Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringo: "nechápu jak někdy vůbec někoho mohlo napadnout dál cellshade do jiný hry než do komiksový hry pro děti" Četl jsi vůbec někdy nějaký komiks od 2000AD? U nás to vydává třeba Crew... Nebo něco od Jodorowského to je "samá chuť" :) Ó jak dětinské představy někteří lidé mají. A navíc, realismus je vždycky zaměnitelný.
  • Má to kořeny v japonských RPG, kde přes podobné blbosti kolikrát ani není vidět. Proč se to objevuje v FPS taky dost nechápu. I kdyby tam byli rpg prvky, tak neexistuje důvod takhle okatě hráče upozorňovat na zvednutí statistiky. Ostatně šlo by to i elegantněji, třeba poznámkou NPC nebo monologem postavy, ve stylu "jsem/jsi lepší střelec", nebo prostě "cink" zvuk. Ostatně i klasické 2d fallouty neotravovali hráče čísly, jen ohlásili vyšší level a to je prosím RPG. Je to zkrátka japonská nákaza! :)
  • Střílečka na konzolích... mě to pořád nějak nejde přes pysky *15*. když si zvpomenu na první Rainbow Six na PSone, kde jsem to hrál ještě bez analogových páček *15*.
  • Mně to celý přijde trochu cartoonovský... třeba je to záměr...
  • čtyři
  • Diky, i kdys je to trosku skoda, ja cekal neco ve smyslu Borderlands, ktery je v co-opu paradni.
  • Řekněte mi ta grafika obvzlášť ty rozmazané low-res textury to je přehrávačem videa? nebo to bude vypadat takhle špatně konzolově i při hře na PC??? (zatím mi ta inovace ID přijde jak inovace Cryteku s Crisis2 na PC *11* kde poslední Doom bude mít lepší grafiku než poslední hra od ID...)
  • Coop kampan bude specialna, teda mapy z povodnej SP kampane s inou naplnou, resp. misiami. Problem SP coopu odovodnili tym, ze by nechceli kazit zazitok z pribehu (dalsim problemom je odladenie hry pre coop, a teda synchronizacia + prisposobovanie hernych skriptov a tak dalej).
  • No snad ano. Protože vývoj her poslední dobou jde divným nezajímavým směrem... podle mě *16*
  • Na borderlands kasli... stejne vsichni vykradaj fallouta takze se tu bavit o kopiich je uplne zbytecny. Ke stesti mi bude stacit pokud to nebude takovej ubijejici stereotyp jako borderlands v singlu a hlavne zadna cell shade grafika. Taky pevne doufam ze jim to narozdil od Borderlands vyjde s tema vozitkama.
  • hrál, více již nemusím
  • jojo mě se brink taky líbí moc dobře se to hraje :)
  • Ono vypada trochu blbe prirovnavat nekolik let vydanou hru k jeste nevydane hre.
  • Body tam byt musi :) jak jinak by clovek poznal, ze kdyz dostane +20, tak je dvakrat lepsi, nez kdyby dostal +10 :D. Takovyhle litajici cisla paradne nici atmosferu, nechapu lidi, ktery je tam davaji...
  • http://games.tiscali.cz/preview/odhaleni-borderlands-od-gearboxu-31152
    http://games.tiscali.cz/preview/rage-prvni-ukazky-a-nahravka-id-tech-5-enginu-30729
  • Ano, opradu *5*
  • tak určitě záleží na vkusu každého znás :)
  • Opravdu?

RAGE: "The game was first shown as a tech demo on June 11, 2007, at Apple's WWDC, and was officially announced on August 2, 2007."

Borderlands: "It was first revealed in the September 2007 issue of Game Informer magazine."
    Zdroj: wikipedia

Nicméně Score uvádí na základě rozhovoru s Randy Pitchfordem, že Borderlands bylo v plánu Gearboxu od roku 1998. O Rage podobné info nemám. Borderlands vyšly, Rage ne. Či-li podoba Rage je a bude přirovnána k ostatním hrám, v tomto případě Borderlands (potažmo Falloutu a nedej bože Brink).
  • Bude sa dat hrat v Co-opu i klasicka kampan? Nebo jsou na Co-op zvlast mapy?
  • já ocenuju tvýho tátu, můj táta na hraní her neni *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit