-
TEN PREHRAVAC JE NA H O V N O *16*
-
Myslím že tohle bude pro mnohé zklamáním roku...
-
Myslím si to jenom já nebo došlo ke změně zvuků? A to o dost k lepšímu..
-
Brink je fajnová záležitost, jen jí chce dát čas. Mám nahráno k 30 hodinám a je to fajn řežba.
-
Tři
-
Dobře, ja Borderlands hrál, to ovšem nemění nic na faktu, že Rage bylo oznámeno dříve.
-
nuda
-
Tak to jsme dva.
-
Brink... Brink je hodně špatná záležitost, radši bych ji na světlo světa nevytahoval *5*
-
dodneš marně vyhlížím pokračování XIII *9* *4*
-
Kdybys Borderlands hrál, patrně na první pohled uvidíš tu podobnost.
-
Vypadá to jako novější Borderlands s Falloutovským nádechem.. Ale kde jsou probůh inovátorské časy autorů? Proč v každý hře musí být za všechno plusové ohodnocení? Za všechno +10, +25, pane bože, to jsme na tom tak špatně, že ve všech akčních hrách (dnes už i v neakčních) musí být v něčem návaznost / podobnost s Call of Duty? Není snad článek ani video o hře, ať se jedná o akci, rpg nebo primitivní hopsačku, aby autor(ři) nezmínili CoD..
Kdyby ta hra (a přídavky) alespoň v dnešní době za ty peníze stála a šla příkladem poprávu, ale vždyť její kvalita upadá, což jen letos potvrdí MW3. tečka -
Zahraj si XIII a pak si popovídáme *3*
-
Co porad s tim Borderlands mate, kdyz pokud me pamet neklame, bylo Rage oznameno daleko driv.. Letos to bude asi jedina hra, co si poridim (jeste mam nakoupenou zasobu nedohranych restu), ale urco si pockam na recenze.
-
Ja sa na Rage tesim, aj na Skyrim. Ale potom si spomeniem ze to ma u nas pod palcom Cenega... :(
-
ano to jsi. nechápu jak někdy vubec někoho mohlo napadnout dál cellshade do jiný hry než do komiksový hry pro děti.... Hrál sem Borderlands a docela mě to bavilo ale ta grafika mě tam srala celou dobu
-
Tohle jsou záběry z konzole verze. Pokud na PC nebude jen port, předpokládám, že to bude mít vyřešené lépe. Přecijen na konzolích nemáš šanci reagovat tak rychle jako na PC s myší.
-
Co je na tom graficky stejného?
Naopak je to graficky odlišné od Borderlands. Navíc Bethesda je jen vydavatel, vývoj probíhá u id Software (DOOM, QUAKE, Wolfenstein).
Začněte lidi rozlišovat vývojáře a vydavatele. -
Cellshade je pro děti? Aha tak to jsem obrovské dítě *1*
-
Ale aspon to nemá tu dětskou kreslenou grafiku..