Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Notch je otrapa, kdyby aspoň postavil Skyrim v Minecraftu.
  • Kocy
    Když jsem poprvé viděl Minecraft, tak jsem si říkal... "Jak tohle někdo může hrát"
    Kdybych se mohl vrátit do minulosti dal bych si pěkných pár facek!
    Ten kdo nikdy nezkusil si zahrát Minecraft nebo se kouknout na pár výtvorů různých lidí na youtube. Nemůžu pochopit proč je Minecraft tak populární a skvělí!
    Zároveň Minecraft je pravým důkazem toho, že na grafice u her nikdy nezáleží!
    • Black_Hand
      na grafice zalezi. ale nejde o objektivni miru, jako pocet polygonu, pocet efektu atd., ale o to, jak te hre pasuje.
      • Kocy
        Je sice pravda, že na Minecraft by moderní grafika vůbec nepasovala, ale stále si stojím za svým názorem, že na grafice u her nezáleží...
        Hra prostě může mít tu nejlepší grafiku na světě, ale to neznamená, že bude i nejlepší.
        • smejki
          skvělou hru může zabít naprosto příšerná grafika. sřaď mi následující hry dle kvality:
          Hra1: Skvělá hratelnost + strašná grafika
          Hra2: Strašná hratelnost + staršná grafika
          Hra3: Velmi slušná hratelnost + vynikající grafika
          Hra4: Skvělá hratelnost + průměrná grafika

          na grafice záleží, ne že ne. kdyby na ní nezáleželo, váha faktoru by byla nulová, což není. navíc výše zmíněný model je značně zjendodušen, neboť i grafika má, jak zmínil kolega před tedou, několik stránek - technikou, technologickou, uměleckou. Těmito vlastnostmi dokonce oplývají jedntlivé prvky, které jsou graficky nějak zpracované. kdepak, tvrzení o tom, že na grafice vůbec nezáleží, vycházejí buď z nepochopení problematiky nebo z pouhého pozérství.
        • Black_Hand
          mozna si jenom nerozumime. ja jen rikam, ze mirror's edge (zrovna ted potreti hraju, tak proto tendle priklad :)) by nefungoval v ascii artu. jde spis o styl grafiky. blizzard ma treba podobny pristup. z co nejmene polyognu ziskat co nejvic. tezko by si warcraft 3 hral s pohybujicimi se krabicemi ruznych velikosti. je jedno kolik mas polygonu a efektu, jde o to jak je pouzijes.
    • Harshday
      Úplně stejně se mě ptalo už asi pět lidí. *1* Všechny jsem to nechal vyzkoušet a všichni koupili. Nestačí to jen vidět, to se musí hrát! *3*
    • jindra.veliky
      ja teda patrim mezi ty co dal nechapu. co z toho clovek ma kdyz si tam vytvori kostickovanej barak? jinak moc originalni hra to neni - jen kopie LEGA.
      • Nikdy si Lego ani minecraft nemal a ides tu hovorit o kopii
      • Kocy
        Samá otázka u všech her. Co má z toho hráč když dokončí kampaň nějaké hry, co má z toho, že odemkl všechny možné achievementy? Prakticky nic. Je to jenom o tom potěšení.
        Navíc Minecraft má podle mě na rozdíl od ostatních her velký plus! Každý hráč v různých hrách může odemknout všechny achievementy. Zatímco v Minecraftu se najde doopravdy málo lidí co dokáží vytvořit něco obrovského a jedinečného... Stačí se kouknout na výtvor planety země ve zmenšeném měřítku... Je to prostě něco jedinečného a dost lidí takovou práci umí ocenit.
  • Si ze mě děláte srandu...
  • Za 15€ (po releasu uz 20€) nespocetne mnoho hodin zabavy, jak v singleplayeru, tak multiplayeru. Nejlepsi sandbox, co jsem kdy hral. A kdo to stahl na netu nelegalne, stydte se!
    • Za tohle se má jako platit???
      • Od lidi ,jako ses ty se to ani neocekava *3* .
        • To je dobře pač bych to ani nehrál.. úmím ztrácet čas příjemněji než s tímhle..
          • MidnighT91
            Sony jen závidí že se mu notch vysral na ps3... Ani se nedivím...
  • BoB.2
    Za malo peněz hodně muziky i takhle se dá natočit "reklama"
  • Sakra lidi, ty reklamy na začátku trochu ztlumte, člověk aby si ty sluchátka nandaval až uprostřed videa.
    Notch je KING.
    • jindra.veliky
      to mi povidej. nez jsem si to pustil tak jsem mel na plny koule Skyrim a ta reklama zacala rva pres celej byt az mi mama vlitla do pokojiku *1*
  • To bych musel být momentálně zaostalej, abych si pořídil Minecraft na toaster. *5*
  • Trol.diskuzni
    To, že budete cenzurovat celá vlákna, stejně nezabrání tomu, aby každému bylo divné, že po lidech chcete peníze a zároveň tady sypete jednu reklamu za druhou všude, kde se dá...

    Chápu, že na vás nejspíše tlačí shora a jste vázáni mlčenlivostí, stejně by však určitý fér přístup byl na místě. Alespoň nějaké info o tom, zda tady za měsíc bude zase dvojnásobek reklam nebo tak něco...?
    • sleepless
      Sry, ale nesouhlas a nastvani se da vyjadrit i jinak, nez snuskou primitivnich ultrasprostoych slov. Kdyby si bral priklad z tebe, prezil by to v pohode. Kdyz si bere priklad z dlazdice, co mu sel zrovna ozraly pod oknem, tak to neni dobry. Kritizovat a v tvem pripade trollova se da i na jiste slusne urovni. To je cele. Reklamy muze kdokoli kritizovat, to neni duvod k mazani. Ale ja zapomnel, troll :))
      • Trol.diskuzni
        Jo, já naprosto beru, že jste zrušili ten úvodní příspěvek, který ta nevhodná slova obsahoval... Proč ale rovnou celé vlákno? Vždyť i přes ten jeden příspěvek může vlákno obsahovat jiné komentáře, které jsou zajímavé. Navíc to těm ostatním přispěvatelům může vadit, že jste jim smazali jejich příspěvek, který byl korektní...

        Co se reklam týče - já je nekritizuju (zatím), jen by mě zajímalo, jestli jich bude za měsíc zase dvojnásob než dosud...
        • sleepless
          A kdyz bude puvodni prispevek smazany a pod nim bude snuska dalsich prispevku, co reaguji na neco, co uz neni videt, tak to dava smysl? Nedava. Jednoducha rada, na debilni prispevky nereagovat, nebo taky "do not feed the trolls". Padnou proste za obet. Ad reklama: co konkretne myslis? S reklamama ve videu koketujeme delsi dobu, hledame vhodnou formu, aby byla ucinna a otravovala co nejemene. To je asi stalemu navstevnikovi docela zrejme. Co se tyce tehle konkretni, ano je prilis hlasita, klienta na to priste upozornime. Reklamy znamenaji, ze muzu vyplacet autorske honorare. Kdyz jich bude vice, v unosne forme, tak budu moci rozsirit obsah. Tot vse.
          • Trol.diskuzni
            Dobře, takže pokud řeknu, že:

            1) finanční příspěvky od uživatelů + častější akce na shopu games.cz jsou míněny pro rozvoj webu

            2) vzrůstající tendence komerční reklamy na webu souvisí s popularizací webu a tedy vyšším zájmem firem si zde reklamu zařídit

            ...nebudu daleko od pravdy?
            • Trol.diskuzni
              Díky za odpověď! Jen ještě poslední námět, který už jsem někde zmiňoval - zkuste někdy psát i o hrách, které nejsou "potenciálními bombami"... Protože pak to doopravdy vypadá, že nic jiného než 10 dát neumíte. *4* Zrovna takový pan Grygar by vyloženě něco takového potřeboval jak sůl, aby si trochu srovnal v hlavě hodnotící škálu Games.cz...
            • sleepless
              Ne, ta korelace je jiná. Popularizace (stačí se mrknou na NetMmoitor, zas tak moc se to nehnulo) webu nemá žádný vliv, všechno je pouze o tom, co dokáží šikovní lidé ve firmě sehnat (a někdy je to za hranicí toho, co už redakce nechce, takže to neproběhne).

              Finanční příspěvky se netýkají článků a obecně základních prvků toho, co děláme. Je to určeno na realizaci nadstandardních věcí, které by jinak nešly, nebo až za delší dobu.

              Akce shopu jsou akce shopu, ale do budoucna bychom právě z něj rádi udělali zdroj financí, který nám umožní expanzi v určitých směrech, nejlépe obsahových.
    • smejki
      jdi už do hajzlu
      • Trol.diskuzni
        Až výjde hra, která bude stát za to, abych ji odešel hrát... Současné 10-kové hry pro mne rozhodně motivující nejsou. *3*
        • smejki
          to mě neudivuje, když jsou z tvého pohledu takové už a priori
          • Trol.diskuzni
            To v podstatě jsou, ale otázka je, čím to... Takové výtvarné umění mě nikdy nebavilo a nebaví, a proto mě ani neláká o něm diskutovat či číst.

            Nicméně některé hry byly a jsou stále fajn... Přesto je však pro mě větší zábavou o nich číst, než je doopravdy hrát...
  • smejki
    kurrva medvěd!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit