Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    co bych dal za nové Hidden and Dangerous
    • Když pokračování, tak v duchu dvojky. Ta hra byla na svoji dobu neuvěřitelně propracovaná.

Myslím, že je všem jasné, jak by takové pokračování dopadlo - autoheal, délka max 4 hodiny, nulovej stealth (a když by tam náhodou byl, tak maximálně v první misi aby se to dobře vyjímalo v tiskovejch prohlášeních) atd...

Když se na to dívám kolem a kolem, tak vlastně ani pokračování nechci, protože ta současná herní mašinérie by tu hru semlela tak moc, že by jsme o ni neměli zájem skoro nikdo...
    • kdo na to ma dnes vubec prava ?
    • davidBray
      duši? :)
      • Klidně
    • Podobně. Na druhou stranu s dnešními metody, přístupy a herní politikou a produkcí? No, nejsem kovaným skeptikem, ale počítám, že by se kolem toho asi z naší strany dost nadržkovalo, co to zase je za srandu. Když si vzpomenu na to, jak se dneska pohlíží na to udělat z pokračování "cool" maglajs, tak nech bejt...
    • ja bych to tipoval ze bys za ne dal takovejch 50 - 60 euro...
  • Miserius
    Samá světová elite, Ghost jednotky, Best Killaz in the Univerze! atd... Pritom nejvetsi zabava bylo byt radovej vojak v MoH:AA, CoD1-2
    • Myslím, že v té době už dost lidí na WW2 hry nadávalo, na to by se taky nemělo zapomínat. Každou chvíli se objevila hra z prostředí války. Teď se to samé děje se zasazením novodobých konfliktů, tak jsem zvědavý, co bude následovat dále.
      • kubi-wan
        Problém je, že i když těch druhoválečnejch her bylo jako máku, bylo to zajímavý aspoň historickym zasazení a taky mi přijde, že to období netrvalo tak dlouho, jako to moderně-militantní, který je prostě v mejch očích - slovy klasika - nuda nuda, šeď šeď...
  • Já chci SWAT 5!

(univerzální volání pod každým článkem se hrou s minimálním podílem taktiky)
    • Ja chci Soldier of Fortune 3!
      • to ako tohle? :D
        http://games.tiscali.cz/recenze/soldier-of-fortune-payback-50931
        • To neni SoF3 to je ostuda... :D
          • kubi-wan
            A neni tam John Mullins!
      • Ten bych si nechal líbit. Musel by to však udělat Raven soft.
        • samozřejmě to patří té značce, ale ani FPS od Monolithu by nebyla na škodu (natož nějaká od Valve) :-)
  • No nevím, vypadá to dost béčkově.
  • Ten crosshair se mi zdá nějakej moc malej.....
  • Viem, že je to OT, ale keď už je reč o taktických FPS, rád by som upozornil na chystané INSURGENCY, kúpil som na vianoce v akcií za 5€. Je to teda ešte Early Access a ani som poriadne nevedel, čo kupujem, ale na moje veľké prekvapenie sa kutí solídna multiplayerová hardcore FPS, vlastne taká Red Orchestra: Modern Warfare *5*
    • tak insurgency (samostatne, ne mod) je tady uz hodne dlouho .. minuly tyden mi do mailu od vyvojaru prislo info o Insurgency 2 .. a je to oka ale zadny zazrak .. v zasade pomalejsi pohyb a 1-3 shot kill .. na public serveru se to takticky nehraje ..
    • Ale nepliesť s INSURGENCY: Modern infantry combat, čo je souce mod šírený zdarma a predchodca tejto hry, tiež ten názov mohli trochu odlíšiť *7*
  • C-BEAM
    no je to divné ... ale hlavne, že sú tam oslepujúce svetelné efekty, to je to čo nám v hrách vždy chýbalo ! f*ck.
  • BlueH
  • ja by som chcel hru z druhej svetovej vojny desivú a krvavú ako FEAR , grafika ako Battlefield 4 , zbraňe čo sa kazia ako vo Far Cry 2 , a viac strachu ako vo fime Votrelec / útek z koncentráku / *1* *1* *1*
  • Jack1947
    SOCOM na pc sen mnoha pc hracu ? Taktikam moc doba nepreje no.
    • kennyB
      Tohle má do Socomu hodně daleko.
    • Ty už ty mínuska sbíráš automaticky, ale dneska s tebou musim souhlasit. Jen at si takový ptákoviny nechaj na konzole. To budu hrát raději pořád do zblbnutí RawenShield a SWAT 4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit