-
měl bych dva dotazy na autora: 1. u F1 2011 bude řešen coop formou hot seat, splitscreenu nebo si bez dvou volantů a dvou dobrejch pc s kámošem nezahrajem?
2. týká se split screen coop u RAGE i PC verze? diky -
-
Na PC by to asi SC nemal nejak zmysel, urcite to bude rovnako ako v Borderlands... ja si dokonca myslim, ze toto ani nebol split screen ako to popisuju v clanku, ze to bol len video strih kedy zacali jednym hracom, potom ukazali pohlad dvoch roznych hracov a potom to zas strihli z pohladu jednoho.
-
-
Řekněte mi ta grafika obvzlášť ty rozmazané low-res textury to je přehrávačem videa? nebo to bude vypadat takhle špatně konzolově i při hře na PC??? (zatím mi ta inovace ID přijde jak inovace Cryteku s Crisis2 na PC *11* kde poslední Doom bude mít lepší grafiku než poslední hra od ID...)
-
-
Mně to celý přijde trochu cartoonovský... třeba je to záměr...
-
-
rage cim dal lepsi a lepsi. nejvic mi to pripomina asi dead island.
-
Podle videa budgetová hra s hezkou grafikou a slušnými zvuky. AI hodně trapná *11* *11*, horší jako v Borderlands. Styl hraní komický... v čem ta kooperace jako byla?... když tam chodí uprostřed ulice jako blondýny na promenádě bez nutnosti dávat si pozor a krýt se. Chodit jen dopředu a střílet, tak to je výsměch. A co ty šílené nesmysly na hud? A co ty žlutá číslíčka po zabití nepřítele? *11* *11* *11* Takže další levelování od které se dá očekávat absolutně nefungující obtížnost? Myslím že toto se dá očekávat... to si nechám ujít a možná koupím až za budgetovou cenu. Vždyť ten gameplay a AI je jak v "Serious Sam".
Taková nudná kooperace jako v Borderlands ve které je kooperace jen reklamní žvást je o ničem a lze to očekávat i v této hře. Zlatý L4D2.expert/realistic... a i to je snadné s některými hráči. Jasně že nemůže být pouze náročná obtížnost ale musí být i nízká pro začátečníky ale s tím levelováním (soudím podle těch žlutých čísliček) nebude volitelná takže jediná pro bude pro začátečníky jako v Borderlans.
Ale o čem je to co je na videu?? Jsem moc náročný nebo co? -
-
Tohle jsou záběry z konzole verze. Pokud na PC nebude jen port, předpokládám, že to bude mít vyřešené lépe. Přecijen na konzolích nemáš šanci reagovat tak rychle jako na PC s myší.
-
-
No snad ano. Protože vývoj her poslední dobou jde divným nezajímavým směrem... podle mě *16*
-
-
Asi si narocny :) Hral som s kamaratmi L4D2 a bolo to fajn, teraz hrame s brachom Borderlands a bavime sa kralovsky... zivot to zariadil tak, ze byvame kazdy na inom kontinente a tak pri tom klabosime, strielame a levelujeme a pre mna je to ovela zabavnejsie ako to hrat sam... takze zalezi aj skym ten coop hras
-
-
Néé bodíky, kazí to atmosféru!
-
všichni jste vedle jak ta jedle, grafikou to připomíná Brink :P
-
-
Brink... Brink je hodně špatná záležitost, radši bych ji na světlo světa nevytahoval *5*
-
-
Brink je fajnová záležitost, jen jí chce dát čas. Mám nahráno k 30 hodinám a je to fajn řežba.
-
-
jojo mě se brink taky líbí moc dobře se to hraje :)
-
tak určitě záleží na vkusu každého znás :)
-
-
-
-
Ty kravo Bethesda Softworks zaruka kvalitY
To je Borderlands 2? Vsak to ma stejnou grafiku a
aj ta kulometna vez tam je z Bordellands?
Tezka demence teda *16* *16* *16* *16* -
-
Co je na tom graficky stejného?
Naopak je to graficky odlišné od Borderlands. Navíc Bethesda je jen vydavatel, vývoj probíhá u id Software (DOOM, QUAKE, Wolfenstein).
Začněte lidi rozlišovat vývojáře a vydavatele. -
Ale aspon to nemá tu dětskou kreslenou grafiku..
-
-
Cellshade je pro děti? Aha tak to jsem obrovské dítě *1*
-
-
ano to jsi. nechápu jak někdy vubec někoho mohlo napadnout dál cellshade do jiný hry než do komiksový hry pro děti.... Hrál sem Borderlands a docela mě to bavilo ale ta grafika mě tam srala celou dobu
-
-
Ringo: "nechápu jak někdy vůbec někoho mohlo napadnout dál cellshade do jiný hry než do komiksový hry pro děti" Četl jsi vůbec někdy nějaký komiks od 2000AD? U nás to vydává třeba Crew... Nebo něco od Jodorowského to je "samá chuť" :) Ó jak dětinské představy někteří lidé mají. A navíc, realismus je vždycky zaměnitelný.
-
Zahraj si XIII a pak si popovídáme *3*
-
-
čtyři
-
hrál, více již nemusím
-
Tři
-
Tak to jsme dva.
-
dodneš marně vyhlížím pokračování XIII *9* *4*
-
-
-
-
-
agreed podoba sa to mrte na borderlands
-
-
Možná jen podobá *3*
-
-
-
Co porad s tim Borderlands mate, kdyz pokud me pamet neklame, bylo Rage oznameno daleko driv.. Letos to bude asi jedina hra, co si poridim (jeste mam nakoupenou zasobu nedohranych restu), ale urco si pockam na recenze.
-
-
Na borderlands kasli... stejne vsichni vykradaj fallouta takze se tu bavit o kopiich je uplne zbytecny. Ke stesti mi bude stacit pokud to nebude takovej ubijejici stereotyp jako borderlands v singlu a hlavne zadna cell shade grafika. Taky pevne doufam ze jim to narozdil od Borderlands vyjde s tema vozitkama.
-
Kdybys Borderlands hrál, patrně na první pohled uvidíš tu podobnost.
-
-
Dobře, ja Borderlands hrál, to ovšem nemění nic na faktu, že Rage bylo oznámeno dříve.
-
-
Ono vypada trochu blbe prirovnavat nekolik let vydanou hru k jeste nevydane hre.
-
Opravdu?
RAGE: "The game was first shown as a tech demo on June 11, 2007, at Apple's WWDC, and was officially announced on August 2, 2007."
Borderlands: "It was first revealed in the September 2007 issue of Game Informer magazine."
Zdroj: wikipedia
Nicméně Score uvádí na základě rozhovoru s Randy Pitchfordem, že Borderlands bylo v plánu Gearboxu od roku 1998. O Rage podobné info nemám. Borderlands vyšly, Rage ne. Či-li podoba Rage je a bude přirovnána k ostatním hrám, v tomto případě Borderlands (potažmo Falloutu a nedej bože Brink). -
-
Ano, opradu *5*
-
-
http://games.tiscali.cz/preview/odhaleni-borderlands-od-gearboxu-31152
http://games.tiscali.cz/preview/rage-prvni-ukazky-a-nahravka-id-tech-5-enginu-30729
-
-
-
-
-
-
Bude sa dat hrat v Co-opu i klasicka kampan? Nebo jsou na Co-op zvlast mapy?
-
-
Coop kampan bude specialna, teda mapy z povodnej SP kampane s inou naplnou, resp. misiami. Problem SP coopu odovodnili tym, ze by nechceli kazit zazitok z pribehu (dalsim problemom je odladenie hry pre coop, a teda synchronizacia + prisposobovanie hernych skriptov a tak dalej).
-
-
Diky, i kdys je to trosku skoda, ja cekal neco ve smyslu Borderlands, ktery je v co-opu paradni.
-
-