Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Remake bude ovšem nutno zjednodušit, obávám se, že pro dnešní primitivní generaci hráčů je takový titul příliš složitý. O jazykové bariéře se ani nezmiňuji.
    • USER47
      Ale houby, hrál jsi vůbec SS1? Vždyť když pominu to předpotopní ovládání, tak je to v zásadě normální akce s mírnejma adventurníma prvkama, o nic víc komplexní než třeba Dead Space nebo tuna jinejch moderních her.
      • Dobře, takže to dneska jen kopírujou. Na tu dobu vynikající počin.
    • Inquisitor
      Tohle je stejně hlavně určený pro pamětníky a kdo to nebude dávat tak má smůlu no. Já bych to nedramatizoval :)
    • Tenkrat jsem hral SS1 v Nemcine a obzvlast kuse nahravky prezivsich byly dost dobre nadabovany.
  • kulhy_parici_spici
    Jak jsem se obával, že zmizí ta skvělá patina toho computer feelingu, tak se také potvrdilo. Na druhou stranu z toho pocitově bude hra trochu nová a atmosférická imerze do toho příběhu s takovouhle audio parádou je opravdu lákavá. Vizuálně taky dobrý, ale jak píše n, je to nějaký moc lesklý. OK tak to se těším!
  • C-BEAM
    ty směšné zombie to kazí, jinak to vypadá skvěle.
  • ..a zombíka ukradli z Plants vs. Zombies :))
    Jinak to však vypadá nádherně ;)
    • USER47
      Mutant je dost věrně udělanej podle původní hry.
      http://www.forceforgood.co.uk/wp-content/uploads/2012/11/sshock1b.png
      • C-BEAM
        podívej se jako pěkně změnily prostředí při respektování originálního designu, stejně tak mohli postupovat u postav. Kdyby dosahovaly + - takové: odkaz kvality, tak člověk by možná někdy dostal i strach. U těchto komických zombíků se směšnými animacemi to nehrozí.
      • Coffin.Corner
        Spíš bych řekl, že kdo chce vidět podobu v mázlém spritu, tak ji vidí. Já tedy ne. Hlavně ne s tím mutantem v montérkách co se ve videu objeví v první minutě. Vypadá spíš legračně, než strašidelně...
  • Nádhera!!! po grafické stránce opravdu velmi povedený remake, který donutí snad každého, aby si to znovu zahrál. POdobné jako před pár lety Black Mesa.

A teď si to srovnejte s tou bez pardonu tupou bandou idiotů, kteří stály za remakem Deus Ex Revision. Na moddb.com milion statusů, sebechválení, 10 x odloženej release day, neustále ujišťování o tom, jak vyjde absolutní pecka a výsledek? slepenej GMDX, New Vision a pár módu od amatérů......ve finále si člověk po 2 hodinách studování po fórech postahoval 10 balíčků s modama a s Deus Ex si uděláte mnohem lepší zážitek, než ten trapnej Revison - a nakonec ještě STEAM ONLY :-D.

Taky je všichni odsoudili a Revison zapadl do zapomnění. Týmu, který stojí za remakem System Shock držim palce, ať to dopadne co nejlépe. Ten pre-alpha trailer mě navnadil nejvíc, co mě kdy upoutávka na remake navnadila - víc než Black Mesa, víc než tehdy to tech demo na System Shock v ?cry enginu?
  • Když nemáte po ruce nic jiného než kladivo, připadá vám kdeco jako hřebík.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit