Přejít na výpis diskuzí
První záběry z Total War: Rome II jsou krátké, leč bombastické
26.9.2012 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
To souhlasim AI je v total war tak tupe, ze je mam problem nazyvat strategiemi. Navic kdyz bezne porazis AI armadu se ctvrtinou vojaku, tak me to pripada jako cheatovani, takze pak stejne davam autoresolve.
-
Taky jsem sveho casu AoE2 hraval co to slo. Dnes je to slabota :- /
Ono to odpovidalo veku, dnes po nejakych tech zkusenostech je AoE2 slabsi, stejne jednotky, takze massuji dva/tri druhy, a huraa na ne... skoda :- (
V tomto me TotalWar games uchvacuji, ze to neni jen o mnozstvi, ale hlavne o pristupu (hammer-anvil, pocty, elitni jednotky konecne znamenaji elitni jednotky, tuna ruznorodych jednotek ktere jsou castecnym ci primim counterem [schvalne pisi castecnym, takze nejsou ultimatni na vse] atd.). -
Nj, to je holt trosku skoda. Shogun2 je hruba hra, ale problem je ze AI zacina byt zajimava na vyssi obtiznost, a samozrejme tam podvadi (full army z jednoho mesta [takeda/uesegy/ikko]). Vzpominam si na stary hloupy w3, kde bylo mozne importovat hracske strategie k chovani AI (rushe, rychle kuchnito potvor a expeni apod.), trosku mi toto schazi u Shoguna....
-
Jestli vypnout půjde, to netuším, ale prý by každé klima mělo mít vlastní "filtr". Tenhle hnědý by měl být ve Středomoří, modrý (asi) by měl být zase v Germanii a Británii.
-
O HW se az tak nebojim je pravdou ze CA vzdycky melo poradne propracovanou grafiku - oproti konkurenci ale to se rikalo i o Rome I ze to nepojede nikomu Shogun 2 hraju na maximalni rozliseni zbytek medium stredne velke jednoky a bez zaskubu nastesti jde se v options hezky pohrabat takze se da rict ze co chete to si vypnete ale na upgrade se chystam az za dva rioky driv urcite ne :)
-
vypada lip jak cinema trailer na rome I :) http://www.youtube.com/watch?v=Hvm8jKF2u9M&feature=related
-
ty vaše zdroje stojej za prd??to neumíte převzít video??
-
To jsem zvědavý na čem to poběží *1*
-
to se mi ulevilo
-
Pochopitelně, že bude. Žádná z těch zásadních stran té doby jistě nebude chybět, určitě to nebude o dvou národech, to se nemusíš obávat.
-
jestlipak bude ve hře i něco jiného než Řím a Kartágo... né, že bych se netěšil až budu předhazovat slonům legionáře ke svačině a rozpustím senát (v krvi), ale absolutně mi chybí jakékoliv informace o ostatních národech, rozsáhlosti mapy... to je zatím jen samý filmový požitek, úžasné bitvy a Kartágo.. o možnostech strategické mapy nebo diplomacie taky vůbec nic
skoro jako kdyby to bylo celé od EA *15* -
Jeste "stesti" ze to vyjde az pristi rok uchvatil me XCOM kdo nezkusil doporuji si zahrat demo :) ackoliv davam prednost historickym strategiim tam tohle je opravdu hratelnost ala tutti a to ma jeste vyjit Crusader II ze by se zase v tomhle ranku blyskalo na lepsi casy? snad jo :D
-
Age of Empires III za nic taky nestojí? Blázne....
Ikdyž AoE II je jedna z nejlepších strategií vůbec, alespoň pro mě. -
přesně tento typ strategií se mi zajedl... jednou za cca 2 roky si ještě dám Red Alert 2 a Tiberian Sun, ale to je tak vše.... takové AoE2 jsem nehrál už pěkných pár let a nic na tom měnit nehodlám
-
souhlas.. s AI i se shogunem
pokud nevylepší chování protivníka, je jedno jak bombastické ty bitvy budou, protože to bude posun kupředu jen na jedné frontě -
Ano, ano, ano! Uz se nemuzu dockat jak zas jednou ovladnu cely znamy svet pod sve Rimske imperium *5*
-
to jo ale tys mluvil o tom že jednička je nejlepší což se dá celkem snadno vyvrátit tím že nejlepší je DC.
Kdybys ve svém chatrném příspěvku napsal že mluvíš i o datadiscích (které byli mimo jiné samostatně spustitelné a rozsáhlejší než první díl, takže už se o datadiscích nedalo ani mluvit) možná bych zareagoval jinak.
PS: Dawn of war 2 bylo lepší -
No mne spis nez filmove animace zajima, jestli konecne bude ve hre fungujici AI a diplomacie. Nehral jsem Shoguna 2, japonsko nemusim, ale predchozi dily byly s timto na styru.
-
lol noob dark crusade byl prece datadisk jedničky
-
Takovýhle lidi miluju. *6*