češtině, když to jde. Je to pohodlnější a překlad je opravdu dobrý. Ze série o Gotrekovi u nás je poslední Cesta lebek, co vyšla.
            • TheGGG
              Po zabíječi lidí ještě ale v češtině nějaké díly vyšly... mě připadá že poslední co bylo, byla ta série povídek o Gotrekovi a Felixovi, před tím bylo to o tom nekromantovi... ale hlavně by mohli vyjít další Ghousti, znám dost lidí co by to ocenili a já už sice čtu tudle sérii v AJ pokoutně staženou z internetu, ale kdyby vyšla v češtině, tak hned kupuju...
            • Veskoslav
              No psal jsem kvůli knize Zabíječ lidí, protože mi chybí fyzicky v knihovně. Tak jsem si psal a získali práva na další knížky a dotisk, protože původně vůbec už neměly vycházet další knihy a ani dotisk dle GW a jejich dvorního vydavatele Black Libary a to platilo od roku 2012. Ale Polaris získal opět práva. Proto u nás vyjde i poslední část Gotreka, má být i o Šedém věštci atd. Primárně zatím Warhammer, W40k se chystá později.
  • a nový Doom sa môže ísť hanbiť do kúta. Túto hru isto kúpim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit