Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj bože ten assault cannon *14*
    • větší kompenzátor je u termosek snad už jen autocannon *1*
      • Je parádní vidět, jak ty zbraně šlapou v pohybu. Navíc už v E.Y.E. si šlo vcelku dobře s těžkým brněním a sulfatum minigunem hrát na termosku, takže Streum On věřím, že ten pocit z toho navodí dobře :)
        • nejsem si úplně jistý těma patronama odlétávajícíma od Storm Bolteru, ale to je jen detail a hru si tím kazit nenechám, stejně tak mega obří stealer na konci videa, přecijen chápu že hrát celou hru proti jednomu typu nepřítele by asi nebylo ono
          • Raziel_cz
            Doufám, že přinesou víc variací nepřátel. Vím, že na ně Space Hulk zrovna netrpí, ale střílet celou hru genostealery by asi byla nuda. Mohli by zapojit třeba orky, co se rozhodli vybrakovat letící vrak. Aspoň na pár misí. :)
          • Byla by paráda, kdyby ze stealerů a dalších tyranidů odlétavaly po zásahu kousky, jako tomu bylo ve stařičkém Aliens vs Predator. Ono to to střílení pak hrozně zpříjemní, když vidíte, že to má nějaký viditelný dopad. Těším hodně, on i ten příběh by nemusel po tom E.Y.E. mindfucku :)
            • E.Y.E. jsem nehrál, já si na 40k ujížděl ve Fallout New Vegas *3*

http://s28.postimg.org/rmi5xo6u3/Screen_Shot12.jpg
  • karlman.hajsky
    Když jsem viděl nadpis, myslel jsem že tam bude něco z gameplaye a ono nic. Ale i takový trailer potěší.
  • slavek.skara
    Dokud neuvidím gameplaye neuvěřím že ta hra bude dobrá pardon...přál bych si ale aby se to povedlo.
  • 1000x prezuty koncept traileru :)
    ale priamo z hry nieje zobrazene nic
  • Žádné záběry nevidím, jen nějaký PR cinematic.
  • jooo hosi kdyby to delalo THG jako vsechno od warhammer 40 000k to by byla jina petelica :)
    • Raziel_cz
      Asi myslíš THQ, ale to byl jen vydavatel. Sérii Dawn of War a Space Marina dělal Relic – stejné studio jako Company of Heroes.
  • Z renderu si ucvrnknout? Pak to dopada jak Watch Dogs. Not impressed dokud neuvidim gameplay na PC...
    • tohle neni render.. tohle je z enginu.. ale jinak souhlas..
    • Jack1947
      Špatné srovnání...
  • Uz se nemuzu dockat, az se na podzim uz konecne dockame toho kickstarteru na RPG ze sveta Warhameru 40000, ktery ted tajne pripravuji kluci z Obsidianu. To pak budeme moct v klidu zapomenout na tyhle traparny, co delaji znacce jen ostudu.
    • Obsidian? Radši ne díky, jediné *dobrá* hra od nich byla zabugovanej Kotor 2, kde vlastně moc toho nemuseli dělat, protože engine, art, gameplay už byl nastaven prvním dílem a Fallout: NW, nemuseli moc dělat, protože engine, art, gameplay už byl nastaven prvním dílem. Poslední ok hra bylo SP:SoT, která spíš byla delší flash hříčka.
    • o tom jsem neslyšel ale 40k od Obsidianu bych si dal líbit, máš nějaký link kde to oznámili plz?
      • Bohuzel, nikde se o tom jasne nepise, ale z urcitych naznaku a tajnosnubnych odpovedi se to dalo vysledovat. Takze uz vsichni muzem zacit setrit na pozimni kickstarter. *9*
  • Gameplay ;)

https://www.youtube.com/watch?v=r_fqD5CHAgU
    • TheGGG
      Be wary of liar
  • Jack1947
    Pchf, záběry ty mně nezajímaj já už bych si to konečně rád zahrál... aspon nákou betu/alphu. Aby to nakonec vůbec vyšlo, to by byla škoda kdyby ne. *9*

Trailer špatný není no, akorát by to chtělo i gameplay což počítám bude na dne neurčito... uvítal bych tohle více než Transmorfers a Sniper elite3... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit