Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No mne spis nez filmove animace zajima, jestli konecne bude ve hre fungujici AI a diplomacie. Nehral jsem Shoguna 2, japonsko nemusim, ale predchozi dily byly s timto na styru.
    • To souhlasim AI je v total war tak tupe, ze je mam problem nazyvat strategiemi. Navic kdyz bezne porazis AI armadu se ctvrtinou vojaku, tak me to pripada jako cheatovani, takze pak stejne davam autoresolve.
    • souhlas.. s AI i se shogunem
      pokud nevylepší chování protivníka, je jedno jak bombastické ty bitvy budou, protože to bude posun kupředu jen na jedné frontě
      • Nj, to je holt trosku skoda. Shogun2 je hruba hra, ale problem je ze AI zacina byt zajimava na vyssi obtiznost, a samozrejme tam podvadi (full army z jednoho mesta [takeda/uesegy/ikko]). Vzpominam si na stary hloupy w3, kde bylo mozne importovat hracske strategie k chovani AI (rushe, rychle kuchnito potvor a expeni apod.), trosku mi toto schazi u Shoguna....
  • Ano, ano, ano! Uz se nemuzu dockat jak zas jednou ovladnu cely znamy svet pod sve Rimske imperium *5*
  • Tesim se na to odkraglovavani politiku- nelibis se mi hodte ho lvum :D
  • To jsem zvědavý na čem to poběží *1*
  • ty vaše zdroje stojej za prd??to neumíte převzít video??
  • Rome Total War bol skvely, ale ja mam radsej real time strategie ako Age of Empires. Bral by som nieco na ten styl, samozrejme s novymi napadmi a skvelou hratelnostou a znovuhratelnostou.
    • přesně tento typ strategií se mi zajedl... jednou za cca 2 roky si ještě dám Red Alert 2 a Tiberian Sun, ale to je tak vše.... takové AoE2 jsem nehrál už pěkných pár let a nic na tom měnit nehodlám
  • O HW se az tak nebojim je pravdou ze CA vzdycky melo poradne propracovanou grafiku - oproti konkurenci ale to se rikalo i o Rome I ze to nepojede nikomu Shogun 2 hraju na maximalni rozliseni zbytek medium stredne velke jednoky a bez zaskubu nastesti jde se v options hezky pohrabat takze se da rict ze co chete to si vypnete ale na upgrade se chystam az za dva rioky driv urcite ne :)
  • Pre mňa je skôr otázka: How far will you go for Seleucid? :-)
    • nejdriv germany a spartu :P
  • jestlipak bude ve hře i něco jiného než Řím a Kartágo... né, že bych se netěšil až budu předhazovat slonům legionáře ke svačině a rozpustím senát (v krvi), ale absolutně mi chybí jakékoliv informace o ostatních národech, rozsáhlosti mapy... to je zatím jen samý filmový požitek, úžasné bitvy a Kartágo.. o možnostech strategické mapy nebo diplomacie taky vůbec nic

skoro jako kdyby to bylo celé od EA *15*
    • Pochopitelně, že bude. Žádná z těch zásadních stran té doby jistě nebude chybět, určitě to nebude o dvou národech, to se nemusíš obávat.
      • to se mi ulevilo
  • vypada lip jak cinema trailer na rome I :) http://www.youtube.com/watch?v=Hvm8jKF2u9M&feature=related

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit