Přejít na výpis diskuzí
První záběry ze hry na videu z Crysis 3
24.4.2012 | Petr Poláček
139 příspěvků
-
Měl jsem zato, že na konci dvojky byli emzáci na Manhattanu zlikvidováni, tak proč tam jsou ve trojce? A jak se nad nimi podařilo postavit tu "moskytiéru"? To jako milostivě počkali, až to čínští dělňasové postaví, a až pak začali robit bordel? A místo, aby do takto uzavřeného prostoru prostě vypustili nějaký virus, nebo čím je to ve dvojce zničili, tak tam jde týpek se sportovním lukem?
-
-
tohle imbecilni deticky na konzolich nezajima, cim vic pruhu tim vic adidas.
-
-
deticky sou i na pc... to je proste dnesni trend zjednodusovat, hlavne, ze to v reklame vypada dobre (graficky) a na zbytek se se*e, u EA to plati dvojnasob
-
Zas nepřeháněj jo?
Vždycky žasnu co vede lidi k tomu, aby strhávaly diskusi k nadávkám apod... Fakt velkej problém SLUŠNĚ diskutovat...
-
-
Good points...
-
-
to je mi teda rozdilu. to mel byt spis data jako warhead ke Crysis jedna nebo mohli udelat RAMBO DLC ke dvojce
-
-
akorat by ramba zprznili. Tohle uz je megashit.
-
-
a posledni dil ramba je snad nejaky zazrak? *4*
-
-
Mas pravdu no.
-
-
Z*sranej konzolovej ospad!!! Tohle vážně nebude mít cenu ani stahovat.
-
Teda, vypada to temer stejne jako dvojka... A ja myslel ze Crysis 3 bude az na pristi generaci konzoli aby to nějak vypadalo :)
-
Špatně to rozhodně nevypadá, dokonce i ten poster je dost dobrej.
-
Neřeknu to přímo. Ne, nebudu prostě říkat, že nebýt těch starých šrotů, konzolí, tak už bychom byli s hrama jinde. Takhle to říkat nechci.
Já se tentokrát budu snažit vidět sklenici z poloviny plnou: Díky konzolím si aspoň nemusím kvůli hrám každej rok upgradovat PC *5* -
-
to by si nemusel ani tak. akurat by si si na novych dobre vyzerajucich hrach znizoval detaily a hral to v shito grafike. takto to musia hrat v shitografike vsetci....
ale to je vedlajsie. ked je gameplay megasracka ani grafika nepomoze. a ked pride nova generacie konzol tak grafika sa zmeni to ano... ale srackovy gameplay ostane lebo ako videte to funguje. cim horsia hra, tym vyssie zarobky. cest vynimkam (rockstars, valve).
zlata era pocitacovych hier je uz pase. uz to bude len horsie s prichodom iphonov a ipadov sa bude level debility posuvat do novych dosial nevydanych vysiek.
najlepsie casy pocitacovych hier som si zacil. to ma tesi. panove... bylo mi cti s vami hrat. *huslicky a sup ke dnu* -
Vývojáři by ale klidně mohli do hry impletovat (klidně na dalším DVD) lepší grafiku (textury, efekty, prostě další nastavení), nebo naopak menší, takže by to mohlo běžet i na slabších pc, konzolích, i na high-endu, ale tohle nikdo neudělá *10*
-
-
To bych neudělal ani já...
Zbytečně navyšovaný náklady - z ekonomickýho hlediska.
A pokud, a ono je, to zamerene na konzole (at si rikaj co chtej) tak TAM BUDOU nejvetsi trzby. A na PC se prece nebudu delat s dalsíma pracema navíc, když vím, že tam není tak velká kupní síla na to, aby ty navýšený náklady pokryla. Moc lidí totiž nad Crysis 3 zlomilo hůl takže je to hrozně málo nadějnej projekt to takhle udělat.
A navíc grafika nedělá kvalitní hru, ta jen podporuje celkovej feeling ze hry. -
-
-double post fail, PARDON-
-
Narážím spíš na patch pro Crysis 2 ve jménu DX11 a slibů chybů. Ale jinak je to fakt. Od EA se tohle čekat nedá... nejen od ní, ale pokud to nebudeš brát tak doslova, tak je možné s tou grafikou pohnout. Viz. Skyrim - kdyby přidali k PC verzi (ať už patchem nebo na DVD, není to tak velké) HD textury, lepší efekty atp. jak dokázala komunita. Tohle přece není nákladné, vždyť to udělali za pár hodin a zadarmo *15*
-
-
nejde ani tak o textury ;o)
-
-
-
A podle mě to slušně nevypadá ... jistě těžkou soudit hned takhle podle pár sestřihů ale to co zatím bylo k vidění mě spíš rozhodně zklamalo :( Graficky to nevypadá na moc velký skok od C2DX11 a herně éééh... pokud někdo nadával nad Crysis 1 že je sra*ka a že se to třeba i špatně hraje,tak jak se pak dá nazvat tohle?Rozhodně to teď už může jen překvapit zklamat snad více ne.... *3*
-
-
by mě zajímalo jak můžete posuzovat grafiku podle nějakého, sh*t rozmazaného videa bůhví v jakém rozlišení a nastavení hry... ?
-
-
Však tvrdím že těžko zatím soudit jen hraju z not které vidím ;) ještě to neodsuzuju,budu rád když mi to srazí ve finále čelist.
-
-
-
spis mi to pripada jak DLC ke dvojce :P ale tak az pristi rok uvidime
-
Za ten střih by měl někdo dostat po tlamě... Nezaujalo, jen další konzoloidní blitka prezentovaná na x360, na pc to ani nemusejí vydávat... Btw. Radši si zahraju minecraft s HD texturama...
-
-
si vravím, že ešte nie som epileptik, už by som sa válal v kŕčoch pod stolom...
-
-
Jasně... celou dobu tam bude čupr cool tma a všechno se bude lesknout :( V tom ten engine fakt zazáří