Přejít na výpis diskuzí
První záběry z taktické akce H-Hour: World's Elite
8.1.2014 | Petr Poláček
29 příspěvků
-
BlueH
-
No nevím, vypadá to dost béčkově.
-
SOCOM na pc sen mnoha pc hracu ? Taktikam moc doba nepreje no.
-
-
Tohle má do Socomu hodně daleko.
-
Ty už ty mínuska sbíráš automaticky, ale dneska s tebou musim souhlasit. Jen at si takový ptákoviny nechaj na konzole. To budu hrát raději pořád do zblbnutí RawenShield a SWAT 4
-
-
ja by som chcel hru z druhej svetovej vojny desivú a krvavú ako FEAR , grafika ako Battlefield 4 , zbraňe čo sa kazia ako vo Far Cry 2 , a viac strachu ako vo fime Votrelec / útek z koncentráku / *1* *1* *1*
-
Viem, že je to OT, ale keď už je reč o taktických FPS, rád by som upozornil na chystané INSURGENCY, kúpil som na vianoce v akcií za 5€. Je to teda ešte Early Access a ani som poriadne nevedel, čo kupujem, ale na moje veľké prekvapenie sa kutí solídna multiplayerová hardcore FPS, vlastne taká Red Orchestra: Modern Warfare *5*
-
-
tak insurgency (samostatne, ne mod) je tady uz hodne dlouho .. minuly tyden mi do mailu od vyvojaru prislo info o Insurgency 2 .. a je to oka ale zadny zazrak .. v zasade pomalejsi pohyb a 1-3 shot kill .. na public serveru se to takticky nehraje ..
-
Ale nepliesť s INSURGENCY: Modern infantry combat, čo je souce mod šírený zdarma a predchodca tejto hry, tiež ten názov mohli trochu odlíšiť *7*
-
-
Já chci SWAT 5!
(univerzální volání pod každým článkem se hrou s minimálním podílem taktiky) -
-
Ja chci Soldier of Fortune 3!
-
-
to ako tohle? :D
http://games.tiscali.cz/recenze/soldier-of-fortune-payback-50931 -
-
To neni SoF3 to je ostuda... :D
-
-
A neni tam John Mullins!
-
-
-
Ten bych si nechal líbit. Musel by to však udělat Raven soft.
-
-
samozřejmě to patří té značce, ale ani FPS od Monolithu by nebyla na škodu (natož nějaká od Valve) :-)
-
-
-
-
no je to divné ... ale hlavne, že sú tam oslepujúce svetelné efekty, to je to čo nám v hrách vždy chýbalo ! f*ck.
-
Ten crosshair se mi zdá nějakej moc malej.....
-
Tak to tu jeste nebylo!
-
co bych dal za nové Hidden and Dangerous
-
-
Když pokračování, tak v duchu dvojky. Ta hra byla na svoji dobu neuvěřitelně propracovaná.
Myslím, že je všem jasné, jak by takové pokračování dopadlo - autoheal, délka max 4 hodiny, nulovej stealth (a když by tam náhodou byl, tak maximálně v první misi aby se to dobře vyjímalo v tiskovejch prohlášeních) atd...
Když se na to dívám kolem a kolem, tak vlastně ani pokračování nechci, protože ta současná herní mašinérie by tu hru semlela tak moc, že by jsme o ni neměli zájem skoro nikdo... -
kdo na to ma dnes vubec prava ?
-
duši? :)
-
-
Klidně
-
-
Podobně. Na druhou stranu s dnešními metody, přístupy a herní politikou a produkcí? No, nejsem kovaným skeptikem, ale počítám, že by se kolem toho asi z naší strany dost nadržkovalo, co to zase je za srandu. Když si vzpomenu na to, jak se dneska pohlíží na to udělat z pokračování "cool" maglajs, tak nech bejt...
-
ja bych to tipoval ze bys za ne dal takovejch 50 - 60 euro...
-