Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle jsem se dlouho nepobavil :) :) :)
  • A kdo říkal, že jo? Přečti si ještě jednou co jsem napsal.
  • to ne, Warcraft Orcs and Humans a Starcraft se nevyvíjely současně
  • To měly být původně obě hry, Warcraft podle WFB a SC podle W40K. S prodejem Warcraftu se nejdřív Blizzard snažil přesvědčit GW o licenci, mezitím co pracovali na SC. Licenci, ale nedostali a zlé jazyky tvrdí, že dlouhou dobu platili GW royalities aby se vyhnuli žalobě.
  • to nebys SC, ale první Warcraft: Orcs & Humans z roku 94
  • Obsidian? Radši ne díky, jediné *dobrá* hra od nich byla zabugovanej Kotor 2, kde vlastně moc toho nemuseli dělat, protože engine, art, gameplay už byl nastaven prvním dílem a Fallout: NW, nemuseli moc dělat, protože engine, art, gameplay už byl nastaven prvním dílem. Poslední ok hra bylo SP:SoT, která spíš byla delší flash hříčka.
  • Co když ti řeknu, že původně Starcraft byla hra na motivy 40K, GW jim ale odebral licenci, tak museli rychle všechno předělat.
  • Žádné záběry nevidím, jen nějaký PR cinematic.
  • "Dobry troll" je protimluv. Neco jako "kulaty ctverec".
  • Raziel_cz
    Asi myslíš THQ, ale to byl jen vydavatel. Sérii Dawn of War a Space Marina dělal Relic – stejné studio jako Company of Heroes.
  • jooo hosi kdyby to delalo THG jako vsechno od warhammer 40 000k to by byla jina petelica :)
  • Space wolf jsou jako dlc pro Space hulk
  • Raziel_cz
    Doufám, že přinesou víc variací nepřátel. Vím, že na ně Space Hulk zrovna netrpí, ale střílet celou hru genostealery by asi byla nuda. Mohli by zapojit třeba orky, co se rozhodli vybrakovat letící vrak. Aspoň na pár misí. :)
  • Kozy
    Můžeš za ně hrát v DLC v tý tahovce.
  • Raziel_cz
    To jsem se navečer pobavil. *1*
  • Dobry troll *1*
  • Hrát za Dark Angels přesněji za jejich speciální jednotku Deathwing ... ale jo proč ne , rozhodně lepší než ti blbečci od Ultramarines , ale na moje oblíbené Space Wolves pořád čekám !! *15*
  • Okopirovani vojaci ze starcraftu a nazev deathwing z WoW, jasnej propadak
  • TheGGG
    Be wary of liar
  • tohle neni render.. tohle je z enginu.. ale jinak souhlas..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit