Přejít na výpis diskuzí
První záběry ze System Shock Remake navozují atmosféru osamění
15.3.2016 | Honza Konfršt
41 příspěvků
-
Fantastico!
Jestli zachovají herni mechaniky v původním stylu a bude to fakčit s touhle grafikou, píšu si to do diáře pod kolonku: ''Must have!''... *1* -
Hmm původní hra mě minula a takový dohánění restů si nechám líbit :)
-
Vypadá to fantasticky a atmosféra z toho přímo kape!
První SS mi bohužel ve své době utekl a posléze už mi díky zubu času nedokázal tak učarovat jako těm, co měli to štěstí v době vydání, takže za tenhle remake jsem ohromně rád! -
konečně remaster ktery stoji za to
-
"..hra vypadá čile k světu." ? S tímhle slovním spojením jsem se ještě nesetkal :))
-
-
hra k čile světu vipadat, jakože se konfršt jenda menovat!
-
Konfršt.
-
-
Fantazie, hra století..
-
Já už jen k těm pozitivním komentářům dodám 3x hurá a že víra má v dobrý výsledek je neochvějná :) Jen nedočkavost je značně vyšší než obvykle...
-
Hra meho detstvi a hned po Ultime Underworld druha nejlepsi vubec. Jo holt to byl Origin. Na zaberech je hnedka uvodni cast po probuzeni z cryosystemu. Koukam, ze ponechali stejny i kod k otevrerni dveri 451, ktery vydolujete z nahravek poslednich prezivsich.
MIDy zvuky z hry mam prevedeny do WAV a MP3 a pouzivam je jako zvoneni do mobilu (obzvlast oblibeny je Vmail.mid ;-) Doufam, ze to budou zrovna portovat i na Droid, kdyz uz si s tim davaji takovou praci. -
Ty brďo, po Alien Isolation podobná paráda. Z toho původní atmosféra úplně sálá. No, uvidíme. Fakt je, že zombík vypadá spíš roztomile :)
-
System Shock jsem hrál v roce 1996 a tenhle remake vypadá fantasticky. Jen zombie mi přišly v originálu děsivější, ale to se snad ještě napraví. Moc se těším!
Jinak, myslel jsem, že v Unity se dají dělat jenom hnusné hry, ale zjevně je to spíš o skillu tvůrců...